За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
rozalia_2
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от rozalia_2 »

everyday_, какво ще рече това?! :?
"... Поетът е събрат на принца на ятата,
сред бурите се носи, стрела не го лови,
но долу, заточен сред гмежа на тълпата,
крилата исполински му пречат да върви."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

на една приятелка сестра й ми обясняваше, че първата година била записала фитнес - пък искали присъствие, пък някакви чудесии, накрая нормативи непосилни едва ли не за средностатистическия студент... :roll: може и да си зависи само от преподавателя, нямам идея...но мнението й беше много негативно спрямо тази дисциплина :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
rozalia_2
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от rozalia_2 »

Пффф мерси много... на мен не ми е за присъствието - ще ходя, ама тези нормативи да си ги изпълнява преподавателя, какво ще ме занимава :evil:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е то май почти навсякъде има нормативи :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
rozalia_2
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от rozalia_2 »

Да, все едно като съм юрист трябва да мога да бягам 50м за 4 сек. Да дойдат да ме тестват за колко време взимам стълбите на окръжния съд от 1вия до 4тия етаж - да видим те могат ли :lol:
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

ОТКАКТО САМПРАС СЕ ОТКАЗА, ТЕНИСЪТ ИЗГЛЕЖДА ПО-ЛЕСЕН.

Мнение от Томазо де Торквемада »

Вижте какво, хорица, най - добре не записвайте тенис ако никога не сте играли, защото така само запълвате местата и ще дразните останалите. По-добре пишете нещо, което сте сигурни, че можете да правите, а не тенис, защото е "най-лесно". Само човек, нямащ представа "Що е тенис и има ли то почва у нас?", би могъл да се изкаже по подобен начин. Да не говорим, че начинаещите държат ракетите като тупалка за килими, сякаш всеки момент ще изтупат "оргиналния" персийски килим на баба си, купен от местния битак. За да се избегнат подобни "картинки" се запишете на нещо по-безопасно за вас и околните. Шахматът е точно такъв спорт. Хем няма контузии, хем ще стоите на едно място, хем мама доволна, хем на баба килимите здрави. Не препоръчвам плуването, защото рискът е "много голям" и изисква повече мърдане. А за госпожица спринтьорката, която взема четири етажа за 4 секунди, бих препоръчал да се запише на "Стрелба с лък". Така само ще подчертае спортната си натура и ще може да си стреля в "окръжния", докато бяга по стълбите.
Последно промяна от Томазо де Торквемада на 05 Сеп 2006, 14:31, променено общо 1 път.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Че то нали това е най-якото-да се НАУЧИШ.
:lol:
Toto-I will remember
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Вижте сега, най-тъпото е, че те карат насила да спортуваш, а както по-горе казаха, това е за хора, на които им се играе, имат желание и ще го правят с кеф :!: :!: Само че в повечето специалности спортът е по желание, а не като при нас - да тръчкаш 5 години, а вече не сме малки деца...Тъй че не горя изобщо от желание да заемам местата на ентусиастите, а да спрат да ни занмимават с глупости като задължителен спорт, че почвам да се дразня...И без това не са ни малко задълженията и изпитите, за които трябва да отделяш време...А някои студенти даже и работят...Смешно е това... :evil:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

rozalia_2 написа:Да, все едно като съм юрист трябва да мога да бягам 50м за 4 сек. Да дойдат да ме тестват за колко време взимам стълбите на окръжния съд от 1вия до 4тия етаж - да видим те могат ли :lol:
кой окръжен? щото софийски окръжен е на сутерена, няма стълби до него :roll: :wink: 8)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

nrggirl написа:
rozalia_2 написа:Да, все едно като съм юрист трябва да мога да бягам 50м за 4 сек. Да дойдат да ме тестват за колко време взимам стълбите на окръжния съд от 1вия до 4тия етаж - да видим те могат ли :lol:
кой окръжен? щото софийски окръжен е на сутерена, няма стълби до него :roll: :wink: 8)...
Нашият :lol: :lol: :lol: Граждански отдел е на ІV етаж :wink:

П.П. Май ще пиша танци, там поне момичетата трябва да са по-женстевни, а не някви по-здрави от мен :lol: :lol: :lol:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
EleiN
В началото бе словото

Re: ОТКАКТО САМПРАС СЕ ОТКАЗА, ТЕНИСЪТ ИЗГЛЕЖДА ПО-ЛЕСЕН.

Мнение от EleiN »

sersempeco написа:Вижте какво, хорица, най - добре не записвайте тенис ако никога не сте играли, защото така само запълвате местата и ще дразните останалите. По-добре пишете нещо, което сте сигурни, че можете да правите, а не тенис, защото е "най-лесно". Само човек, нямащ представа "Що е тенис и има ли то почва у нас?", би могъл да се изкаже по подобен начин. Да не говорим, че начинаещите държат ракетите като тупалка за килими, сякаш всеки момент ще изтупат "оргиналния" персийски килим на баба си, купен от местния битак. За да се избегнат подобни "картинки" се запишете на нещо по-безопасно за вас и околните. Шахматът е точно такъв спорт. Хем няма контузии, хем ще стоите на едно място, хем мама доволна, хем на баба килимите здрави. Не препоръчвам плуването, защото рискът е "много голям" и изисква повече мърдане. А за госпожица спринтьорката, която взема четири етажа за 4 секунди, бих препоръчал да се запише на "Стрелба с лък". Така само ще подчертае спортната си натура и ще може да си стреля в "окръжния", докато бяга по стълбите.
Тъй като спортът е задължителен би трябвало да изберем някой, от който няма да се чудим как да се скатаем, а не да се тревожим дали колегите ще се подразнят че имаме желания към персийските килими на бабите ни. :?
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

П.П. Май ще пиша танци, там поне момичетата трябва да са по-женстевни, а не някви по-здрави от мен
колега, това е много добро решение :)
и аз се занимавам с танци и мога да ти каже, че всички момичета(с мн малки изключения) изглеждат мн добре :) от кога повтарям на всичките ми приятели, че ако бях мъж, щях да посещавам уроци по спортни танци или по салса :)
бтв аз 100% това ще запиша, така че ще се видим и там :lol:
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
collisio
В началото бе словото

Re: ОТКАКТО САМПРАС СЕ ОТКАЗА, ТЕНИСЪТ ИЗГЛЕЖДА ПО-ЛЕСЕН.

Мнение от collisio »

sersempeco написа:Вижте какво, хорица, най - добре не записвайте тенис ако никога не сте играли, защото така само запълвате местата и ще дразните останалите. По-добре пишете нещо, което сте сигурни, че можете да правите, а не тенис, защото е "най-лесно". Само човек, нямащ представа "Що е тенис и има ли то почва у нас?", би могъл да се изкаже по подобен начин. Да не говорим, че начинаещите държат ракетите като тупалка за килими, сякаш всеки момент ще изтупат "оргиналния" персийски килим на баба си, купен от местния битак. За да се избегнат подобни "картинки" се запишете на нещо по-безопасно за вас и околните. Шахматът е точно такъв спорт. Хем няма контузии, хем ще стоите на едно място, хем мама доволна, хем на баба килимите здрави. Не препоръчвам плуването, защото рискът е "много голям" и изисква повече мърдане. А за госпожица спринтьорката, която взема четири етажа за 4 секунди, бих препоръчал да се запише на "Стрелба с лък". Така само ще подчертае спортната си натура и ще може да си стреля в "окръжния", докато бяга по стълбите.
А ти какъв спорт си писал?

п.с. Аз продължавам да си мисля,че всеки има право да запише това, което му харесва пък и го пишеш или да го играеш,или да се научиш да играеш,а не защото от там ще изгрееш с професионална кариера,или защото от това ти зависи стипендията...
Изображение
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Томазо де Торквемада »

Мисля да запиша тенис. Искам да ви попитам дали познавате някого, който се е научил да играе, каквото и да било, в университета. Това не е спортно училище. Вярно е, че спортът е задължителен, но това не означава, че трябва да подходите лекомислено и да запълните бройките. Играенето на тенис не е като федербала, така че това, че сте "цъкали" пред блока не означава, че ще се справите с тениса. Също така е вярно, че правото на избор, което дават от СУ, предлага възможност на всеки един да се запише, на какъвто спорт пожелае. Големият набор от спортове, който предлага СУ, е създаден с единствената цел да позволят на много хора да се развиват в направлението, което им е приятно и са практикували поне веднъж в живота си. Щом сме студенти в СУ, се предпола, че не сме толкова ограничени и бихме могли да изберем поне един от толкова много спортове, все нещо сме правили по физическо. Не вярвам да има хора, които никога да не са практикували нищо. Ако пък има такива, нека си извадят свидетелство от спортния диспансер за "болки на растежа", "детски паралич", знам ли какво още, и да се освободят (начин трябва да има). Ясно е, че в университета няма да стана тенисзвезда, но мисля, че и на вас трябва да ви е ясно, че щом съм приет тук, едва ли тенискариерата е пътят, който съм избрал. Тези, на които не им е ясно, че с няколко часа месечно на тенис няма да се научат, аз не мога да помогна и не мога да спра да се запишат. Просто ще си проличи кои са и те самите няма да се чувстват добре там, а нали това е целта на спорта...
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Аватар
collisio
В началото бе словото

Мнение от collisio »

Ти си тренирал тенис така ли да разбираме? Имам предвид,че определено имаш понятие от този спорт и го следиш гледаш мачове и така..?
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”