Пък и съботно-неделен не върви, хептен не мога да мръдна от София
Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)
E то тяхното второ я е нашто второ , я не.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
TАкаааа, Ралица каза, че на 1 окт. се връща и да и пиша пак.
Не губете надежда, има светлина в тунела
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
За 1во ниво ли? 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Йес, йес, йес... Дано да има и първи курс.Crematory написа:TАкаааа, Ралица каза, че на 1 окт. се връща и да и пиша пак.
Здравейте! Пише ви Ралица, лекторката по фински. Открих Ви случайно и реших, че тъй като тук са повечето от вас, информацията ще достигне по-лесно до повече хора.
За лекторат в университета още нищо не знам, но тези които се интересуват скоро ще пристигне финландска лекторка, някъде около 15.10 и вероятно би могла да направи курс.
Освен това искам да ви информирам, че ще има изложба на финландски художници в Националната галерия в четвъртък, на 9.10 от 18ч. Така че заповядайте, но много моля преди това тези от вас, които ще дойдат да ми подтвърдят на ralitsap@gmail.com Моля също така да предадете информацията и на останалите, с които имате връзка.
Изложбата е организирана със съдействието на посолството ще бъде открита от посланика на Финландия, вероятно ще има и малък коктейл, поради което се интересуват предварително от бройката на гостите. Моля информирайте ме на посочения майл адрес възможно най-скоро. Като се видим там може да поговорим повече по въпроси, които ви интересуват!
P.S. Поканени са всички, включително и хора, които проявяват интерес към финския, дори и да не са посещавали досега курсовете!
За лекторат в университета още нищо не знам, но тези които се интересуват скоро ще пристигне финландска лекторка, някъде около 15.10 и вероятно би могла да направи курс.
Освен това искам да ви информирам, че ще има изложба на финландски художници в Националната галерия в четвъртък, на 9.10 от 18ч. Така че заповядайте, но много моля преди това тези от вас, които ще дойдат да ми подтвърдят на ralitsap@gmail.com Моля също така да предадете информацията и на останалите, с които имате връзка.
Изложбата е организирана със съдействието на посолството ще бъде открита от посланика на Финландия, вероятно ще има и малък коктейл, поради което се интересуват предварително от бройката на гостите. Моля информирайте ме на посочения майл адрес възможно най-скоро. Като се видим там може да поговорим повече по въпроси, които ви интересуват!
P.S. Поканени са всички, включително и хора, които проявяват интерес към финския, дори и да не са посещавали досега курсовете!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нова тема:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =4&t=12810
Тази я заключвам, защото стана твърде дълга.
В новата ще видим как ще се организира, кой ще ни преподава на 1во и 2ро ниво и прочие.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =4&t=12810
Тази я заключвам, защото стана твърде дълга.
В новата ще видим как ще се организира, кой ще ни преподава на 1во и 2ро ниво и прочие.