Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд

Мнение от Norwegian Wood »

То е до края на юли, ама в ЮЗУ...
Ние, ако слушкаме, на Бъдни вечер ще дойде някой достолепен професор, маскиран като Дядо Коледа(чудно кой), и ще ни даде по една стипендия, обяснявайки, че останалите са потънали за строежа на новия технологичен парк на СУ...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Klara Solei
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети

Мнение от Klara Solei »

В 10:30 стипендията все още е мираж... :scratch:
between
В началото бе словото

Мнение от between »

Говорих с една жена от финансовия отдел, а тя ми каза, че по въпроса с европейките стипендии може да ми отгорови единствено "главният финансит". Беше така добра да ми каже и тел. му, който е 9308455. Звъннах на този номер, но...никои не ми вдигна. Така че, ако на някои му се виси на телефона и да чака, нека се обади...
DanielaNT
В началото бе словото
Специалност: БФ
Курс: четвърти

Мнение от DanielaNT »

between написа:Говорих с една жена от финансовия отдел, а тя ми каза, че по въпроса с европейките стипендии може да ми отгорови единствено "главният финансит". Беше така добра да ми каже и тел. му, който е 9308455. Звъннах на този номер, но...никои не ми вдигна. Така че, ако на някои му се виси на телефона и да чака, нека се обади...
Току- що говорих на посочения телефон с едно много мило момче, което каза: "В момента са на подпис" степендиите, до края на тази седмица ще бъдат преведени. Естествено става дума за тези за зимния семестър, за летния каза, че нищо не знае. Аз реторично- иронично попитах дали става въпрос за края на ТАЗИ седмица. Каза, че за ТАЗИ става дума. Така че всички тръпнем в очакване! :roll: Ще информирам, ако доприпкат по картата...
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

За хората от ФМИ: добрата касиерка каза, че до 19ти юни (а нищо чудно и по-рано) ще са преведени стипендиите за зимен семестър, за летния нищо не знаят.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
ikki
В началото бе словото
Специалност: ПУПЧЕ

Мнение от ikki »

Ок и сега нищо не разбрах :) , в край на сметка до края на седмицата ли ще ги преведат или на 19 юни :salute: ?
omorfi
В началото бе словото
Специалност: BIN
Курс: втори

Мнение от omorfi »

Toku 6to i az zvunnah na tozi nomer i 4ovekat mi kaza 4e ako ne gi prevedat do kraq na tazi sedmica 6te badat prevedeni parvata sedmica na sledva6tiqt mesec , za6toto " tezi stipendii se prevejdat parvata sedmica na vseki mesec" Tova ako e normalno ve4e neznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
DanielaNT
В началото бе словото
Специалност: БФ

Мнение от DanielaNT »

Е, едно е ясно- ако се обадим 10 човека по 10 пъти, колко отговора ще получим на единствения въпрос Кога ще има пари по картите? Познайте... Според мен най- малко 100 РАЗЛИЧНИ отговора. Тук пиша какво са ми казали, даже ги цитирам, но и аз много не им вярвам, докато не видя парите! А това, че тези пари се превеждали всяка първа седмица...къде ли потъват, кой ли има полза да се забавят? КОй ли работи с тези пари? Не е ли вече време да намесим медиите, нещо BTV, "Господари на ефира"? :scratch:
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
ikki
В началото бе словото
Специалност: ПУПЧЕ

Мнение от ikki »

ИНТЕРЕСНО СЛЕД КАТО СЕ ПРЕВЕЖДАТ В НАЧАЛОТО НА ВСЕКИ МЕСЕЦ , ЗАЩО В ТУ ГАБРОВО ИЛИ В ШУМЕНСКИЯ НЕ СЕ СЕЩАМ СА ПРЕВЕДЕНИ НА 22 МАЙ :roll: !!!???
exmaster
В началото бе словото
Специалност: Архивистика и документалистика

Мнение от exmaster »

Поредните тъпи работи . В СУ винаги е така няма никаква организация
crazyjoe
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от crazyjoe »

ТВЪРДО ЗА "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА" ... БЕЗОБРАЗИЕ ,май наистина някои работи с тези парички :clown:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

omorfi написа:Toku 6to i az zvunnah na tozi nomer i 4ovekat mi kaza 4e ako ne gi prevedat do kraq na tazi sedmica 6te badat prevedeni parvata sedmica na sledva6tiqt mesec , za6toto " tezi stipendii se prevejdat parvata sedmica na vseki mesec" Tova ako e normalno ve4e neznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Писането на кирилица е задължително. Мнения на латиница се трият без предупреждение
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
omorfi
В началото бе словото
Специалност: BIN

Мнение от omorfi »

Незнам и аз вече , определено или някой има полза от тази работа или просто тези хора в така реномирания ни университет изобщо не си вършат работата.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Пффф, аз ако съм на ваше място, бих ги осъдила :mrgreen:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
allegralove
В началото бе словото

Мнение от allegralove »

Абе вярно, ако на някой му се занимава да драсне един е-мейл до БТВ или Нова тв и да обясни какво правят тези. Може пък да ни обърнат внимание! Е, може би все пак да изчакаме до петък. Може чудото да стане :bounce:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”