Не знаех за тази информация относно МПМО. Какво точно са казали за въпросната специализация?haifisch написа:Ама какво се оплаквате ... те просто ни олесниха .... и за втория семестър ще е така ... Иначе от Учебен отдел когато дойдоха да ни разеснят правилата казаха, че имало вероятност специализацията МПМО да отпадне заради възможността паралено да се учи Право и МО , а Политологията важи само за нея ... и ни посъветваха да не избираме Политология .....
2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: 1-ви курс ПРАВО (2007-2008)
- haifisch
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ами казаха , че не е сигурно...обмисляло се да отпадне. Нали студентите в ЮФ могат да карат двете специалности Право и МО паралелно и това я обесмисляло ... но нищо не било сигурно така ни казаха .... и ни посъветваха за всеки случай да не си избираме Политология и че по-добре било да се запишем на ИППУ понеже то важи за всички специализации.... На въпроса какво ще стане със студентите от горните курсове които са държали този изпит и да кажем "гонят " точно тази специализаци и са държали и други изпити само за нея .... не последва отоговор....
Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it!!!
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ясно. Не знаех, мерси
Дано нас не ни изненадат с нещо подобно след време 
- haifisch
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Така казаха ... но ми се струва леко невъзможно ....
Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it!!!
- chopper_queen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Днес на лекцията по ИБДП проф. Токушев пропусна въпросите за ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ПО ПЕЧАТА и ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЗА МЕСТНОТО (ОБЩИНСКОТО) УПРАВЛЕНИЕ И САМОУПРАВЛЕНИЕ. Някой има ли представа дали ще ги пропусне и на изпита? 
Born.Ride.Die.
- haifisch
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ми нас задочните също не ги предаде , но не отпаднаха за изпита .....
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Защо да ги е пропуснал? Днес предаде материала за Създаване на новобългарското гражданско и наказателно съдопроизводство. Темите, за които говориш мисля, че предстоят. Ще видим дали ще отпаднат.chopper_queen написа:Днес на лекцията по ИБДП проф. Токушев пропусна въпросите за ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ПО ПЕЧАТА и ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЗА МЕСТНОТО (ОБЩИНСКОТО) УПРАВЛЕНИЕ И САМОУПРАВЛЕНИЕ. Някой има ли представа дали ще ги пропусне и на изпита?
- chopper_queen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Гледах, че в учебника са между двете предадени, но щом не са отпаднали на изпита, ще ги учим, няма как. Благодаря за инфото
Born.Ride.Die.
Токушев ги пропусна , защото са ги гледали на упражненията 
- chopper_queen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Някой би ли ми казал какви теми се разглеждаха днес по ОТП, че предпочетох компанията на учебника по ИБДП и пропуснах лекцията? 
Born.Ride.Die.
Добре..чисто хипотетично...би ли могло някои въпроси по ИБДП да отпаднат..става въпрос извън тези,които в legaltheory са отбелязани,че миналата година са отпаднали?...Зарадвайте бедната ми душа...тва новобългарската история е някъв пълен кошмааааааррррр
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
hypnosssa написа:Добре..чисто хипотетично...би ли могло някои въпроси по ИБДП да отпаднат..става въпрос извън тези,които в legaltheory са отбелязани,че миналата година са отпаднали?...Зарадвайте бедната ми душа...тва новобългарската история е някъв пълен кошмааааааррррр
- Freaker_Teteven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз питах Цекова миналия Петък, но тя не пожела да ми каже. Утре пак ще опитам 
Право, II курс, 10 група, skype: fr3ak3r
- chopper_queen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Колеги, има ли други глупави хора като мен, които вместо да си пишат лекциите по ИППУ са гледали замечтано в нищото?
...Има ли ги някъде из нета въпросите, които ги няма в 1-ва част на учебника? Гледах в legaltheory, но там също доста теми са изпуснати 
Born.Ride.Die.
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
Аз имам, защото щедро ми дадоха.
Не знам дали ще ти свърши работа, аз обичам да раздавам щедро.
Legaltheory са ок, ама има нещо допълнително.
Пиши ЛС, ще се разберем.
Не знам дали ще ти свърши работа, аз обичам да раздавам щедро.
Legaltheory са ок, ама има нещо допълнително.
Пиши ЛС, ще се разберем.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.