Изпитът по математика-12 юли-отзиви
Модератор: Boromir
- Methuselah
- Легендарен флуудър
но този форум ( http://www.artofproblemsolving.com/ )съм гледал където има .... и аз незнам колко хиляди задачи той е световен 
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- LFirestorm
- В началото бе словото
Е тва вече е дуго нещо ... НЕ са несъвместими... Просто е рядко срещана комбинация ... Явно гони бързодействие фирмата щом прибягва до С...Methuselah написа:Хахахах не знам късмет ли е но ми се обадиха хората и казаха: "Трябва ни човек с италиански, който да може да научи С и SQL за определено време." Отидох, научих нещата, почнах да работя и ето... сега някакво жалко перничанче ме забавлява.. не е ли прекрасен живота?
Колкото до това както правя... ами cgi програми за вътрешно ползване на една от най-гигантските италиански фирми в телекомуникациите. (заплатата ми наистина е жалка ако бях в Италия) А тва че С и MySQL са несъвместими само ме ласкае, защото, ако е така, значи правя магии
Еми мога да ти пожелая само успех и бъдещо развитие в областта...
Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Мерси! Е това вече е мъжка постъпка! Да може човек да признае че е сбъркал в преценката си. Всички бъркат в преценката си, но малко могат да си го признаят. Разбра ли petio? Евала ти пра'им Firestorm!
Последно промяна от Methuselah на 21 Юли 2007, 10:44, променено общо 1 път.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Methuselah написа:
Хахахах не знам късмет ли е но ми се обадиха хората и казаха: "Трябва ни човек с италиански, който да може да научи С и SQL за определено време." Отидох, научих нещата, почнах да работя и ето... сега някакво жалко перничанче ме забавлява.. не е ли прекрасен живота?
Колкото до това както правя... ами cgi програми за вътрешно ползване на една от най-гигантските италиански фирми в телекомуникациите. (заплатата ми наистина е жалка ако бях в Италия ) А тва че С и MySQL са несъвместими само ме ласкае, защото, ако е така, значи правя магии
Еммм да беше почнал с това че знаеш и италиански...АХАХАХ.Така е възможно и само със C да зимаш доволни пари.Колко хора знаят италианскки и се занимават с програмиране а?БТВ за пореден път доказа че си комплексар.Искам да те питам...тебе яко ли са те били в Перник, че говориш толкоз пренебрежително?
Колкото до сайта мат10 не е лош ма ми се струва, че е по-подходящ за олимпиади и състезания, но не и за КСК.
Хахахах не знам късмет ли е но ми се обадиха хората и казаха: "Трябва ни човек с италиански, който да може да научи С и SQL за определено време." Отидох, научих нещата, почнах да работя и ето... сега някакво жалко перничанче ме забавлява.. не е ли прекрасен живота?
Колкото до това както правя... ами cgi програми за вътрешно ползване на една от най-гигантските италиански фирми в телекомуникациите. (заплатата ми наистина е жалка ако бях в Италия ) А тва че С и MySQL са несъвместими само ме ласкае, защото, ако е така, значи правя магии
Еммм да беше почнал с това че знаеш и италиански...АХАХАХ.Така е възможно и само със C да зимаш доволни пари.Колко хора знаят италианскки и се занимават с програмиране а?БТВ за пореден път доказа че си комплексар.Искам да те питам...тебе яко ли са те били в Перник, че говориш толкоз пренебрежително?
Колкото до сайта мат10 не е лош ма ми се струва, че е по-подходящ за олимпиади и състезания, но не и за КСК.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Знаеш ли, petio, прав си! Аз съм егаси комплексараpetio написа:БТВ за пореден път доказа че си комплексар.Искам да те питам...тебе яко ли са те били в Перник, че говориш толкоз пренебрежително?
Колкото до сайта ... толкова си и гледал
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
[quote="Methuselah"]Колкото до сайта ... толкова си и гледал :lol:[/quote]
Верно е, че не съм се ровил много ама най-вече от темата с 7-те задачи дет някой ги извадил от списание математика мисля...толкоз трудни не се падат на изпит.Хубаво е човек да може да ги решава, но не и задължително за момента.БТВ ако довечера не ме мързи ще пусна едни задачки дет лично мен ми хванаха окото ма не можах да ги реша:Д
Верно е, че не съм се ровил много ама най-вече от темата с 7-те задачи дет някой ги извадил от списание математика мисля...толкоз трудни не се падат на изпит.Хубаво е човек да може да ги решава, но не и задължително за момента.БТВ ако довечера не ме мързи ще пусна едни задачки дет лично мен ми хванаха окото ма не можах да ги реша:Д
- Methuselah
- Легендарен флуудър