Опера

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Опера

Мнение от Търговецът на кристал »

Аааааааааааааааааааай, човече! Уцели:
а/ любимия ми момент в тая опера
б/ любимото ми изпълнение на въпросния дует

Евала!

Колкото до датата - да, чудесно, аз смятам да ходя и на двата спектакъла, така или иначе. Къде ще вземете билети (нека не са от 20 лв, моля ви :))? На партера са ОК, стига да не са съвсем под балкона, че субтитрите не се четат (мен не ме бърка, ама...), на балкона - също, стига да не са по крилата отстрани.
Засега ме бройте само мен, в понеделник ще пиша и за още един човек евентуално. Той ще има възражения относно балкона, предполагам, но това ще го уточним, ако се навие. Аз, живот и здраве, съм гарантирано присъствие.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие
Специалност: Физика
Курс: завършил

Мнение от Dr Dulcamara »

Радвам се, че ти хареса избора. Аз обичам подобни дуети.

Компанията ще бъде без двама редовни членове, плюс една непозна за мен гостенка, плюс теб. За сега общо 7. Обикновено купуваме билети от 12 или 15 лв. Водим се от подобни съображения. В понеделник вечерта ще проверя тук за евентуална промяна. Ще купим билетите във вторник или сряда.
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие

Мнение от Dr Dulcamara »

Ей, вие вкъщи! Добри хора ...

http://www.youtube.com/watch?v=qh5vP-jxu74
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хаха, как знаех какво ще е, преди да го отворя. :)

Между другото, за 25ти - аз и още един човек ще се присламчим към вашата компания. За предпочитане е местата да не са на балкона, а ако искаш, ще дойда, когато вземате билетите. Иначе ще ти дадем пари, когато се видим там. Както прецениш - аз ще се радвам да се запознаем и по-рано.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие

Мнение от Dr Dulcamara »

За билетите закъсняхме (не познавай) ...
http://www.youtube.com/watch?v=DaGMBqyeUdE

Днес сутринта видях съобщението от снощи. По обяд ходиха за билети, но на партера е имало само на последните два реда. Имало е и на втори балкон. Всички други билети са стрували 30, 40 и 50 лв. Аз казах да не купуват.

Компанията е съгласна за втори балкон, дори и по крилата. Утре аз ще отида за билети и ще купя. Пиши дали те интересува.
Търговецът на кристал написа: ... аз ще се радвам да се запознаем и по-рано.

Сега познай (помощ: от мое име е)
http://www.youtube.com/watch?v=MNtrBd0J ... re=related

Смятам да отида до операта около 3 часа.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Те ЛУДИ ли са? Вярно е, че това е събитието на годината, ама... Аз съм окей за втори балкон, но не съм навита за крилата. Пак зависи и от цените. Почвам да се замислям дали да не дойда с тебе - т.е. да се чакаме пред операта, за да видя къде са тия места (да не ти оставям телефон и да те карам да ми звъниш, за да се разбираме).

Искаш ли да се чакаме в 15:00 отпред? Аз вероятно ще съм с бяла дълга грейчица и ще приличам на голяма пуканка. С дълга светлокестенява коса и цайси. :)
Не ме разбирай погрешно, нямам проблем да ти се доверя, но понеже няма да съм сама, искам да се убедя, че местата ще са окей. Иначе мен ме устройва и да стоя на един крак в края на трети балкон, щом съставът е такъв.

Ама и те... не ги е срам. 50 лв... толкова не са били за премиера!

С Манон ме изненадА, признавам. ;)
В края на ноември
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие

Мнение от Dr Dulcamara »

Разбрахме се, утре в 15:00 пред операта. И аз съм с очила, тъмнозелено палто, тъмнокафяви панталони, цвета на косата вече трудно се разбира.

Иначе съм като ...
http://www.youtube.com/watch?v=in_cFrGS ... re=related
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хахаха, и това го очаквах. Аз, уви, не приличам твърде на Анчето Нетребко, ама ще се наложи да се примириш. :)
До утре!
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Билетите сериозно ли са на изчерпване?? :shock: Аз тъкмо си точех зъбките да ходя, че и с компания при това... Явно трябва да действам моментално, иначе ще остана с пръст в уста. :|
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

И аз се изненадах, макар още отдавна да съм се размрънкала за това заглавие в този състав. Не очаквах хората да са се усетили, евала. Утре ще видим какво е положението - може с брата на Ил да останем за събота, ако има останали по-добри места.
Мисълта ми беше, че ще пиша утре вечер, за да имаш представа и ти и да решиш какво да правиш.
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Аз вече помолих Тони да разпита за информация от кухнята и се надявам в близките 1-2 дена да си имам билети, но да видим. :?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие

Мнение от Dr Dulcamara »

Голямо недоразумение за 25.11.2010. Билети от 15лв има, а грешката е моя. Все пак не е лошо да се побърза.
Моля за извинение ... (0:28)
http://www.youtube.com/watch?v=Yc3aUtAdElY
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не са много, както и сама видях. Блъди, цените са до 70 лв, долу на партера не гледахме каква е ситуацията, но не вярвам да има останали кой знае колко по-евтини. 12 и 15 лв. са на втори балкон, имаше останали около десетина по-добри места, както и няколко отстрани.

Докторе, беше ми изключително приятно днес. :salute: Щях да се избудалкам с обясненията на Джилда, особено след като знаеш отношението ми към нея, ама по-скоро не, понеже в Интернет интонацията се губи. :shaking2:
В края на ноември
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие

Мнение от Dr Dulcamara »

Удоволствието беше мое, Търговецо! Аз пък бях избрал едно излияние на Неморино от първата сцена на първо действие, но не посмях да го "пусна".
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хахаха, мисля, че се разбрахме отлично. :) Поздрави и лека от мене.
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”