КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
tedito_ck
От дъжд на вятър

Re: КСК 2009 - История

Мнение от tedito_ck »

Ами в темата за Борис казвате ли за създаването на школите и изобщо за дейността на учениците на Кирил и Методий в България, или чак при Симеон?
Има много начини човек да бъде прав.
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Мнение от Green`L.K. »

tedito_ck написа:Ами в темата за Борис казвате ли за създаването на школите и изобщо за дейността на учениците на Кирил и Методий в България, или чак при Симеон?
Това също е при Симеон... Винаги има години... Предполагам, че ако не се напишат учениците на Кирил и Методи ще смъкнат с 1 единица ;)
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Аватар
tedito_ck
От дъжд на вятър

Мнение от tedito_ck »

Лол, ама ако не се напишат при Борис или при Симеон?
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс

Мнение от Green`L.K. »

tedito_ck написа:Лол, ама ако не се напишат при Борис или при Симеон?
Ох ... Обърках за учениците! При Борис са ;) Просто аз тях не ги уча и няма и да ги уча ;)
Аватар
tedito_ck
От дъжд на вятър

Мнение от tedito_ck »

thank you много...аз пък "Славанска писменост и култура" няма да уча, не че другото много съм го изучила ама... :x
Аватар
Ice_heart
В началото бе словото

Мнение от Ice_heart »

Аз имам малко страничен въпрос, но го задавам тук, защото предполагам, че има кой да ми отговори :) Понеже не знам бихте ли ми казали какви са условията за прехвърляне от една специалност в право? (резервен вариант ако не ми стигне балът за право) Определени ли са специалностите от които човек може да се премести или няма значение какво учиш?
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс

Мнение от Green`L.K. »

tedito_ck написа:thank you много...аз пък "Славанска писменост и култура" няма да уча, не че другото много съм го изучила ама... :x
Доколкото знам от нея се включват само учениците и то при Борис... ;)
Аватар
THEZOGGO
В началото бе словото

Мнение от THEZOGGO »

Кво се бутате сички в тва право ми е много интересно. За кво ви е? Ааааа някой ви е казал че падат парички там, така ли? Аахахах еми то хубаво, ама нали знаете че тези които са връзкарчета те стават директно адвокати, нотариуси и т.н. А другите къде ще отидете? Най тъпо е да фанеш и да учиш нещо от което изобщо не разбираш и не те влече, не ти е интересно да го учиш ами понеже некой ти е казал че хоп като завършиш разбираш ли фактически и практически ше имаш яко кинти и ше си на 100 % уреден финансово и айдеее юруш на маслините - право та право. Бул шит колеги, бул шит. :)
Са си говорите за разни теми, некви граници, па хронологии па незнам си кво, незнам си що. За кво са ви развити темите колеги кандидат - студенти? Некви курсове, па некви неща. Тоя давал курсове, оня давал курсове. И като дават курсове и да ги имате темите не ги ли научите, тия неща не ви ли минат през главата няма да ги знаете.
Извадете си карта от Централна Университетска Библиотека. Пък отидете в читалнята има доста подръчна литература която ще ви свърши много по добра работа от некви курсове и развити теми. Отидете в библиотека История, там също има много литература на свободен достъп. Не се шашкайте. няма смисъл. Фанете и ги прочетете тия неща. Не е толкова сложно. :)
netstat -a
ilia_n
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от ilia_n »

Кво се бутате сички в тва право ми е много интересно. За кво ви е? Ааааа някой ви е казал че падат парички там, така ли? Аахахах еми то хубаво, ама нали знаете че тези които са връзкарчета те стават директно адвокати, нотариуси и т.н. А другите къде ще отидете? Най тъпо е да фанеш и да учиш нещо от което изобщо не разбираш и не те влече, не ти е интересно да го учиш ами понеже некой ти е казал че хоп като завършиш разбираш ли фактически и практически ше имаш яко кинти и ше си на 100 % уреден финансово и айдеее юруш на маслините - право та право. Бул шит колеги, бул шит. :)

Някъде прочетох следното изказване,което също е валидно за доста хора:''Синковци и дъщери,това да не ви е Професия блондинка,Али Макбийл или Адвокатите от Бостън???"
elano
В началото бе словото
Специалност: nqma

Мнение от elano »

hora da vi popitam ne6to.min sedmica se zapisax za izpita v su oba4e sega kto vlezna v personalna informaciq izob6to ne figurira moeto ime.ima li nqkakva veroqtnost da e obarkano ili pri vsi4ki e taka,svetnete me 4e ne6to vzex da se pritesnqvam
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Още не са ъпдейтнали системата ;)
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

THEZOGGO написа: Извадете си карта от Централна Университетска Библиотека. Пък отидете в читалнята има доста подръчна литература която ще ви свърши много по добра работа от некви курсове и развити теми. Отидете в библиотека История, там също има много литература на свободен достъп. Не се шашкайте. няма смисъл. Фанете и ги прочетете тия неща. Не е толкова сложно. :)
За писането на Историческа тема има определени изисквания, които няма къде в библиотеката да прочетеш. Дори на намериш без практика няма как да станеш достатъчно добър, за да те приемат в СУ
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

кога ще излезе разпределението по зали за изпита по литература?
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

ILOVEME написа:кога ще излезе разпределението по зали за изпита по литература?
Няма ли си тема за литературата, че пишеш тук ?
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

happyswift написа:
ILOVEME написа:кога ще излезе разпределението по зали за изпита по литература?
Няма ли си тема за литературата, че пишеш тук ?
Опс,съжалявам :oops: Чак сега, когато тръгнах да гледам дали има отговор, видях, че съм праснала въпроса на неправилното място.....Моля да бъда извинена :roll:
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”