КСК 2009 - История
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Re: КСК 2009 - История
Ами в темата за Борис казвате ли за създаването на школите и изобщо за дейността на учениците на Кирил и Методий в България, или чак при Симеон?
Има много начини човек да бъде прав.
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
- Курс: кандидат-студент
Това също е при Симеон... Винаги има години... Предполагам, че ако не се напишат учениците на Кирил и Методи ще смъкнат с 1 единицаtedito_ck написа:Ами в темата за Борис казвате ли за създаването на школите и изобщо за дейността на учениците на Кирил и Методий в България, или чак при Симеон?
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Лол, ама ако не се напишат при Борис или при Симеон?
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
Ох ... Обърках за учениците! При Борис саtedito_ck написа:Лол, ама ако не се напишат при Борис или при Симеон?
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
thank you много...аз пък "Славанска писменост и култура" няма да уча, не че другото много съм го изучила ама... 
- Ice_heart
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... fullsize=1
Аз имам малко страничен въпрос, но го задавам тук, защото предполагам, че има кой да ми отговори
Понеже не знам бихте ли ми казали какви са условията за прехвърляне от една специалност в право? (резервен вариант ако не ми стигне балът за право) Определени ли са специалностите от които човек може да се премести или няма значение какво учиш?
- Green`L.K.
- Форумозавър Рекс
Доколкото знам от нея се включват само учениците и то при Борис...tedito_ck написа:thank you много...аз пък "Славанска писменост и култура" няма да уча, не че другото много съм го изучила ама...
Кво се бутате сички в тва право ми е много интересно. За кво ви е? Ааааа някой ви е казал че падат парички там, така ли? Аахахах еми то хубаво, ама нали знаете че тези които са връзкарчета те стават директно адвокати, нотариуси и т.н. А другите къде ще отидете? Най тъпо е да фанеш и да учиш нещо от което изобщо не разбираш и не те влече, не ти е интересно да го учиш ами понеже некой ти е казал че хоп като завършиш разбираш ли фактически и практически ше имаш яко кинти и ше си на 100 % уреден финансово и айдеее юруш на маслините - право та право. Бул шит колеги, бул шит. 
Са си говорите за разни теми, некви граници, па хронологии па незнам си кво, незнам си що. За кво са ви развити темите колеги кандидат - студенти? Некви курсове, па некви неща. Тоя давал курсове, оня давал курсове. И като дават курсове и да ги имате темите не ги ли научите, тия неща не ви ли минат през главата няма да ги знаете.
Извадете си карта от Централна Университетска Библиотека. Пък отидете в читалнята има доста подръчна литература която ще ви свърши много по добра работа от некви курсове и развити теми. Отидете в библиотека История, там също има много литература на свободен достъп. Не се шашкайте. няма смисъл. Фанете и ги прочетете тия неща. Не е толкова сложно.
Са си говорите за разни теми, некви граници, па хронологии па незнам си кво, незнам си що. За кво са ви развити темите колеги кандидат - студенти? Некви курсове, па некви неща. Тоя давал курсове, оня давал курсове. И като дават курсове и да ги имате темите не ги ли научите, тия неща не ви ли минат през главата няма да ги знаете.
Извадете си карта от Централна Университетска Библиотека. Пък отидете в читалнята има доста подръчна литература която ще ви свърши много по добра работа от некви курсове и развити теми. Отидете в библиотека История, там също има много литература на свободен достъп. Не се шашкайте. няма смисъл. Фанете и ги прочетете тия неща. Не е толкова сложно.
netstat -a
Кво се бутате сички в тва право ми е много интересно. За кво ви е? Ааааа някой ви е казал че падат парички там, така ли? Аахахах еми то хубаво, ама нали знаете че тези които са връзкарчета те стават директно адвокати, нотариуси и т.н. А другите къде ще отидете? Най тъпо е да фанеш и да учиш нещо от което изобщо не разбираш и не те влече, не ти е интересно да го учиш ами понеже некой ти е казал че хоп като завършиш разбираш ли фактически и практически ше имаш яко кинти и ше си на 100 % уреден финансово и айдеее юруш на маслините - право та право. Бул шит колеги, бул шит. 
Някъде прочетох следното изказване,което също е валидно за доста хора:''Синковци и дъщери,това да не ви е Професия блондинка,Али Макбийл или Адвокатите от Бостън???"
Някъде прочетох следното изказване,което също е валидно за доста хора:''Синковци и дъщери,това да не ви е Професия блондинка,Али Макбийл или Адвокатите от Бостън???"
-
elano
- В началото бе словото
- Специалност: nqma
- Адрес в галерията на СУ: bbbc
hora da vi popitam ne6to.min sedmica se zapisax za izpita v su oba4e sega kto vlezna v personalna informaciq izob6to ne figurira moeto ime.ima li nqkakva veroqtnost da e obarkano ili pri vsi4ki e taka,svetnete me 4e ne6to vzex da se pritesnqvam
Още не са ъпдейтнали системата 
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
За писането на Историческа тема има определени изисквания, които няма къде в библиотеката да прочетеш. Дори на намериш без практика няма как да станеш достатъчно добър, за да те приемат в СУTHEZOGGO написа: Извадете си карта от Централна Университетска Библиотека. Пък отидете в читалнята има доста подръчна литература която ще ви свърши много по добра работа от некви курсове и развити теми. Отидете в библиотека История, там също има много литература на свободен достъп. Не се шашкайте. няма смисъл. Фанете и ги прочетете тия неща. Не е толкова сложно.
кога ще излезе разпределението по зали за изпита по литература?
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Няма ли си тема за литературата, че пишеш тук ?ILOVEME написа:кога ще излезе разпределението по зали за изпита по литература?
Опс,съжалявамhappyswift написа:Няма ли си тема за литературата, че пишеш тук ?ILOVEME написа:кога ще излезе разпределението по зали за изпита по литература?
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..