2 курс Право (2010-2011)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: 2 курс Право (2010-2011)

Мнение от Scorpion »

Ако имате оценката в книжката, но я няма в протокола, си има предвидена процедура. Вадите си индивидуален протокол (не се плаща в случая, понеже е поради неотразена в протокола оценка), търсите преподавателя, показвате му студентската си книжка с неговия подпис до оценката, той ви я отразява в индивидуалния протокол и го подписва. Така оформения индивидуален протокол предавате в отдел Студенти и той е документът, който доказва занапред, че сте положили съответния изпит с тази оценка и представлява основание за вписването на оценката в онези големите книги.

Пожелавам на никого да не му се налага да върви по тази процедура, че откриването на преподавателите нерядко е сложна задача. За АП не се притеснявайте - изпитващите са прецизни и се съмнявам да допуснат такива неточности :)
Последно промяна от Scorpion на 27 Яну 2011, 19:40, променено общо 1 път.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

И при мен поне 5 човека не са видяли да им ги нанасят - така че явно има някаква врътка :lol:
Аватар
Касиопея
В началото бе словото

Мнение от Касиопея »

Моля, който знае да ми каже дали избралите да се явят на тест по ИП, ще се явяват на същата дата, на която е предвиден устния изпит за съответната група. Или ще бъде на един ден, но в различни часове?
Дори да знаех, че утре светът ще се разпадне на парчета, пак бих посадил своето ябълково дърво. Мартин Лутер
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

В едно и също време ;)
Аватар
iodine
Драскач
Курс: първи

Мнение от iodine »

Биляна, сигурно си пропуснала да видиш, всеки имаше бял лист пред себе си и записваше име, номер и после оценка с думи и цифра. Листа който видях аз беше изпълнен от едната цялата страна и поне на 1/3 от другата или някъде там, така че, да, вписани са.

Споко, това са администратори, знаят си работата.
В името на потока! Втория!
Аватар
Jack Skull
От дъжд на вятър
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от Jack Skull »

Teзи които се явяват на тест при Кискинов и тези които ще пишат въпрос са една дата,но в различни зали.Едната е компютърната,а другата доколкото разбрах е 267 мисля и беше номера,там където карахме парламентарно право.Относнио влизането в сайта,можеш да влезеш с law/ пред факултетния номер.Аз поне вчера направих последния тест така..За лекциите не знам.Тях одавна ги направих , за да не ми висят,но предполагам процедурата е същата.Относно невписаните оценки, които са си доста вписани според мен-преподавателите действително имаха лист пред тях и ги записваха,не мисля ,че има кой знае каква "опасност". Това ,което каза Scorpion е супер вярно.Миналата година един колега имаше невнесена оценка по ИБДП в протокола,но я имаше в книжката с подписа на преподавател и просто издири проф.Токушев и си внесе оценката по съответната процедура (нито го изпитваха нито нищо).Така че не е вярно ,че книжките и оценкките в тях с подпис на преподавател нямат тежест.Тва са глупости,за какво ще има книжки, ако са просто формалност????Едва ли на 20 години и кусур хората ще носят на техните книжка за подпис или да се похвалят? Така че моят съвет е винаги да се нанася оценката в книжката да не става мазало после...
May I eat your eyes?
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Колеги, сайтът по Информационно право отново дава грешки, независимо че лекциите за изпълнение са възстановени в секцията "Лекции". Опитах се да отворя една от последните лекции, но ми изписа, че има проблем с browser-a. Сега лекцията е "In progress", а дори не ми се е отворила. И какво да правим в този случай? :(
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

На мен ми се случи същото, но успях да си направя последните 3 оставащи лекции през Моя персонален компютър по ИП в ЮФ. Утре ке погледа и последния тест.

Много добра идея е наистина тази виртуална машина, вършеше много добра работа и при решаване на задачите.
В името на потока! Втория!
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Дам отварянето на лекциите и тестовете през Explorer-a дава грешка. Но ако влезеш през Персоналния компютър нещата се оправят.

Аз дори не мога да се логна в сайта, ако действам през Internet explorer-а, който не е от персоналния компютър..
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

marrriq написа:Сега лекцията е "In progress", а дори не ми се е отворила. И какво да правим в този случай? :(
Моята я отвори. Даде ми "верен отговор" на всичките въпроси и после я завърши. Без оценка. И на повторно възлагане- бам, 33%. гррр!
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
надето
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от надето »

Колеги, някой има ли информация, какво е оценяването на тестовоте на проф Кискинов, защото за едвам се докопвам да 60-те %. Струва ми се, че критериите му са доста високички.
Право 2 курс 12 група

Изображение
RA[sgB]
Да живей словото

Мнение от RA[sgB] »

от 100 до 90 процента - 6
от 89 до 80 процента - 5
от 79 до 70 процента - 4
от 69 до 60 процента - 3
под 60 процента - 2
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Тестовете в сайта не са задължителни за изпълнение, нали? Мислите ли, че ще има някаква санкция при изпълнението например само на половината от тях, при положение, че всички задължителни лекции са завършени на 100%? :)
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Няма да има каквато и да е санкция. Виж, за пропуснати ползи е друг въпрос :wink:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

А каква е продължителността на писмения изпит с двете теми? Час и половина -два?
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Заключено

Обратно към “Други”