КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008-География
ами днес е записах за олимпиадата и госпожата ми каза,че се включва и световна география:( ако някой може да попита дали е вярно, много ще се радвам ако е така 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
О,вярно е,да. Аз миналата година бях на олимпиада и едва половината въпроси бяха за България, през останалото време отговарях на неща от рода през коя държава не минава петдесетият паралел и прочие.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Sun Shine
- Драскач
Вие никога ли ни сте ходили на олимпиада
Много ясно че е и на света- Винаги е било така....То и е правилно- щото географията като наука не се изчерпва с тъпата география на българия
Всъщност са доста интересни въпросите
Don't worry
Е добре,започвам да се подготвам,че ей сега ще дойде март месец 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Вярно си е. Карат те да се замислиш за много неща. Миналата година имаше нещо за земната обвивка, нещо за някое от слънцестоенията и други такива(на фона ,на които въпросите от география на България бяха доста скучновати), въобще много оригинално измислено еSun Shine написа: Всъщност са доста интересни въпросите
Хай ^^ До ся правих "новата" пробната матура по география на сайта на МОН. Не знам от кога е всъщност, но е голям смях. Не писах темата, но като гледам изискванията пак ми стана смешно. "Опишете границите на Дунавската равнина", отговора ви трябва да изглежда така - На север - р. Дунав; Изток - Черно Море; Юг - Предбалкана; Запад - р.Тимок
За целия тест + "В" часта (където имам 1 грешка) имам 4 грешки и то от невнимание
Имам подозрения, че и на 3-ти юни ще е същия фарс.
За целия тест + "В" часта (където имам 1 грешка) имам 4 грешки и то от невнимание
Имам подозрения, че и на 3-ти юни ще е същия фарс.
Lost in the woods
- Korelov
- В началото бе словото
лесно ти е на тебе след като си започнал вече да се готвиш 
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
- starscream-
- В началото бе словото
Избирателната матура не е проблем, кой с език кой с това което ще кандидатства все ще се нагоди .. бг-то и литературата са кофти :Д
how u do that .. i call it "DOBE BOY MAGIC"
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Който си е учил литературата и българския, както трябва няма да има никакви проблеми. А и е срамота да имаш ниско ниво на познания по тези предмети.starscream- написа:Избирателната матура не е проблем, кой с език кой с това което ще кандидатства все ще се нагоди .. бг-то и литературата са кофти :Д
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
-
tutmanika
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
имам един малко тьп вьпрос
ако влезна геология има ли вьзможност да се преместя в друг факултет или друга специалност като туризьм или регионално... аре моля ви ми обеснете 4е сум се здухал
мерси 
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
tutmanika написа:имам един малко тьп вьпросако влезна геология има ли вьзможност да се преместя в друг факултет или друга специалност като туризьм или регионално... аре моля ви ми обеснете 4е сум се здухал
мерси
Имаш предвид да се преместиш още същата година?
ГГФ и доц. Пенин!!! 
Трябва да си изкарал минимум 3 на изпитите за съответната специалност и да си влезнал нещо разбира се и можеш да се преместиш след 1-вата година. За Туризъм трябва да имаш 3 по география и англииски, дори и да си влезнал само с 1 от 2-те оценки. Трябва да има нещо като квоти за специалноста която искаш и да имаш оценка ... ако не се лъжа над 5,50, но може и да не е фиксирана. Все пак трябва да е конкурентна на другите които искат същото.tutmanika написа:еми да ако може сьщата ,ако не другата идеята ми е нали мойе да се преместя.
Lost in the woods
някой знае ли дали е излязъл новият конспект по география ??
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Доколкото на мен ми е известно, не