За или против квотите по пол?
- Abele*
- Постоянно присъствие
от по-горното ти изказване се разбира, че изпитите трябва да със снижено ниво на трудност, за да може и двата пола да имат шанс, което е недопустимо.явор написа:Извинявай, обаче това, че си си назубрил темата по биология не означава, че разбираш от наука! Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!Abele* написа:явор написа:Просто изпитите трябва да са насочени поравно към възможностите на двата пола, а сега се дава преимущество на момичетата![]()
и как ще стане това? човек или разбира от дадена наука, или не
разбира се, че има зубрачи (и момичета и момчета), ама да успееш с дадена наука трябва да влагаш мисъл, да разбираш взаимовръзките м/у явленията, елементите и т.н.
la consolation des arts...
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Това може би са всички мнения, които съм писала във всички форуми, в които съм регистрирана. Пък един иска да ми прави разбор на правописните грешки.
Но стига спам!
Но стига спам!
Последно промяна от mebbeth на 22 Юли 2007, 18:39, променено общо 1 път.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Както каза sasoh,Circle Line написа:абе не всички момичета са по-добри в зубренето, в това се убеждавам вече стотици пъти; от моя клас почти всички момичета кандидатсваха с математика например, а не с история или нещо зубраческоявор написа:Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!![]()
![]()
познавам и момчета, които предпочитат да си зубрят темички вместо да решават задачи по химия/физика/математика
sasoh написа:Има и изключения, ама те са прекалено малко, че да променят нещата
Ти май нещо не ме разбра...Abele* написа:от по-горното ти изказване се разбира, че изпитите трябва да със снижено ниво на трудност, за да може и двата пола да имат шанс, което е недопустимо.явор написа:Извинявай, обаче това, че си си назубрил темата по биология не означава, че разбираш от наука! Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!Abele* написа:явор написа:Просто изпитите трябва да са насочени поравно към възможностите на двата пола, а сега се дава преимущество на момичетата![]()
и как ще стане това? човек или разбира от дадена наука, или не
разбира се, че има зубрачи (и момичета и момчета), ама да успееш с дадена наука трябва да влагаш мисъл, да разбираш взаимовръзките м/у явленията, елементите и т.н.
Нивото на трудност ще се снижи за момчетата и ще се повиши за момичетата! Именно момчетата я влагат тая мисъл и по-добре разбират нещата, но понеже от СУ решили, че е по-важно да знаеш точната дата(примерно: 10.02.1879) на едно събитие, вместо да знаеш какво представлява това събитие и какви са последиците, се получава така, че по-тъпите, но с по-добра памет влизат... и повярвайте ми, без да се обиждаме - това е предимството на момичетата...
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
е вероятно аз имам супер голям късмет, за да попадам постоянно на "изключения"явор написа:Както каза sasoh,Circle Line написа:абе не всички момичета са по-добри в зубренето, в това се убеждавам вече стотици пъти; от моя клас почти всички момичета кандидатсваха с математика например, а не с история или нещо зубраческоявор написа:Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!![]()
![]()
познавам и момчета, които предпочитат да си зубрят темички вместо да решават задачи по химия/физика/математика
sasoh написа:Има и изключения, ама те са прекалено малко, че да променят нещата
Явно да.Circle Line написа:е вероятно аз имам супер голям късмет, за да попадам постоянно на "изключения"явор написа:Както каза sasoh,Circle Line написа:абе не всички момичета са по-добри в зубренето, в това се убеждавам вече стотици пъти; от моя клас почти всички момичета кандидатсваха с математика например, а не с история или нещо зубраческоявор написа:Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!![]()
![]()
sasoh написа:Има и изключения, ама те са прекалено малко, че да променят нещата![]()
![]()
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Abele*
- Постоянно присъствие
мИчтай сиявор написа:Ти май нещо не ме разбра...
Нивото на трудност ще се снижи за момчетата и ще се повиши за момичетата! Именно момчетата я влагат тая мисъл и по-добре разбират нещата, но понеже от СУ решили, че е по-важно да знаеш точната дата(примерно: 10.02.1879) на едно събитие, вместо да знаеш какво представлява това събитие и какви са последиците, се получава така, че по-тъпите, но с по-добра памет влизат... и повярвайте ми, без да се обиждаме - това е предимството на момичетата...
в този ред на мисли май най-добре в университетите да се влиза с тест за интелигентност
П.П. наистина на повечето момичета им се отдава зубренето, ама и някои момчета са си мързеливички
la consolation des arts...