Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
То е до края на юли, ама в ЮЗУ...
Ние, ако слушкаме, на Бъдни вечер ще дойде някой достолепен професор, маскиран като Дядо Коледа(чудно кой), и ще ни даде по една стипендия, обяснявайки, че останалите са потънали за строежа на новия технологичен парк на СУ...
Ние, ако слушкаме, на Бъдни вечер ще дойде някой достолепен професор, маскиран като Дядо Коледа(чудно кой), и ще ни даде по една стипендия, обяснявайки, че останалите са потънали за строежа на новия технологичен парк на СУ...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Klara Solei
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: трети
В 10:30 стипендията все още е мираж... 
Говорих с една жена от финансовия отдел, а тя ми каза, че по въпроса с европейките стипендии може да ми отгорови единствено "главният финансит". Беше така добра да ми каже и тел. му, който е 9308455. Звъннах на този номер, но...никои не ми вдигна. Така че, ако на някои му се виси на телефона и да чака, нека се обади...
-
DanielaNT
- В началото бе словото
- Специалност: БФ
- Курс: четвърти
Току- що говорих на посочения телефон с едно много мило момче, което каза: "В момента са на подпис" степендиите, до края на тази седмица ще бъдат преведени. Естествено става дума за тези за зимния семестър, за летния каза, че нищо не знае. Аз реторично- иронично попитах дали става въпрос за края на ТАЗИ седмица. Каза, че за ТАЗИ става дума. Така че всички тръпнем в очакване!between написа:Говорих с една жена от финансовия отдел, а тя ми каза, че по въпроса с европейките стипендии може да ми отгорови единствено "главният финансит". Беше така добра да ми каже и тел. му, който е 9308455. Звъннах на този номер, но...никои не ми вдигна. Така че, ако на някои му се виси на телефона и да чака, нека се обади...
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
- Methuselah
- Легендарен флуудър
За хората от ФМИ: добрата касиерка каза, че до 19ти юни (а нищо чудно и по-рано) ще са преведени стипендиите за зимен семестър, за летния нищо не знаят.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
ikki
- В началото бе словото
- Специалност: ПУПЧЕ
Ок и сега нищо не разбрах
, в край на сметка до края на седмицата ли ще ги преведат или на 19 юни
?
-
omorfi
- В началото бе словото
- Специалност: BIN
- Курс: втори
Toku 6to i az zvunnah na tozi nomer i 4ovekat mi kaza 4e ako ne gi prevedat do kraq na tazi sedmica 6te badat prevedeni parvata sedmica na sledva6tiqt mesec , za6toto " tezi stipendii se prevejdat parvata sedmica na vseki mesec" Tova ako e normalno ve4e neznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
-
DanielaNT
- В началото бе словото
- Специалност: БФ
Е, едно е ясно- ако се обадим 10 човека по 10 пъти, колко отговора ще получим на единствения въпрос Кога ще има пари по картите? Познайте... Според мен най- малко 100 РАЗЛИЧНИ отговора. Тук пиша какво са ми казали, даже ги цитирам, но и аз много не им вярвам, докато не видя парите! А това, че тези пари се превеждали всяка първа седмица...къде ли потъват, кой ли има полза да се забавят? КОй ли работи с тези пари? Не е ли вече време да намесим медиите, нещо BTV, "Господари на ефира"? 
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
-
ikki
- В началото бе словото
- Специалност: ПУПЧЕ
ИНТЕРЕСНО СЛЕД КАТО СЕ ПРЕВЕЖДАТ В НАЧАЛОТО НА ВСЕКИ МЕСЕЦ , ЗАЩО В ТУ ГАБРОВО ИЛИ В ШУМЕНСКИЯ НЕ СЕ СЕЩАМ СА ПРЕВЕДЕНИ НА 22 МАЙ
!!!???
-
exmaster
- В началото бе словото
- Специалност: Архивистика и документалистика
Поредните тъпи работи . В СУ винаги е така няма никаква организация
ТВЪРДО ЗА "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА" ... БЕЗОБРАЗИЕ ,май наистина някои работи с тези парички 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Писането на кирилица е задължително. Мнения на латиница се трият без предупреждениеomorfi написа:Toku 6to i az zvunnah na tozi nomer i 4ovekat mi kaza 4e ako ne gi prevedat do kraq na tazi sedmica 6te badat prevedeni parvata sedmica na sledva6tiqt mesec , za6toto " tezi stipendii se prevejdat parvata sedmica na vseki mesec" Tova ako e normalno ve4e neznam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
omorfi
- В началото бе словото
- Специалност: BIN
Незнам и аз вече , определено или някой има полза от тази работа или просто тези хора в така реномирания ни университет изобщо не си вършат работата.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Пффф, аз ако съм на ваше място, бих ги осъдила 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
allegralove
- В началото бе словото
Абе вярно, ако на някой му се занимава да драсне един е-мейл до БТВ или Нова тв и да обясни какво правят тези. Може пък да ни обърнат внимание! Е, може би все пак да изчакаме до петък. Може чудото да стане