Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
3. Получавам (не получавам) други доходи, върху които се дължат здравноосигурителни
(излишното се зачертава)
вноски по реда на чл. 40, ал. 1 от 330.
Това какво трябва да означава? И какъв е този закон някой знае ли?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead." Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
най-общо (и просто) казано - ако работиш с договор, не ти трябва университетът да те осигурява и тази декларация няма нужда да я попълваш. ако не работиш или работиш в магазина на леля си, никой не те осигурява и тази декларация ти трябва, иначе не можеш да идеш дори на личния си лекар безплатно.
Значи подавам без да заграждам нищо .. Мерси за отговора
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead." Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
pffff moje li nqkoi molq da mi kaje izvinqvam se za ezika
molq vi kade trqbva da otida i kakvo trqbva da nosq v men, koga se podavat dokumenti za ob6tejitie i kakvo mi e neobhodimo
zvanq v sofiiskiq ne znam si kolko pati na vsi4ki telefoni i nikoi ne mi vdiga
Borislavaaa написа:znam za standartnite sninki, diploma i pro4ie ot spravo4nika, no kade gi davam s koq staq na rektorata li ili vav fakulteta deto sam prieta
i kakvo drugo mi trqbva
az si podgotvila tova, koeto e za kandidatsvane, no ne sam si v grada i ako trqbva ne6to ot lekar iskam da znam 4e di mam vreme da si go nabavq!!
Аз пък не мога да разбера, някой като задава въпрос, прекалено много ли го мързи да прочете последните няколко странички и да си намери отговора, ще му отнеме от ценното време ли или какво?
Английски език: Библиотечно-информационни науки, Предучилищна педагогика и чужд език, Начална училищна педагогика и чужд език, Педагогика на масовата и художествената комуникация
Заповядай
Искам да попитам, понеже никъде не успях да намеря точна информация ... за кои специалности може да се кандидатсва с матурата по английски език?
Благодаря предварително
Значи, купуваш си справочника, и там има една голяма таблица с всички специалности и оценките/изпитите необходими за тях, и гледаш къде може да се кандидатства и с матура по английски. Но догодина може нещо да се промени (приемам, че не кандидатстваш тази година).
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Искам да попитам, понеже никъде не успях да намеря точна информация ... за кои специалности може да се кандидатсва с матурата по английски език?
Благодаря предварително
Не е ли малко късничко да се интересуваш?
По-скоро е раничко
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.