София - Транспорт.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: София - Транспорт.
Новите 11-ки са перфектни бе. Единственото лошо, е, че има твърде малко седящи места. Иначе се движат сравнително бързо и доста гладко, климатикът ги превръща в сауна и все още никой не е успял да ги осере. И аз не мисля, че са разредени.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Монотонният глас е много полезен и за хора, които не познават добре града или просто тази негова част, в която се намират в момента. Помагат за ореантацията. Вярно, малко е досадно, но е нещо, което трябва и се надявам да бъде въведено във всички превозни средства на някакъв етап.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
От седем години пътувам с 11 и за първи път изпитвам ужас,когато го изпусна,защото освен че програмираните интервали се увеличиха с по няколко минути във всички периоди на деня,се появи практика да си пропуска реда или да идва когато си пожелае.А безспорната полезност на гласовото съобщаване на спирките не променя факта,че гласът е влудяващ и монотонен.
Поне в последните дни започнаха пак да пускат Икаруси и моите любими дълги сини тролеи(мисля че са MAN-ове,но не съм сигурен).
Поне в последните дни започнаха пак да пускат Икаруси и моите любими дълги сини тролеи(мисля че са MAN-ове,но не съм сигурен).
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

Интервалите на някои автобуси са на 20-30 минути, така че не се оплаквай за 1-2 минутки повече чакане. Истински ужас е да чакаш на Площада на Авиацията селския рейс на студа. Най-вече заради кучетата, които озверяват в студа...
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
11ката е суууууупер яка! Даже моннотония глас ме кефи ..
Хубаво е, че се изписва и говори. Много по-добре е за хората да се ориентират за спирките. И е удобен и топличък...
Иначе не ми се струват разредени - на всеки 10тина минутки са някъде което е добре
Иначе не ми се струват разредени - на всеки 10тина минутки са някъде което е добре

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Real_Boy
- Пишете, о, братя
- Специалност: КНИ (р)
- Курс: кандидат-студент
И нова 4ка има, но не са всички сменени.. Само 1-2 тролея са.. Искам нов тролей 1-ца, че лошо ми става, когато пътувам с него!
Hot as hell, romantic as heaven
Facebook - Bobby Ivanoff
Facebook - Bobby Ivanoff
Някой сблъсквал ли се е с въпроса, какво става ако имам електронна карта, и съставен акт за нередовен пътник, но не съм си представил картата при "хващането". Дали могат да ми я блокират по име и ЕГН, или може безпроблемно да си заредя кредит-а?
-
aneliarankova
- В началото бе словото
11-ките са много добри и по добре, че ги има защото в старите растяха домати. А за осирането не бой има достатъчно вандали, които изпитват носталгия по старите модели и бързо ще направят атмосферата там уютна мръсна и нарисувана.ники написа:Новите 11-ки са перфектни бе. Единственото лошо, е, че има твърде малко седящи места. Иначе се движат сравнително бързо и доста гладко, климатикът ги превръща в сауна и все още никой не е успял да ги осере. И аз не мисля, че са разредени.
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Не те разбрах съвсем, за коя карта говориш. Нищо не ти блокират, зареждаш си електронната карта когато пожелаеш.ubitak написа:Някой сблъсквал ли се е с въпроса, какво става ако имам електронна карта, и съставен акт за нередовен пътник, но не съм си представил картата при "хващането". Дали могат да ми я блокират по име и ЕГН, или може безпроблемно да си заредя кредит-а?
11-ката (Шкодите) са нещо много свежо за софийския транспорт - имаме нужда от съвременни превозни средства, които да са оборудвани с всички екстри (за нас екстри - на Запад са задължение). Но защо ШКОДА, ..... му
За линии 1, 2, 8 и 9 ще купят има съчленени тролеи като тези:

- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Няма ли конкурс преди да се направи поръчката за тролеите?
- manntraxx
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и масови комуникации
- Курс: трети
Колеги, претърсих темата с търсачката - нищо не излезе..задочна форма на обучение съм, мога ли да се възползвам от 50% намаление за БДЖ?
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не можеш. Намаленията важат само за студенти, които са в редовна форма на обучение 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
http://bdz.bg/p.php?id=tickets1amanntraxx написа:Колеги, претърсих темата с търсачката - нищо не излезе..задочна форма на обучение съм, мога ли да се възползвам от 50% намаление за БДЖ?
Виж картата МЛАДЕЖ - 30 лв. и намалението е 50%, прецени си дали си заслужава
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Уж имаше - Шкода го спечели за късите. На практика в конкурса участваха Шкода и Шкода (но с другото си име - Соларис). А за дългите тролеи - проектът все още е на фаза гласуван след обсъждане, но няма конкретна оферта. Освен ако в последните два месеца няма нещо ново по въпроса, което още не знам.Deschain написа:Няма ли конкурс преди да се направи поръчката за тролеите?