2 курс Право (2010-2011)
- Vitanski
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: 2 курс Право (2010-2011)
Сайтът на факултета цял ден не работи... Как се предполага тези, които сме решили да се явим на тест да се подготвим??? И сега ако е оффлайн да речем 2-3 дни или повече, някой ще ни отложи ли изпита... тъй кано нямаме възможност да се подготвяме сега... Нито мога да чета лекции, нито да решавам тестове... *б*си... Нямам думи за този университет... винаги ще стане нещо да ни прецакат... Влезнат 100тина човека наведнъж в сайта и сърварът рухне...
-
MikeCannon
- В началото бе словото
- Курс: първи
Позволявам си да копирам отговор на проф. дюн Вихър Кискинов по повод мое запитване /тъй като смятам, че касае всички колеги II курс, все пак.../:

П.П. Към горния колега - тъй че, както виждаш, няма причина за паника, всичко ще е наредУважаеми колеги,
Сайтът не работи поради хардуерен проблем. Ще ви съобщя веднага, след като има новости.
Във всички случаи ще предвидя възможности за по-късно явяване в рамките на сесията.
проф.Кискинов
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
По-късно явяване? Т.е. даните ни ще бъдат изместени или това ще е някаква индивидуална възможност 
-
MikeCannon
- В началото бе словото
Абсолютно никаква представа. Просто го постнах, за да не се притесняват колегите.
Предположение => ако проблемът се закучи, най-вероятно ще ни бъде предоставено повече време, т.е. - по-късни изпитни дати. Поне аз такова заключение си вадя
Предположение => ако проблемът се закучи, най-вероятно ще ни бъде предоставено повече време, т.е. - по-късни изпитни дати. Поне аз такова заключение си вадя
- iodine
- Драскач
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Лелееее по-късно явяване, това ще е... ЗЛАТО! GOLD! СЪКРОВИЩЕ!
И аз се чудех, защо ИП са го сложили само една седмица след АП, а за МПП имаме 15 дена след ИП, след като ИП е доста по-сложен изпит и изисква по-обстойно учене (или поне така изглежда). Ако то беше към 5-7 февруари, а МПП на както си е на 17 щеше да е перфектно всичко, ама така... предполагам че по-късното явяване ще е по избор и вероятно само за тестове.
И аз си мислех, че днес ще си направя всички работи в сайта до край, но явно ще поизчакаме
И аз се чудех, защо ИП са го сложили само една седмица след АП, а за МПП имаме 15 дена след ИП, след като ИП е доста по-сложен изпит и изисква по-обстойно учене (или поне така изглежда). Ако то беше към 5-7 февруари, а МПП на както си е на 17 щеше да е перфектно всичко, ама така... предполагам че по-късното явяване ще е по избор и вероятно само за тестове.
И аз си мислех, че днес ще си направя всички работи в сайта до край, но явно ще поизчакаме
В името на потока! Втория!
- Liona
- В началото бе словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хардуерен проблем? Хайде сега признайте си кой е навестявал стаичката на сървъра в на тъмна нощ часът ^^
Und über uns im schönen Sommerhimmel
War eine Wolke, die ich lange sah
Sie war sehr weiß und ungeheuer oben
Und als ich aufsah, war sie nimmer da.
Aspirat primo Fortuna labori.Me duce tutus eris. Ad infinitum.
War eine Wolke, die ich lange sah
Sie war sehr weiß und ungeheuer oben
Und als ich aufsah, war sie nimmer da.
Aspirat primo Fortuna labori.Me duce tutus eris. Ad infinitum.
- iodine
- Драскач
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Ако в корпуса на сървъра има отпечатан ботуш, работата е ясна.
..., но може и да се е претоварил и изгорял от любознателни студенти, решаващи тестове... горката информационна технология, ширко използвана и общодостъпна...
..., но може и да се е претоварил и изгорял от любознателни студенти, решаващи тестове... горката информационна технология, ширко използвана и общодостъпна...
В името на потока! Втория!
-
eiffel
- В началото бе словото
Силно недоволство изпитвам в момента...с такова желание станах на обяд и реших да направя последните лекции и да започна да чета от първата,пък дано успея да ги приключа до 2ри...и какво !? желанието ми ще остане само една безплодна химера,самотно плаваща из кибер-пространството..дано го оправят по-бързо :/
Beat the machine that works in your head
- Zell
- В началото бе словото
Няма ги лекциите със задължително изпълнение...днес сме 27., а срокът за изпълнение беше 28.... хората, които имаха днес изпит, ако са си ги оставили за изпълнение днес или утре...кво правят?
- _sonrisa_
- Флъдзила
Аз даже мисля, че срокът за последните лекции беше 29ти..
Но ако не се появят, като отговор на въпроса ти " какво правиш" - ще имаш възможност да ги решиш на самия изпит
P.S. Много странно - сайтът ми се отваря, но не мога да се впиша с факултетния номер и тн ( през Explorer -a ) С мозила нямам този проблем, обаче пък с нея не мога да правя тестове
Ох .. лудница 
Но ако не се появят, като отговор на въпроса ти " какво правиш" - ще имаш възможност да ги решиш на самия изпит
P.S. Много странно - сайтът ми се отваря, но не мога да се впиша с факултетния номер и тн ( през Explorer -a ) С мозила нямам този проблем, обаче пък с нея не мога да правя тестове
- _sonrisa_
- Флъдзила
Ми то и аз съм си направила задължителните неща, но пък въпросът е принципен - при положение, е срокът за изпълнение е 29ти, не е редно да се махат ( ако е за постоянно ) на 27ми 
Иначе и аз се замислих за точно същото нещо по АП! Понеже мен ми изпитваше доц. Сивков, а протокола не беше в него.. Но пък предполагам, че след като са ни нанесли оценките в книжките и сме си излезли, все пак са били нанесени и протокола.. Поне се надявам
Иначе и аз се замислих за точно същото нещо по АП! Понеже мен ми изпитваше доц. Сивков, а протокола не беше в него.. Но пък предполагам, че след като са ни нанесли оценките в книжките и сме си излезли, все пак са били нанесени и протокола.. Поне се надявам
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Те си ги пишат на листчета оценките с факултетните номера и след това се нанасят в протокола, мисля, че няма защо да се притеснявате 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- _sonrisa_
- Флъдзила
Само дето аз не съм видяла да си е записал някъде моя номер... Както и да е, предполагам, че няма да има проблеми, в крайна сметка оценката с подписа до нея в книжката има някаква доказателствена сила 
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Единствената валидна оценка е тази в протокола, в книжката не я прилагат като доказателство, познат държа изпит, има оценка в книжката, в протокола липсваше - държа го пак,а беше пред държавни_sonrisa_ написа:Ми то и аз съм си направила задължителните неща, но пък въпросът е принципен - при положение, е срокът за изпълнение е 29ти, не е редно да се махат ( ако е за постоянно ) на 27ми
memento mori
- _sonrisa_
- Флъдзила
Аз точно това имах предвид.. не самата оценка а подписът на преподавателя до нея.. Но предпочитам да не го мисля сега - дано всичко е наред, Мишо - и за двамата