КСК 2009 - История
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Re: КСК 2009 - История
грешна тема
Последно промяна от hahaf на 13 Юли 2009, 19:00, променено общо 1 път.
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- The new one
- В началото бе словото
Имам един въпрос... Какво мислите за руско-турска освободителна..? Дали ще се падне? Аз не я искам въобще.. много ми е трудна нещо.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Баа, аз съм в химическия
Моли, разминават се нашите пътища този път.. Етаж 6?!
Еее... и така нататък.. От тоя химически нямам идея как да се добера до нас егати
Ще се загубя в родния си град.. срамота.. утре пак съм там на английски, ако зачезна изневиделица, значи се скитам по софийските улици немила клета недрага..
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
имам чувството че и при мен са объркали нещата пише че по история имам 6 00 а по БЕЛ 5 00 което не е вярно освен това имам само срещу някои специалности...gletcher написа:Освен това забелязах една друга промяна - преди при от дипломата ми пишеше История - 6.00, БЕЛ - 5.50 (което е истината), а сега на БЕЛ ми пише 5.00
Някой в Химическия, етаж 1, стая 130?
има ли някой в биологията зала 356 етаж 3
???
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Току виж намериш нейде "пристан и заслона"...ShadowsInBlue написа:Ще се загубя в родния си град.. срамота.. утре пак съм там на английски, ако зачезна изневиделица, значи се скитам по софийските улици немила клета недрага..
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
a какъв е този бал,който е до специалностите...това да не е някакъв минимален за 1-во класиране
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- ivoto_la
- От дъжд на вятър
Всички оценки от дипломата са ми доста по-ниски.Явно е станал някакъв бъг 
не, това е балът ти, сметнат с оценките от предварителнитеBLUSH написа:a какъв е този бал,който е до специалностите...това да не е някакъв минимален за 1-во класиране
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Е, да се надяваме, че ще ме пуснат в нечии "задни дворове"...Scorpion написа:Току виж намериш нейде "пристан и заслона"...ShadowsInBlue написа:Ще се загубя в родния си град.. срамота.. утре пак съм там на английски, ако зачезна изневиделица, значи се скитам по софийските улици немила клета недрага..
А иначе и на мен са ми сбъркали, т.е. преди математиката ми беше 4.75 както си е, сега е 4.. сигурно е наистина някаква масова грешка...
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
това е твоят балBLUSH написа:a какъв е този бал,който е до специалностите...това да не е някакъв минимален за 1-во класиране
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Несъответствието на персоналната информация с оценките в дипломите ви се дължи на факта, че СУ отчита инфлацията на вашите знания, сравнени с тези на поколенията преди вас.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
верно лии, ама то ще ги смята вместо мен. еаси пичовското :Д мен си ме кефят ^^
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
Scorpion написа:Несъответствието на персоналната информация с оценките в дипломите ви се дължи на факта, че СУ отчита инфлацията на вашите знания, сравнени с тези на поколенията преди вас.