Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
DanielaNT
- В началото бе словото
- Специалност: БФ
- Курс: четвърти
Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд
Аре, бе , хора, не се смейте, ако сте видели пара по картата...КАЗВАЙТЕ, че е мн зле положението вече!
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
Защо ли не ме учудва?!
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Абе целият поток на мисли е много разхвърлян и не го проследих...
Откъде разбрахте, че за летен ще има само за 4 месеца?
Откъде разбрахте, че за летен ще има само за 4 месеца?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Така пишеше в обяснителните документи (какво представлява стипендията и т.н.)
2.1. СТИПЕНДИИ ще бъдат отпуснати за зимен семестър на учебната 2008/2009 г. (за четири месеца) и за летен семестър на учебната 2008/2009 г. (за пет месеца). Размерът на стипендиите е 90 лева месечно.
~~~~~~~Това пише в нашия сайт ,но за пари кога ще има нищо не се знае ,дано да е за 5 месеца ,но и за 4 ще съм доволен
~~~~~~~Това пише в нашия сайт ,но за пари кога ще има нищо не се знае ,дано да е за 5 месеца ,но и за 4 ще съм доволен
-
DanielaNT
- В началото бе словото
"Това не е моя работа, аз не зная никакви телефони на никой!"
В заключение: пари още няма, но... аз повече няма да се обадя на онези дебилни лелки!!! Писна ми от олиго***нични, непрофесионални навиквания по телефона, все едно искам нещо, което не ми се полага- ИНФОРМАЦИЯ!
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
Разбирам те, аз вече имам симптоми на страхова невроза породена от подобни безпричинни крясъци... и все още пари нЕма.
-
ikki
- В началото бе словото
- Специалност: ПУПЧЕ
Чесно да ви кажа аз вече се отказах , омръзна ми само да се ядосвам! Днес проверявах пак нищо
(!
-
allegralove
- В началото бе словото
Аз към 11 днес с цялата си глупост пак ходих до банкомата да видя има ли пари, даже разправях на една колежка, че 100% вече са ги превели и се каня да изтегля половината
голяма изненада, пак няма! Вече спирам да се надявам направо, няма да проверявам и когато ги преведат,то се е видяло ще се стискам още.
Така за информация да ви кажа
нашата в ЮЗУ-то ,се държа г-д любезно и каза че за зимен семестър при нас са преведени , а за летен все още се обработва информацията и първо ще бъдат преведени само за 1 месец...и после за още четири...и това най-късно до края на юли ,може и по-рано...Аз спирам да чета вече фороми и да се изнервям и дразна излишно...Успех Колеги от СУ

- Bety_
- Летящите Пръсти
Еха, значи последно до края на юли? Слава Богу, аз тъкмо вече се бях притеснила!
-
DanielaNT
- В началото бе словото
crazyjoe написа:Така за информация да ви кажанашата в ЮЗУ-то ,се държа г-д любезно и каза че за зимен семестър при нас са преведени , а за летен все още се обработва информацията и първо ще бъдат преведени само за 1 месец...и после за още четири...и това най-късно до края на юли ,може и по-рано...Аз спирам да чета вече фороми и да се изнервям и дразна излишно...Успех Колеги от СУ
![]()
До края на юли?! Хм, при повече учене и малко късмет, до края на юни нищо вече няма да ме свързва със СУ! Въпрос: Като не съм студент вече ще ми се преведат ли стипендиите?
-
ikki
- В началото бе словото
- Специалност: ПУПЧЕ
Абе и аз съм 4 курс и наистина като ми спрат студентските права дали ще ми изплатят стипедиятаDanielaNT написа:crazyjoe написа:Така за информация да ви кажанашата в ЮЗУ-то ,се държа г-д любезно и каза че за зимен семестър при нас са преведени , а за летен все още се обработва информацията и първо ще бъдат преведени само за 1 месец...и после за още четири...и това най-късно до края на юли ,може и по-рано...Аз спирам да чета вече фороми и да се изнервям и дразна излишно...Успех Колеги от СУ
![]()
До края на юли?! Хм, при повече учене и малко късмет, до края на юни нищо вече няма да ме свързва със СУ! Въпрос: Като не съм студент вече ще ми се преведат ли стипендиите?Защото и в СУ чух такива слухове
![]()
-
allegralove
- В началото бе словото
А аз като взимам само за зимен, защо нямам? Може би, защото съм в СУ, а не в ЮЗУ 
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе, то те първо да уточнят за юли коя година става думаBety_ написа:Еха, значи последно до края на юли? Слава Богу, аз тъкмо вече се бях притеснила!![]()
![]()
![]()