Японистика?!

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Ua iaumi
se obediniha arabisti i yaponisTKA na edno bday party :)
Mnogo pozdravi na Lanfaer, istinski vi zavijdam naistina che vi e kolejka, prekrasen i strahoten chovek e, kakto i mn. golyama kupondjijka :)
medicate, medicate
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

:oops: 8) Ейй ако не бяхте вие с Ку нямаше кой да ме инспирира :) страшни сте! И туй ретро как го обожаваммм ууу :)
Ам бтв ти не спиш ли? И мерси за потника :)

Иначе, аз съм първи курс и Жени също :) две сме за сега във форума от първи курс. Усилено агитирам и останалите.... защо се интересуваш? :roll:
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

@work sym, do 16 :) sled tva spane...
Az nyakolko pyti se kachih gore da si iskam potnika, ama ti taka sladko speshe, istinski kysmet beshe che si go vzeh vse pak :D

youuuuuu maaaaake me feeeeeel mightyyyyyy reeeeaaaaal :laughing8:
medicate, medicate
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Хахаха :) ууу дааа !!! Ми доспа ми се :roll: предния ден цял ден транбоване :) не знам де ще му излезе края. Вече всичко почнах да забравям: уговорки, срещи, хора, предмети всичко :) като някакво духче левитирам и аз не знам где :) А ти с тази работа мога само да си представя :shock: :arrow: http://vbox7.com/play:62937c73
Поздрав :)
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Колегии пишетеееее :) всички изчезнаха изведнъжж :0 гледам в началото на темата сумати народ писал :) къде отидоха тези хорица? Живи ли са? Къде изчезнаха?

Месец и малко японски.....като чета какъв ентусиазъм е царял в началото ми се доревава :) искам да я лято и да е топло!
А и честит ви вече истински сняг! Това ми напомня, че иде Коледа и Нова Година. Съвсем бях изключила, че има празници..
по ези и лтз нищо не съм пипала, а по японски пиша вече второ съчинение :) вдъхновението ме инвадира нещо....

Ем само да се обадя, че още ме има...че колегите са живи и здрави и пишете о неразумни люде :) нека има малко лъч на радост в тъмните, сумрачни, зимни дни!
А и да .....кънки на лед някой ден?
Аватар
AutumnalViolet
В началото бе словото

Мнение от AutumnalViolet »

life will kill you :!:

:shock:
- Well, somebody's gotta watch the road honey...
- ...or... YOU can drive this baby
- ...oh, but only if you're good at handling the stick of course...

- But... this is an automatic?

- ...rrrright!

Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

пак се успаххх и пропуснах контролното по канджи :( сраммм
Проспивам си животаа!!!
Жени, как беше? Вие стояхте ли по езикознание и следващата лекция?
Надявам се не е забелязала, че половината се изнесохме :wink:

И какво точно значи ника ти и от де е ? :roll: :!: :?:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Абе как ги помните тея азбуки бе :?
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Оооо Kulnn почнахте ли :twisted: :?: НЯХ НЯХ
МИ ЛЕСНО хаахаа :) не ги помним! Бъзик де....в началото е плашещо и си мислиш, че няма по-голяма гадория ..но ооо НЕ! Японците са се погрижилида ни вгорчат животеца с още куп неприятни граматики и йероглифчета :)
Ако не е тайна до къде сте стигнали? Винаги може да се консултираш :Р поне тях си ги знам.. :wink:
Жени...как си девойко? Пиши и ти..оплачи се нещо :) само аз рева тук хех ще ти олекне... да споделим теглото :)
Аватар
AutumnalViolet
В началото бе словото

Мнение от AutumnalViolet »

тейк ит изи, бейбе, няма за какво да съжаляваш, това не са контролни и не са задължителни. Мадамата просто си има методи, чрез които да ни накара да учим все пак.. и като се изложим веднъж като кифли, да ни е срам да го правим пак и пак, и пак.
По езикознание стояхме и втората част, но доста от хората изчезнаха.. сигурно заедно с вас. Точно събирах скромните си сили, за да бъда по-нахакана и да се запозная с някого и ти ги отвлече всичките. :)
никът ми е е вайълет принципно, но тук беше зает вече, ползвам го от години.. от страстта ми към лилавия цвят идва. :P Есента също е много мой тип, така да се каже.
не ща да рева, щото нещо неизвестно цял ден силно ме мъчи на психическа основа, та нищо не мога да правя, освен да гледам тъпо в точка в стената. Как пък веднъж не ме замъчи силно желание за учене, а все глупости..
блях, това сериозно си прозвуча като оплакване. :?

Кълн, пишеш ги до припадък, при мен и това много не помага, защото съм с пословично неуслужлива памет, но се надявам при теб случаят да не е такъв. :) Съмнявам се вашите да са по-лесни, така че .. )) Кефите ме какви сте ентусиасти.
- Well, somebody's gotta watch the road honey...
- ...or... YOU can drive this baby
- ...oh, but only if you're good at handling the stick of course...

- But... this is an automatic?

- ...rrrright!

Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Ъм...нашите са доста по-лесни ;) Поне аз така мисля :)
За какво е ставало дума в езикознанието? Аз ходих по едни дела и нямаше как да седя (какъв пропуск само, а? :D )

AutumnalViolet, аз все още съм ентусиаст, само дето много се дразня :)
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

уххх не си спомням за езикознанието какво стаа дума....тоест това, което със сигурност чух е графични и слухови нещо си, после нещо за семиотика и билетчета....и до там бях :) Жен пак бяхте най-отпред :) интересното е, че този път кореисти ви конкурираха...за какъв дявол седнаха отпред учудващо за тях :) но в ЦИЕК е пълно с мазохисти! Мисля другият път да се самоизолирам на самотен чин и да слушам!
Жен другия път ела по-назад..там е купона :) и ще се запознаеш със сумати хора, за чиито съществуване не си и подозирала :) еййй как ги обичам ЦИЕКИСТИТЕ :)
Кълн...забелязах, че те нямаше днес! Засрами се :!: Пиша ти отсъствие :)
И Лилавото страшно ти отива!!!!
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Лилаво?
Нямаше ме, понеже ходих да си вадя карта за телефона, че ми го откраднаха...иначе си бях на хиндито преди това.

П.С. имам голям напредък с Хираганата :lol:
Изображение
Аватар
Lanfaer
Драскач

Мнение от Lanfaer »

Разбирам :) а за лилавото за Жени ставаше дума :Р ти с лилаво не съм те виждала :)
Хирагана рулира!
Аватар
*Yuki hime*
В началото бе словото

Мнение от *Yuki hime* »

Yaaay! Ето ме и мен - най-новото и най-младото японистично попълнение :D Най-сетне и аз да успея да се присъединя към милите си колеги - японисти и неяпонисти :cat: Много съм доволна. Между другото, чета сега за новозапочналия курс по японски език и много се радвам на проявения ентусиазум (визирам Kuln :) )... Лично аз нямам търпение да се запозная по-подробно с мнението на всички записали се за курса и за това как се справят, какво им е най-интересно/трудно и т.н. :) Ние с колегите сме всички много силно запалени и готови да се притечем на помощ... Нямам търпение да се запознаем :love5:
Айде до скоро minna-san ;) Oyasumi! :blob8:
"Immortality is wasted on the young."
Заключено

Обратно към “ФКНФ”