Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
goshko написа:Ето, последствията, до които ученето може да докара един кандидатстудент... от селски изцепки не се засягам, пробвай по друг начин, туко виж се получи
Дарлинг,нали знаеш,че хората се обиждат на "селянин",когато не могат да измислят нещо по-умно? Дайте да си вървим по темата и не издребнявайте за глупости!
Те и наще искаха да има някой с мен ама аз не искам. Юни ходих на предварителен в Пловдив и горе долу запомних пътя. Но в София сам абсурд да се оправя
Jody,ако те приемат и в ПУ,избери СУ! Не че си налагам мнението,но наистина мисля,че ПУ не си заслужава!Иначе уговорката за "екскурзовод" си остава в сила!
Определено и ще избера СУ. В Пловдив (за града става дума) не е лошо, но са ми казвали, че икономическите специалности в ПУ нямат големи традиции. Пък и доста трудно се влиза. За тези специалности се кандидатства и с други предмети и няма отделни квоти, а само по оценки. Така че се явявам там за нещо като подготовка преди изпита в СУ
А и още нещо. За ПУ трябваше да уча останалите 5 района + още една тема за промишлеността ама карай малко допълнителна информация не ми беше излишна