Теми Журналистика 2000-2006

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Re: Теми Журналистика 2000-2006

Мнение от Fifoza »

proUSA написа:E ,и ,ти тогава няма да спиш спокойно.
Като не ме приемат - голям праз.
Не гледайте на това като на последна и единствена възможност. Старите хора с право са казали "Всяко зло за добро". И в крайна сметка ако не е журналистика, какво? Да не вземем да изпукаме? Че като гледам как всички са се притеснили... Я погледнете на живота по-весело и оптимистично! :D
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Винаги съм искала да уча само журналистика. Ако вие ще ми бъдете колеги, искам още повече (не, че ви четкам!)...ако не вляза, трябва да намеря начин да се прехвърля. Какво да се прави! :)
И да не вземем сега всички да не спим нощем. Докъде ще я докараме така? :)
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Аватар
Lilita
В началото бе словото

Мнение от Lilita »

и аз не спя нощем, защото уча!
ХАХХАХАХАХ!!!
:lol:

(ЛЪЖА)
Последно промяна от Lilita на 11 Юни 2008, 17:40, променено общо 1 път.
....I'm mad. You're mad."
"How do you know I'm mad?"said Alice.
"You must be," said the Cat"or you wouldn't have come here."
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Как до къде ще го докараме? Да спим в едно легло разбира се.
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Кой на леглото, кой на пода...важното е да има teambuilding, колеги...
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

да, страхотен екип се очертава, ако почнем да спим в едно легло :lol:
после, ако пък вземат и да ни приемат, лелеее... ще бъдем егати курса :lol:
п.с. всъщност май на вас ще ви е весело, аз съм се насочила към задочното следване.
Show me the way to the next little girl... :lol: :lol: :lol:
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

С тебе в едно легло, само ако си предадеш скалпелите за претопяване.
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

скалпелите ще ги прежаля, но не мачетето и сатъра :(
п.с. ако някой има идея как да размразя една вкаменена кайма, ще бъда признателна... ако не се справя със задачата в много кратък срок, майка ми ще дойде и сготви ужасните си спагети :cry: :lol:

edit: успях!

вие всички ли искате журналистика/PR редовно?
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

shlqkkk написа:скалпелите ще ги прежаля, но не мачетето и сатъра :(
п.с. ако някой има идея как да размразя една вкаменена кайма, ще бъда признателна... ако не се справя със задачата в много кратък срок, майка ми ще дойде и сготви ужасните си спагети :cry: :lol:

И аз искам да уча задочно.

А за каймата - извади я от фризера и я сложи в леко топла вода, заедно с цялата й опаковка. Ама леко топла вода, да не е гореща, че ще я попариш предварително. След десетина минутки смени отново водата, защото старата вече ще е изстинала. За около 20-тина минутки ще е готова.

И стига със спама, да не отлетим предсрочно. :lol:
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

май успях да я сваря даже, но няма значение :lol: благодаря ти все пак :)
а ти имаш ли някаква информация как протича задочното следване? тъй като аз нямам, но съм се насочила към него, с оглед на факта, че и в момента работя, и след това искам да продължа да работя /дори скоро май ще започвам 2ра работа/. а пък си мисля, че колкото и голям купон да е редовното следване - опознаваш състудентите си и прочие, няма да мога да ги съчетавам. все пак СУ не е НБУ, да можеш да ходиш от дъжд на вятър ;)
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

shlqkkk написа:май успях да я сваря даже, но няма значение :lol: благодаря ти все пак :)
а ти имаш ли някаква информация как протича задочното следване? тъй като аз нямам, но съм се насочила към него, с оглед на факта, че и в момента работя, и след това искам да продължа да работя /дори скоро май ще започвам 2ра работа/. а пък си мисля, че колкото и голям купон да е редовното следване - опознаваш състудентите си и прочие, няма да мога да ги съчетавам. все пак СУ не е НБУ, да можеш да ходиш от дъжд на вятър ;)
Не би трябвало да има разлика в задочната форма спрямо специалностите. Тоест схемата е следната: Два пъти, за двата семестъра, имаш т.нар. "Очни", което всъщност е 10-15 дни лекции. След което имаш малко време да се готвиш и после се явяваш на изпити в рамките на съответната сесия.

Ако греша, нека някой настоящ студент, да ме поправи.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Задочното следване никак не е лошо, пък и е похвално,че искаш да работиш. Да предположим, че вече си вътре. Лекции имаш през септември за около 15 дена минаваш целия първи семестър. Изпитите ти са през декември, а през януари също можеш да се явиш. Няма нищо да пропуснеш ако се запишеш задочно, защото за тези 15 дена си платно от 8 до 8 с новите си колеги, ще се опознаеш и ще можеш да се виждаш с тези, с които се здушиш. После имаш пак лекции през февруари и изпити през април.

Апрпо, лекциите са през деня, така че спокойно ще можеш да си правиш дисекци през нощта. :D
six_sense
В началото бе словото

Мнение от six_sense »

Мирише ми на страхотен курс, или иначе казано - голям журналистически купон. ПО-дбре да си мисля за това, отколкото за изпитите :). Можем даже да размразяваме кайма заедно...
Оскар Уайлд
Аватар
shlqkkk
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от shlqkkk »

аз ще ви кажа как да не я размразявате :lol:
и според мен курсът ще е жесток и малко ме хваща яд, че по всяка вероятност няма да мога да се насладя на т.нар. "студентски живот"... още повече като слушам майка ми, която ми говори за свои състуденти и как са пиели... имам чувството, че ще се лиша от страхотно изживяване.
колкото до "похвалността" - благодаря, аз работя от 7 годишна, така че не го имам за нещо необичайно. дори миналата година пак работих и то преди изпитите /да, малко са идиотите, които ходят на работа в 12ти клас/, което по всяка вероятност е една от причините да кандидатствам пак. но сега съм безумно доволна, че така се стекоха обстоятелствата, защото, ако бях влязала миналата година МИО в УНСС... да кажем, че щях да изперкам. а и нямаше да работя 5 месеца като PR, което си е опит :D
ако има още някой за задочно да свирка, да се видим кои сме :)
Аватар
di_snooker
Пишете, о, братя

Мнение от di_snooker »

Хей, защо да са идиоти тези, които работят в 12 клас?! Аз не съм съгласна. И аз работя от около две години вече. Пък и в моя случай работата ми е много полезна за изпитите, а и за евентуалното ми следване във ФЖМК.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”