Изневерявате ли?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: Изневерявате ли?
Винаги са ме забавлявали хората, които казват "самотата боли", "да си сам е лошо" и т.н.
Това от личен опит или от филмите го знаете?
Come on.
Come on.
medicate, medicate
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не бе, Фийби - самотата хич не боли, ако вярваш, че ти е толкова гот, та просто не разбираш колко ти е кофти. И ако си толкова тъп, че наистина вярваш, че можеш да си бъдеш самодостатъчен за неограничен период от време.
Но те тия хора и без това не си представят, че могат да бъдат самотни. Това сигурно е някаква благословия, а?
Но те тия хора и без това не си представят, че могат да бъдат самотни. Това сигурно е някаква благословия, а?
Последно промяна от Търговецът на кристал на 05 Дек 2008, 00:22, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
за да не съм офф: изневярата започва в ума когато чувствата се променят и волята е слаба, това е нещо недопустимо, но за съжаление, сравнително често срещано като явление...
Към Ели
Не те обиждам, просто смятам, че в случая ти имаш повече вина от Краси, мненията ви са различни, да, но това не е повод да се дръгнете, всеки си има гледна точка, била тя правилна или грешна
въх колко сериозно пиша
Ако съм те обидил, искрено съжалявам
а както казах, мензис (мой)
И госпожица на твоите години не би трябвало да се държи така, разбирам иамаш и гордост и достойнство и двете заслужени, със сигурност, но само аз ли в момента прекалявам?
Към Ели
Не те обиждам, просто смятам, че в случая ти имаш повече вина от Краси, мненията ви са различни, да, но това не е повод да се дръгнете, всеки си има гледна точка, била тя правилна или грешна
Ако съм те обидил, искрено съжалявам
И госпожица на твоите години не би трябвало да се държи така, разбирам иамаш и гордост и достойнство и двете заслужени, със сигурност, но само аз ли в момента прекалявам?
My will be done!!!
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
При мен е личен опит, но това не е в тази тема ориентирано, а в друга насока...phoebe написа:Винаги са ме забавлявали хората, които казват "самотата боли", "да си сам е лошо" и т.н.
Come on.
И не се предполага за живота на другите, не етично, можеш да засегнеж нерв, искаме да го държим на нниво този разговор нали ?
My will be done!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
От личен опит го знам. И не говоря за самотата, при която просто не си в някаква връзка, а тази, в която изпадаш, когато по някаква причина се отдалечиш от близките си хора. Винаги съм бил индивидуалист и съм вярвал, че мога да се оправя добре и без други хора, но човекът е социално животно и не може да избяга от същността си. Човек има нужда от близост, има нужда да сподели това, което го вълнува, да си поговори с друг човек, за когото му пука. Това имам предвид. Не казвам, че трябва да се лепне за другите и да не остава изобщо сам.
Едит - хора, не можете ли да намалите волумето на заяжданията?
Едит - хора, не можете ли да намалите волумето на заяжданията?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Киро, веднъж, за разнообразие, те моля да прочетеш мненията преди твоето. Аз само казах, че съм очаквала точно такова мислене от Ахмед, а не, че е грешно.
Ако те мъчи цикълът, съжалявам - пробвай с "Но Шпа" или "Бусколизин". Само недей "Нурофен", че атакува директно бъбреците.
Ако те мъчи цикълът, съжалявам - пробвай с "Но Шпа" или "Бусколизин". Само недей "Нурофен", че атакува директно бъбреците.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
А да и да се изясним има едно нещо над което хората въобще не се замислят, цикълът е процесът на обновяване на половите клетки, когато старите станат негодни за употреба и съответно биват изхвърлчни от организма...
Тогава девойките стават раздразнителни...
И всички им съчувстваме и прочие...
Обаче някой замислил ли се е над мъжкия аналог, при тях овулация настъпва веднъж месечно, при нас става през ден...
Ние следователно би трябвало а сме много по-често в менструални настроения в сравнение с нежния пол, тъй че дами, моля, замислете се преди да ни лазите по нервите, та ниве винаги сме в циклещо настроение, знаете при вас как е, проявете и вие разбиране
Последно промяна от gogigagagagigo на 05 Дек 2008, 00:36, променено общо 1 път.
My will be done!!!
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
лапешкият ти пост е толкова плосък, че някак си не мога да го свържа със студент от СУ о.О Какво ще рече приспособим мъж? Един мерзавец, който си прави каквото си иска с жените без грам уважение? Ми ай сектир на такива мъже, това е супер неетично, да не говорим, че изобщо не е мъжка черта о.О В този случай и слава Богу, че до търговката няма да стигне такъв мъж, не мисля, че е заслужила това по никакъв начин о.Оphoebe написа:Ти ще спреш ли да се заяждаш вече?Търговецът на кристал написа:Ей тоя отговор очаквах от Ахмед, впрочем. Евалла, душко. Вълкът козината... нали знаеш? Както ти казах в един наш предишен Скайп-чат, да ме пази Господ от "приспособими" мъже.
Лорде, салатката няма да протестира, гарантирам ти. Нито ще се тревожи от грубия акт, който ще извършиш с нея.
Иначе, да, абсолютно сигурна съм, че има хора, които изневеряват и не го смятат за изневяра. Както има хора, които го правят, а после обясняват как не биха го направили никога, разбираш ли - самото олицетворение на християнския морал. И двата варианта съм ги виждала/чувала/чела.
Аз затова не се заричам много-много публично. Нито се гордея особено много с факта, че не изневерявам - просто не го правя и точка. Ужасно просто и съвсем естествено. Не го намирам за повод за особена гордост и хвалби.
Достатъчно голяма си, да знаеш, че за различните хора има различни истини.
При държанието което вкарваш, няма да стигне до теб "приспособимият" мъж, не се притеснявай
И в случая твоето е чисто заяждане, Ели просто си изказа мнение по въпроса, дъъ
- phoebe
- Легендарен флуудър
Ели Бакалова, ще престанеш ли да ме наричаш с това име? Нито се казвам така, нито искам да бъда наричан така, мисля, че въпросът е изяснен
За самотата - все пак трябва да поясним какво точно значи "сам". Без родители, приятели, партньор?
С първото, уви всеки се сблъсква рано или късно, трудно е, непоправимо е, човек не може да го повярва, но... уви.
С второто - аз лично смятам, че да имаш повече от 4-5 близки, но наистина близки хора е малко пресилено. С времето на всеки живота му се завърта по своята си крива, комуникацията избледнява, не може да следиш какво се случва с живота на тези хора и да им помагаш, когато имат нужда, защото просто не разбираш това. Човек може да има хиляди познати, стотици приятели, но на пръстите на едната ръка (на касапин
) се броят тези, на които наистина можеш да разчиташ. Всеки ги има тези хора, затова бих нарекъл "притежаването" им един вид самота. На някой може да споделиш за любовната мъка, която те терзае, но пък той в момента е прекалено зает с неговите си проблеми, на друг пък не е удобно да говориш за това и т.н. Надявам се, че ми схващате мисълта 
За партньора - ами влюбваме се, разлюбваме се. Понеже всичките ми връзки досега (успешни), са започвали не поради духовното привличане към партньора, а заради физическото, моралното обвързване е започвало по-късно. Колкото лесно са се влюбвали в мен, толкова лесно и са се разлюбвали (разбира се, с мое участие). И когато тя си тръгне, не съм се чуствал самотен, по-скоро бих го нарекъл.. "свободен". Въпрос на гледна точка е
Към theDarksite - идея си нямаш, какви хора има в СУ
Разбира се, напълно осъзнавам, че дори и днес, в 21ви век има хора идеалисти, моралисти (за което шапка им свалям), за които писанията ми по-горе са нищо повече от разсъжденията на човек без усет към красивото, платоничното... но мога да ви кажа, че горното са разсъждения на щастлив човек
За самотата - все пак трябва да поясним какво точно значи "сам". Без родители, приятели, партньор?
С първото, уви всеки се сблъсква рано или късно, трудно е, непоправимо е, човек не може да го повярва, но... уви.
С второто - аз лично смятам, че да имаш повече от 4-5 близки, но наистина близки хора е малко пресилено. С времето на всеки живота му се завърта по своята си крива, комуникацията избледнява, не може да следиш какво се случва с живота на тези хора и да им помагаш, когато имат нужда, защото просто не разбираш това. Човек може да има хиляди познати, стотици приятели, но на пръстите на едната ръка (на касапин
За партньора - ами влюбваме се, разлюбваме се. Понеже всичките ми връзки досега (успешни), са започвали не поради духовното привличане към партньора, а заради физическото, моралното обвързване е започвало по-късно. Колкото лесно са се влюбвали в мен, толкова лесно и са се разлюбвали (разбира се, с мое участие). И когато тя си тръгне, не съм се чуствал самотен, по-скоро бих го нарекъл.. "свободен". Въпрос на гледна точка е
Към theDarksite - идея си нямаш, какви хора има в СУ
Разбира се, напълно осъзнавам, че дори и днес, в 21ви век има хора идеалисти, моралисти (за което шапка им свалям), за които писанията ми по-горе са нищо повече от разсъжденията на човек без усет към красивото, платоничното... но мога да ви кажа, че горното са разсъждения на щастлив човек
medicate, medicate
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Сега аз пък да кажа Краси няма предвид себе си казва го като възможна ситуация
но това от своя страна веднага води асоцияцията до какви са тия като него, типизирането не е правилно... 
My will be done!!!
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
кажи ми, ама сериозно, нима те прави щастлив да си играеш с чувствата на момичетата като с кукличка, която като изтъркаш от много игра да захвърлиш в единият ъгъл на стаята и да я забравиш о.О Вярно, че в 21 век няма много мъже, които все още уважават женското достойнство и се отнасят благоприлично към жената, ама трябва ли да се гордеем от това о.Оphoebe написа:
Към theDarksite - идея си нямаш, какви хора има в СУ![]()
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А някога говореше друго, доколкото си спомням... Няма нищо срамно, човек не може да избира името си - освен ако не се прекръсти на Манчестър Юнайтед.phoebe написа:Ели Бакалова, ще престанеш ли да ме наричаш с това име? Нито се казвам така, нито искам да бъда наричан така...
Но нека не отпочвам темата за шизофренията, която струи от думите ти, че ще речеш, че се заяждам...
Лека нощ.
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Абе кой е Краси и кой е Ахмед? Съвсем ме объркахте!
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
А ти приятелю знаеш ли какво е да те имат за даденост, да не те обичат вече и само да те изпозват?
е не е хубаво, случвало ми се
и не го пожелавам на никого...
Пп: защо никой не ми обърна внимание на гениялното откровение :"А да и да се изясним има едно нещо над което хората въобще не се замислят, цикълът е процесът на обновяване на половите клетки, когато старите станат негодни за употреба и съответно биват изхвърлчни от организма...
Обаче някой замислил ли се е над мъжкия аналог, при тях овулация настъпва веднъж месечно, при нас става през ден...
Ние следователно би трябвало а сме много по-често в менструални настроения в сравнение с нежния пол, тъй че дами, моля, замислете се преди да ни лазите по нервите, та ние винаги сме в циклещо настроение, знаете при вас как е, проявете и вие разбиране." ?
е не е хубаво, случвало ми се
Пп: защо никой не ми обърна внимание на гениялното откровение :"А да и да се изясним има едно нещо над което хората въобще не се замислят, цикълът е процесът на обновяване на половите клетки, когато старите станат негодни за употреба и съответно биват изхвърлчни от организма...
Ние следователно би трябвало а сме много по-често в менструални настроения в сравнение с нежния пол, тъй че дами, моля, замислете се преди да ни лазите по нервите, та ние винаги сме в циклещо настроение, знаете при вас как е, проявете и вие разбиране." ?
Последно промяна от gogigagagagigo на 05 Дек 2008, 01:02, променено общо 1 път.
My will be done!!!
- phoebe
- Легендарен флуудър
Както Киро проницателно е посочил, нямам предвид себе си, а просто онзи ... "типаж".theDarkSite написа:кажи ми, ама сериозно, нима те прави щастлив да си играеш с чувствата на момичетата като с кукличка, която като изтъркаш от много игра да захвърлиш в единият ъгъл на стаята и да я забравиш о.О Вярно, че в 21 век няма много мъже, които все още уважават женското достойнство и се отнасят благоприлично към жената, ама трябва ли да се гордеем от това о.Оphoebe написа:
Към theDarksite - идея си нямаш, какви хора има в СУ![]()
Имам си морал, не се притеснявай, в ЦИЕК ми го набиват, че както виждаш и на другите раздавам
Тъй като явно Ели е доста афектирана (нямаше "Но шпа" в аптеката?), ще изпусна да действам по правилата този път - а именно да се оплача квалификацията й
medicate, medicate

Feed Me!