Историции
Модератор: sientelo
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Re: Историции

- arya_stark
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Пък аз се надявах да е лесно
жалкооо я кажете горе-долу какво да очакваме?
* новоизлюпената студентка тръпне в очакване на присъдата от по-горните курсове*
I have the power to take everything from you.. including your life..
- Baghatur
- От дъжд на вятър
- Специалност: mejdunarodni otnosheniq
- Курс: кандидат-студент
ауууууу е все пак нали за това сме дошли в СУMira написа:Мдааа, като за новоизлюпени студенти си е тежко изживяване. Зимната сесия е песен, но пък лятната ви го връща тъпкано
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Очаквайте неочакваното!arya_stark написа:Пък аз се надявах да е лесножалкооо я кажете горе-долу какво да очакваме?
* новоизлюпената студентка тръпне в очакване на присъдата от по-горните курсове*
Всеки, който питам, много ме стресира. Направо не ми се мисли какво ще ни е 
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
това ти е грешката, по-добре никого нищо не питай. И аз отначало като теб постоянно питах колеги от горни курсове, особено четях какво се пише във форума. Естествено стресирах се от информацията. Това, което мога да ти кажа сега (вече 4 курс) е, че в много редки случаи нещо е било така както ми е казано. Всяка година на много от изпитите тактиката на преподавателите е различна. Някои изпити, които при нас бяха писмени сега са устни (напр. История на византия). Определено не е лесно и то не само 1 курс, но няма и невъзможни неща. Всичко си зависи от вас.
Ходете редовно на упражненията най-вече и се гответе с материалите, които ще ви дават през семестъра ... след това ще ви е значително по-леко.
Ходете редовно на упражненията най-вече и се гответе с материалите, които ще ви дават през семестъра ... след това ще ви е значително по-леко.
Последно промяна от usmivka на 25 Авг 2009, 18:45, променено общо 1 път.
Мерси 
здравейте
-някой-знае-ли-датите-за-изпитите-септември-за-специалност-история.не-е-по-темата-но-се-надявам-някой-да-отг
овори
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
За кой курс те интересува, или кои точно изпити ?blaster написа:здравейте-някой-знае-ли-датите-за-изпитите-септември-за-специалност-история.не-е-по-темата-но-се-надявам-някой-да-отг
овори
А може ли и аз да попитам на 1 курс задочно история кога горе долу са датите за първата изпитна сесия? Не искам точни дати, защото може би още няма, а само месец:) Благодаря предварително и съжалявам за спама 
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Задочниците принципно имат 2 редовни сесии - ноември и януари/февруари. Но не можеш да се явиш и на двете, ако са те скъсали през ноември се явяваш направо септември (ако не се разбереш с преподавателя). Януари се явяваш, ако не си се явил ноември. Малко е сложно 

-
wasteed
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Мм Драсти, колеги!!! Първо да честитя на тези от вас, чиито град днес има празник, а именно гр. Бургас!! Да сте живи и здрави и все такива манияци брее!
А сега по същество: Аз съм първи курс История и много сериозно ми трябват лекциите по Етнология или поне ми кажете какво да си взема да чета, че много лошо там.... По упражненията доколкото разбрах можем да си четем Етнография на България томовете, но за лекциите нямам идея! Хайде, помогайте, добри хора!!!
)) 
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
За изпита ще е много полезен и Хр. Вакарелски много добра книга с някои дребни кусури които лесно се заобикалят. Така поне аз си взех изпита лятото на 2008 при Джени Маджаров. А за лекции за какво ви говори доц. Тепавичаров?wasteed написа:Мм Драсти, колеги!!! Първо да честитя на тези от вас, чиито град днес има празник, а именно гр. Бургас!! Да сте живи и здрави и все такива манияци брее!А сега по същество: Аз съм първи курс История и много сериозно ми трябват лекциите по Етнология или поне ми кажете какво да си взема да чета, че много лошо там.... По упражненията доколкото разбрах можем да си четем Етнография на България томовете, но за лекциите нямам идея! Хайде, помогайте, добри хора!!!
))
Историк пишман газовик
- plammy
- В началото бе словото
- Специалност: Istoriq
- Курс: втори
Другарки и другари, в невероятно неведение съм
Втори курс съм .....и понеже нямам техническата възможност да ходя Музеология (голям пропуск ) и си нямам и идея какво представлява. Само знам че е дала един ситен списък от литература 3 стр.
Сигурно доста от вас са се справили с тоя предмет, така че се надявам на помощ. Какво представлява изпита и от къде мога да чета ... някви книги, лекции ако има някои и т.н. На всичко ще се зарадвам 
Into the endless we ride...