КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК'08-English
up, supposed, rather than, except, under, verge, regained, in addition to, test, besides
За in addition to обаче не съм сигурна така ли съм го написала, може да се бъркам нещо, но за останалите съм повече от убедена.
За in addition to обаче не съм сигурна така ли съм го написала, може да се бъркам нещо, но за останалите съм повече от убедена.
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
Айде да се опитаме да намерим текста на reading-a... някой помни ли имената на героите, защото аз единствено си спомних името на Bob...
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Daniel and Jane , ама на мен не ми се търси, мързееееел, успех 
Съвсем се обърках, а и не мога особено да намеря 10те дупки в статията, за да проверя... 
NO EDGE!
Hey ADeLL, не бяха ли except и besides от един и същи multiple-choice question
заедно с apart и още едно. От тези, които изброяваш, изпускаш that clouse-a, където отговорът беше so. Иначе моите отговори са същите, дано наистина са тези 
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
-
radost
- В началото бе словото
Абе хора,вие сте си чисти мазохисти
защо само се тормозите,след две седмици ще разберете какво сте направили и какво не
няма нужда да се мъчите излишно,вместо да висите на компа в тоя форум или да търсите рийдинги и т.н. излезте на кафе,на плаж-заслужавате го след толкова зубрене
Ами това е от мен-не се обиждайте че се бъркам,но трябва да имате сили и за октомври
айде успех със резултатите!!!
Хайде,хайде, Радост- гори ги треската, която и нас не подмина миналата година. Аз, например, се бях сраснала с клавиатурата и монитора по това време лето господне 2007-мо- представлявахме изключителна симбиоза
Да не говорим, че Refresh бутонът беше натискан количествено по-често в минута и от вдишванията на белите ми дробове
Нооо... нервите ще продължат до заветното подписче при секретарките на СУ, когато в онзи преломен момент ставаш СъстУдент
Пийте валериана си, бъдещи колеги, дишайте и се наслаждавайте на синьото небе докато не сте го заменили с внушителната мазилка на Ректората
Пийте валериана си, бъдещи колеги, дишайте и се наслаждавайте на синьото небе докато не сте го заменили с внушителната мазилка на Ректората
Прав/а си , моя грешка наистина, мислех, че съм го написала "so" като изброявах, но явно съм се объркала с "up" нали пак е две буквички, значи са тези в такъв случай, освен ако не съм смесила Error-а с парафразата и не съм вмъкнала още нещоbaffler написа:Hey ADeLL, не бяха ли except и besides от един и същи multiple-choice questionзаедно с apart и още едно. От тези, които изброяваш, изпускаш that clouse-a, където отговорът беше so. Иначе моите отговори са същите, дано наистина са тези
Хаххаха и в двете неща си права, и са/сме мазохисти и дупе да им е яко на хората дето влязат в свестни специалности, след първите две сесии ще има гадост и зараза, пот, кръв и други нещаradost написа:Абе хора,вие сте си чисти мазохисти .......не се обиждайте че се бъркам,но трябва да имате сили и за октомвриайде успех със резултатите!!!
P.S. Ако утре не висим в болницата сто часа ще ти пиша да си поговорим, че с тая нинджа с тия счупени ребра здравето ни взе, хем се оправя супер бързо, хем става от ден на ден по капризен и лигав. Егати и хората направо. Лека и мека P2
- kaamos
- В началото бе словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
baffler, kакво беше това за announcement дето го спомена, че въобще не се сещам да съм срещала такава думичка в теста 
kaamos написа:baffler, kакво беше това за announcement дето го спомена, че въобще не се сещам да съм срещала такава думичка в теста
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
- kaamos
- В началото бе словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
Алллл тва въобще май не съм го видяла
И сега като каза за how does и почна нещо да ме човърка - имаше нещо, ма какво беше, какво не беше
, като че ли беше подчинено изречение с разместен словоред от типа дето ти казваш.
едит: Охх сега се сетих - май имаш предвид achievement. Дано да е така
И сега като каза за how does и почна нещо да ме човърка - имаше нещо, ма какво беше, какво не беше
едит: Охх сега се сетих - май имаш предвид achievement. Дано да е така
XDDD
Упс.. тооочно така. Вече всичко ми е тотална каша. Какво мислите за worlds' XD
Искам да застрелям форум-а, май е минал на бавно време.
-
Lyanna Stark
- В началото бе словото
Ами worlds' беше грешното, да - трябва да е world's.baffler написа:XDDD![]()
Упс.. тооочно така. Вече всичко ми е тотална каша. Какво мислите за worlds' XD
На форума май му се е претоварил сървъра...
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Ей, горкото форумче..Ще му стопим лагерите скоро май
Треска ме тресе като почнат да излизат резултатите какво ше е.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече