Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Мнение от admin.sport »

Уважаеми колеги,
Във връзка с Вашите опасения, че няма да се запишете на спорта, който желаете, поради късното излизане на учебните ви програми, променяме сасията на онлайн записването.
ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕТО ЗА СПОРТ ще стартира на 01 октомври от 12.00 ч. и ще приключи на 06 октомври в 24,00 ч.
За студентите със здравословни проблеми - постоянни или временни, записването онлайн ще стане след предварителна консултация с преподавателите по кинезитерапия, които ще ви насочат към подходящата за вас дейност - спорт, корекционна гимнастика или физиотерапия.
Преподавателите-кинезитерапевти ще ви приемат в Центъра по кинезитерапия в Ректората, от 26 септември до 02 октомври, от 10,30 до 12,00 ч. и от 14,00 до 15,30 ч.
Моля, носете съответните документи, удостоверяващи заболяването!
Освободени от спорт НЯМА!
Успех!
Аватар
glee
В началото бе словото
Специалност: biot
Курс: първи

Re: Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.

Мнение от glee »

Браво! Наистина влизате в положение на куп студенти :) Това е правилният начин! :D
Más vale pájaro en mano que cien volando.
Аватар
elldean
В началото бе словото
Специалност: Право

Re: Спорт в СУ

Мнение от elldean »

Браво! Мисля, че това е най-добрият вариант! Сега вече няма за какво да се притеснявам, тъй като плуването наистина е изключително важно за мен. Поздравления, че ни обръщате внимание. : )
"Светът съвсем ще я оплеска - ... - в деня, когато хората тръгнат да пътуват първа класа, а литературата - в товарен вагон!"
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Я някой да каже за тениса: ясно е къде се провежда, но вярно ли е, че при лошо време се отлагали тренировките и не можело да се отиде в друг ден :shock: (което ще рече, че само в хубаво време може да се правят присъствията).Съответно какъв е изпитът, колко присъствия трябва да направим. :roll:
И може ли да се играе извън учебно време на тия кортове и колко струва час игра. :roll:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

В сезона на лошото време, кортовете са под балон, споко ;)
А лятото, когато няма балон - да, случва се да вали и при положение, че кортът е изчезнал под голяма локва, трудно ще играеш.
Присъствия по принцип могат да се наваксат с друга група при нужда - ако си болен, например. Или ако знаеш, че няма да можеш да се появиш на своята си тренировка, просто го обясняваш това на треньора предварително и се разбирате да идеш в друг ден за нужното присъствие. Треньорите са толерантни, когато студентите са отговорни. Има хора, които цял семестър се вясват два-три пъти и после няма как да наваксат всички присъствия в няколко дни накрая преди заверката.

Кортовете на час преди бяха безплатни за студенти. После решиха, че студентите ще получават 50% намаление от цената. Последният път, когато аз се интересувах от цената на корта, тя беше 24лв., т.е. студентите плащат 12лв. за наем на корт, ако играете двама - по 6. Но това беше за лятото, т.е., когато няма балон. Не съм сигурна дали зимата заради балона цената не се вдига. При всички обстоятелства, просто питай на място, да не се окаже, че и студентското намаление вече не съществува.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
judoka
В началото бе словото

Мнение от judoka »

A относно изпитът по джудо-върху взетия материал през семестъра. За всеки семестър се препитваме. Подписи и оценки срещу демонстрирани знания и умения, преподавани през изминалият период. :)
Cogito ergo sum...
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

А играе ли се спаринг често, и влият ли уменията в спаринга върху крайната оценка, или само изпитвате върху техниките :D И ако има достатъчно присъствия, ходи ли се на изпит?
judoka
В началото бе словото

Мнение от judoka »

И отново- колко често е често? Присъствия? За подпис? В джудо? Няма начин ехехехех.... Изпитът е върху взетият материал. Посещенията са минимум 2 пъти седмично за да има усвояване на материала. Рандорита-както ги наричате спаринги- има и зависят от нивото на хората в групата.
Cogito ergo sum...
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Ами под често имам предвид повече от 1-2 пъти месечно :)
Рандорита като правила и набор на техники припокрива ли се с бразилското Jue Jitsu?
judoka
В началото бе словото

Мнение от judoka »

1-2 пъти месечно-не ставааааааааа.2 пъти седмично ако имате сериозни очаквания-иначе си губите времето
Cogito ergo sum...
geri_me
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от geri_me »

Я запознатите ако могат да кажат как стои въпросът с тениса. :lol: Аз тренирам от повече от 10-12 год. и със сигурност искам и да си играя занапред, следователно ще го запиша и като спорт. Мога ли по време на записването да си избира треньор(който се надявам да ми препоръчате) или впоследствие става този процедура :) и евентуално как се влиза в отбора на Софийски :P
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

geri_me написа:Я запознатите ако могат да кажат как стои въпросът с тениса. :lol: Аз тренирам от повече от 10-12 год. и със сигурност искам и да си играя занапред, следователно ще го запиша и като спорт. Мога ли по време на записването да си избира треньор(който се надявам да ми препоръчате) или впоследствие става този процедура :) и евентуално как се влиза в отбора на Софийски :P
Записването ще бъде онлайн и в графика за съответния спорт са отбелязани часовете със съответните преподаватели.
Аватар
dorenceto
В началото бе словото

Мнение от dorenceto »

Здравейте. Имам един познат, който учи в ТУ и ми е казвал,че си взима часовете по спорт авансово в началото на всеки семестър и така не му се налага да ходи в периода около сесията. Това дали е възможно и за СУ?
~N0 Mu$iC -> N0 L1F3~
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

В повечето спортове има минимум от часове, които трябва да посетиш - 10 на семестър, не е фатално, ако не ходиш последния месец, но няма да спестиш много време за учене - все пак спортът е 40 минути на седмица, а иначе надали ще намериш време за това.
Facebook
Изображение
Аватар
dorenceto
В началото бе словото

Мнение от dorenceto »

Така, когато студент се записва на спорт му се определят час и ден за посещение, нали. Възможно ли е по желание на студента посещенията да се удвоят примерно за седмица и авансово да си изкара 10-те посещения? Евентуално(при възможност) с кого трябва да се договори за тази цел?
~N0 Mu$iC -> N0 L1F3~
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”