Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

за крис: да ти кажа направо ти завиждам благородно,че си в БФ така ми се иска и мене да ме приемат,тази год. за пръв път кандидатствам тук.Ти коя специалност си?Да ти кажа аз цяла година се готвя за медицина,но напоследък се замислям дали да не пиша на 1-во място биотехнологии,и аз незнам защо.
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

simona_baby написа:за крис: да ти кажа направо ти завиждам благородно,че си в БФ така ми се иска и мене да ме приемат,тази год. за пръв път кандидатствам тук.Ти коя специалност си?Да ти кажа аз цяла година се готвя за медицина,но напоследък се замислям дали да не пиша на 1-во място биотехнологии,и аз незнам защо.
Аз съм молекулярна, и ти я препоръчвам пред БТ :wink: (лично мнение)успех :)
Кофти е да си порастнал.
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 4:04 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

"Аз ще кандидатствам медицина за втора година и знам всичко 1:1 от учебниците,но на предварителния нарочно не писах по този начин,защото знам,че не искат.В СУ трябва да напишеш по-обширно темата и да дадеш повече разяснения и допълнителен материал " цитат Симона - бейби

alteia Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 3:54 pm Заглавие:

Би ли обяснила, какво значи "нарочно не писах по този начин, защото знам, че не искат". ??????????????????????????????????
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

antpanic написа:ami q mi kajete ne6to za realizaciqta po-natatyk....v spravo4nika na SU pi6e i za MB i za BT samo "mojete da rabotite v BAN"....qvno za dosta hora MB e na pyrvo mqsto no ako nqkoi mi obqsni za6to 6te sym mu mnogo blagodarna :)
ми не е задължително да работиш в бан можеш да работиш и в данон :lol: :lol: това в кръга на шегата, макар че ако направиш магистратура микробиология наистина можеш да работиш в данон или което и да е там за храни, напитки и т.н.
зависи много от магистратурата, може да работиш научна работа където и да е, е е задължително в бан, можеш и в СУ да работиш, може да работиш в някоя частна лаборатория, може в центъра по молекулна медицина, може в някоя за ин витро клиника, може растения да работиш -генно инженерство в някоя частна фирма и така...
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Би ли обяснила, какво значи "нарочно не писах по този начин, защото знам, че не искат". ??????????????????????????????????

Ще обясня,просто имам развити темите от преподавателка в СУ,която е от комисията проверяващи и темите се различават от тези,които искат в МУ-София
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Starchild
В началото бе словото

Мнение от Starchild »

Hedgehog_Kj написа:BTW Учите ли бе ??? :D :D :D Аз нещо тая седмица не мога да се осъзная още.Като взема да уча и ми се доспива или ме заболява главата :? Такъв мързел ме е налегнал.Т'ва може би е от топлото време.Аз съм без всякаква адекватна психическа и физическа активност .Разложил съм се като желиран бонбон на фурна :lol: :lol: :lol: :lol:
Мхм, по въпроса с ученето и аз съм нещо подобно...
Гледам да уча поне малко всеки ден. Ма вчера си организирах малка екскурзийка, днеска нещо чистих, пък после айде да си почина... Лигава история.
Иначе като почна да уча и на мен ми се доспива в един момент. Което може би подсказва да си лягам по-рано... Щото още не съм стигнала до еволюция и екология, не може да е от материала. ^^
Абе ще излезе оценката другата седмица, ще се стресна и ще се стегна. =) Ма и утре няма да допусна да бездействам.
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Starchild написа: ..Абе ще излезе оценката другата седмица, ще се стресна и ще се стегна...
И аз така си викам,но дали няма да е късно при положение ,че ми остават генетика,еволюция и анатомия(нея няма да я уча като другите-колкото да отговоря на въпросите),а да не говорим,че биохимията до половината съм я преговорил, атрябва да ги мина поне 5-6 пъти :? .Ако влезна тая година ще е голям късмет :P

П.П.Така или иначе поемам риска,пък каквото ще да става :D
Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

няма нали си момче.. вие влизате с ниски оценки
кога излизат резултатите от предварителните че да знам кога да си търся оценките от моите изпити, защото преподавателите първо вашите ще гледат :?:

Изображение
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Ами петък уж.След 12 работни дни :roll:
Изображение
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

begemot_
не си позволявай да ме гониш от форума .. говорим си за кск и изобщо не говоря извън темата ...
няма велики хора има има безработни микорбиолози :)

нека вие необянимо умните микорбиолози си трайте а скапаните лекари и зъболекари ще си съжаляваме съдбата че са станали такива ... нали животът е труден ;)
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

като не ти харесва су не пиши тук като черна станция си и дразниш всички.

Изображение
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

като не ти харесва су не пиши тук като черна станция си и дразниш всички. май тази година няма да те приемат в МУ, помни ми думата :wink:

Изображение
Аватар
prokazaa
В началото бе словото

Мнение от prokazaa »

Е аз си писах темата както е за МУ София.. :) Но и аз ходих само заради тръпката. Истината ще се разбере на 10 и 17 юли...Яко учене си требе, дееба...
Traqn, конкуренция ше си ми :)
Аватар
antpanic
В началото бе словото

Мнение от antpanic »

begemot_ nqma li da ni nadyha6 ne6to za MB....kaji sega si ni padnal kak e...s kakvo po-to4no smqta6 da se zanimava6 kato zavyr6i6...ima li gotini kolegi...za6to MB a ne BT ( na tova nikoi ne iska da mi otgovori :( )....
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

Мнение от Traqn`` »

begemot_
почнхме да се кълнем а :)

prokazaa за медицина или стоматология си :) щото ако си за медицина не си ми конкуренция :)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”