2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: 1-ви курс ПРАВО (2007-2008)

Мнение от loverlips »

haifisch написа:Ама какво се оплаквате ... те просто ни олесниха .... и за втория семестър ще е така ... Иначе от Учебен отдел когато дойдоха да ни разеснят правилата казаха, че имало вероятност специализацията МПМО да отпадне заради възможността паралено да се учи Право и МО , а Политологията важи само за нея ... и ни посъветваха да не избираме Политология .....
Не знаех за тази информация относно МПМО. Какво точно са казали за въпросната специализация?
Аватар
haifisch
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от haifisch »

ами казаха , че не е сигурно...обмисляло се да отпадне. Нали студентите в ЮФ могат да карат двете специалности Право и МО паралелно и това я обесмисляло ... но нищо не било сигурно така ни казаха .... и ни посъветваха за всеки случай да не си избираме Политология и че по-добре било да се запишем на ИППУ понеже то важи за всички специализации.... На въпроса какво ще стане със студентите от горните курсове които са държали този изпит и да кажем "гонят " точно тази специализаци и са държали и други изпити само за нея .... не последва отоговор....
Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it!!!
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Ясно. Не знаех, мерси :) Дано нас не ни изненадат с нещо подобно след време :P
Аватар
haifisch
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от haifisch »

Така казаха ... но ми се струва леко невъзможно ....
Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it!!!
Аватар
chopper_queen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от chopper_queen »

Днес на лекцията по ИБДП проф. Токушев пропусна въпросите за ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ПО ПЕЧАТА и ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЗА МЕСТНОТО (ОБЩИНСКОТО) УПРАВЛЕНИЕ И САМОУПРАВЛЕНИЕ. Някой има ли представа дали ще ги пропусне и на изпита? :roll:
Born.Ride.Die.
Аватар
haifisch
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от haifisch »

ми нас задочните също не ги предаде , но не отпаднаха за изпита .....
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

chopper_queen написа:Днес на лекцията по ИБДП проф. Токушев пропусна въпросите за ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ПО ПЕЧАТА и ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ЗА МЕСТНОТО (ОБЩИНСКОТО) УПРАВЛЕНИЕ И САМОУПРАВЛЕНИЕ. Някой има ли представа дали ще ги пропусне и на изпита? :roll:
Защо да ги е пропуснал? Днес предаде материала за Създаване на новобългарското гражданско и наказателно съдопроизводство. Темите, за които говориш мисля, че предстоят. Ще видим дали ще отпаднат.
Аватар
chopper_queen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Гледах, че в учебника са между двете предадени, но щом не са отпаднали на изпита, ще ги учим, няма как. Благодаря за инфото
Born.Ride.Die.
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Токушев ги пропусна , защото са ги гледали на упражненията :)
Аватар
chopper_queen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Някой би ли ми казал какви теми се разглеждаха днес по ОТП, че предпочетох компанията на учебника по ИБДП и пропуснах лекцията? :mrgreen:
Born.Ride.Die.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Добре..чисто хипотетично...би ли могло някои въпроси по ИБДП да отпаднат..става въпрос извън тези,които в legaltheory са отбелязани,че миналата година са отпаднали?...Зарадвайте бедната ми душа...тва новобългарската история е някъв пълен кошмааааааррррр
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

hypnosssa написа:Добре..чисто хипотетично...би ли могло някои въпроси по ИБДП да отпаднат..става въпрос извън тези,които в legaltheory са отбелязани,че миналата година са отпаднали?...Зарадвайте бедната ми душа...тва новобългарската история е някъв пълен кошмааааааррррр
:lol: За кошмара те подкрепям напълно. Засега не съм чула нищо по въпроса, но с нетърпение очаквам проф. Токушев да ни изненада приятно, в оставащите... 2 лекции. Но наистина малко се обърках вече... последно отпада ли нещо и ако Да, някой просто да напише съответните номера на въпросите. Ще бъдем благодарни ;)
Аватар
Freaker_Teteven
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Freaker_Teteven »

Аз питах Цекова миналия Петък, но тя не пожела да ми каже. Утре пак ще опитам :D
Право, II курс, 10 група, skype: fr3ak3r
Аватар
chopper_queen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Колеги, има ли други глупави хора като мен, които вместо да си пишат лекциите по ИППУ са гледали замечтано в нищото? :oops: ...Има ли ги някъде из нета въпросите, които ги няма в 1-ва част на учебника? Гледах в legaltheory, но там също доста теми са изпуснати :mrgreen:
Born.Ride.Die.
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

Аз имам, защото щедро ми дадоха.
Не знам дали ще ти свърши работа, аз обичам да раздавам щедро.
Legaltheory са ок, ама има нещо допълнително.
Пиши ЛС, ще се разберем.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Заключено

Обратно към “Други”