КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Re: КСК'08-English

Мнение от ADeLL »

:albino: оки, обаче форума се скапяса нещо от зор и от рифреш, така, че очаквай включване когато положението залинее :drunken:
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

up, supposed, rather than, except, under, verge, regained, in addition to, test, besides

За in addition to обаче не съм сигурна така ли съм го написала, може да се бъркам нещо, но за останалите съм повече от убедена.
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

Мнение от jolly_f »

Айде да се опитаме да намерим текста на reading-a... някой помни ли имената на героите, защото аз единствено си спомних името на Bob...
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Daniel and Jane , ама на мен не ми се търси, мързееееел, успех :mrgreen:
Аватар
Vissonia
От дъжд на вятър

Мнение от Vissonia »

Съвсем се обърках, а и не мога особено да намеря 10те дупки в статията, за да проверя... :(
NO EDGE!
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

Hey ADeLL, не бяха ли except и besides от един и същи multiple-choice question :? заедно с apart и още едно. От тези, които изброяваш, изпускаш that clouse-a, където отговорът беше so. Иначе моите отговори са същите, дано наистина са тези :)
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
radost
В началото бе словото

Мнение от radost »

Абе хора,вие сте си чисти мазохисти :?: защо само се тормозите,след две седмици ще разберете какво сте направили и какво не :wink: няма нужда да се мъчите излишно,вместо да висите на компа в тоя форум или да търсите рийдинги и т.н. излезте на кафе,на плаж-заслужавате го след толкова зубрене :bounce: Ами това е от мен-не се обиждайте че се бъркам,но трябва да имате сили и за октомври :alien: айде успех със резултатите!!!
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Хайде,хайде, Радост- гори ги треската, която и нас не подмина миналата година. Аз, например, се бях сраснала с клавиатурата и монитора по това време лето господне 2007-мо- представлявахме изключителна симбиоза :mrgreen: Да не говорим, че Refresh бутонът беше натискан количествено по-често в минута и от вдишванията на белите ми дробове :roll: Нооо... нервите ще продължат до заветното подписче при секретарките на СУ, когато в онзи преломен момент ставаш СъстУдент :albino:
Пийте валериана си, бъдещи колеги, дишайте и се наслаждавайте на синьото небе докато не сте го заменили с внушителната мазилка на Ректората :drunken:
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

baffler написа:Hey ADeLL, не бяха ли except и besides от един и същи multiple-choice question :? заедно с apart и още едно. От тези, които изброяваш, изпускаш that clouse-a, където отговорът беше so. Иначе моите отговори са същите, дано наистина са тези :)
Прав/а си , моя грешка наистина, мислех, че съм го написала "so" като изброявах, но явно съм се объркала с "up" нали пак е две буквички, значи са тези в такъв случай, освен ако не съм смесила Error-а с парафразата и не съм вмъкнала още нещо :mrgreen: , защо съм писала за except хм, какво съм си мислила не е много ясно, мисля ли изобщо е въпроса :drunken:
radost написа:Абе хора,вие сте си чисти мазохисти .......не се обиждайте че се бъркам,но трябва да имате сили и за октомври :alien: айде успех със резултатите!!!
Хаххаха и в двете неща си права, и са/сме мазохисти и дупе да им е яко на хората дето влязат в свестни специалности, след първите две сесии ще има гадост и зараза, пот, кръв и други неща :? , така, че е хубаво човек да си почине, никой не знае какво го чака, докато не му се натресе на главата, а то ще се натресе :mrgreen:

P.S. Ако утре не висим в болницата сто часа ще ти пиша да си поговорим, че с тая нинджа с тия счупени ребра здравето ни взе, хем се оправя супер бързо, хем става от ден на ден по капризен и лигав. Егати и хората направо. Лека и мека P2 :mrgreen:
Аватар
kaamos
В началото бе словото
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил

Мнение от kaamos »

baffler, kакво беше това за announcement дето го спомена, че въобще не се сещам да съм срещала такава думичка в теста :)
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

kaamos написа:baffler, kакво беше това за announcement дето го спомена, че въобще не се сещам да съм срещала такава думичка в теста :)
:albino: Имаше в еррър-ите, беше след едно тире и нямаше определителен член (an). Сетих се и за percentS преди малко. Btw, забелязахте ли, че имаше поне две грешки от вида обърнати подлог и сказуемо след wh-word, използвана като определит. местоим - абе примерно "бла-блаа, which is she claiming to be true" например. А друг проблясък - писахте ли за грешно how does нещо от сорта. Съжалявам, всичко ми хвръкна и никакъв контекст не помня.
Когато човек е самоуверен, на него не му е необходимо да се хвали пред анонимни слушатели, когато човек е тъп и самоуверен прави точно това.
Аватар
kaamos
В началото бе словото
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил

Мнение от kaamos »

Алллл тва въобще май не съм го видяла :cry:
И сега като каза за how does и почна нещо да ме човърка - имаше нещо, ма какво беше, какво не беше :lol: , като че ли беше подчинено изречение с разместен словоред от типа дето ти казваш.
едит: Охх сега се сетих - май имаш предвид achievement. Дано да е така :roll:
Аватар
baffler
В началото бе словото

Мнение от baffler »

XDDD :albino: :mrgreen: Упс.. тооочно така. Вече всичко ми е тотална каша. Какво мислите за worlds' XD
Искам да застрелям форум-а, май е минал на бавно време. :roll:
Lyanna Stark
В началото бе словото

Мнение от Lyanna Stark »

baffler написа:XDDD :albino: :mrgreen: Упс.. тооочно така. Вече всичко ми е тотална каша. Какво мислите за worlds' XD
Искам да застрелям форум-а, май е минал на бавно време. :roll:
Ами worlds' беше грешното, да - трябва да е world's. :)
На форума май му се е претоварил сървъра...
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

Ей, горкото форумче..Ще му стопим лагерите скоро май :bom: Треска ме тресе като почнат да излизат резултатите какво ше е.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”