Изневерявате ли?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Изневерявате ли?

Мнение от Търговецът на кристал »

Ей тоя отговор очаквах от Ахмед, впрочем. Евалла, душко. Вълкът козината... нали знаеш? Както ти казах в един наш предишен Скайп-чат, да ме пази Господ от "приспособими" мъже.

Лорде, салатката няма да протестира, гарантирам ти. Нито ще се тревожи от грубия акт, който ще извършиш с нея.
Иначе, да, абсолютно сигурна съм, че има хора, които изневеряват и не го смятат за изневяра. Както има хора, които го правят, а после обясняват как не биха го направили никога, разбираш ли - самото олицетворение на християнския морал. И двата варианта съм ги виждала/чувала/чела.
Аз затова не се заричам много-много публично. Нито се гордея особено много с факта, че не изневерявам - просто не го правя и точка. Ужасно просто и съвсем естествено. Не го намирам за повод за особена гордост и хвалби.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

MidwinterSun написа:
Плазмодий написа:
renesanz написа:дали ще го направиш в повечето случаи не зависи от морала,а от начина,по който ги възприемаш тия неща....
Хм май май тънкия момент тук е,че възприемането на дадена постъпка за изневяра зависи не от начина по който ти възприемаш нещата,а от начина по който този на който си изневерила го прави :scratch:
Но само ако разбере. Ако ти не го възприемаш за изневяра, няма да се чувстваш виновен.
Хах ако някой е изневерил нещата определено се усещат от другия.Разбира се има го моментът с продължителност на връзката,но принципно хората не са идиоти и такива неща се чувстват.И тогава няма значение как ти се чувстваш,след като наранеия просто може да ти бия шута
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Абе... невинаги се усеща. Има моменти забежки... Неща, които са си чиста изневяра, и пак не се усещат. Всичко в тези ситуации е според-зависи. Ако тръгнем да изброяваме хилядите изключения, които могат да възникнат за едно общо правило, цял живот няма да ни стигне.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Търговецът на кристал написа: Лорде, салатката няма да протестира, гарантирам ти. Нито ще се тревожи от грубия акт, който ще извършиш с нея.

Реших да си направя тройка и да й бодна една наденичка между картофките, че да не изневерявам на месото... Но това утре. Днес се заситих вече с една такава засукана баничка...
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

И какво излиза - въртим, сучем, накрая нещата все опират до доверие и съвест (аз затова не исках да пиша в тая тема поначало, щото нещата ми се струват затворени само в тия 2 думи и локуменето е повече от излишно). Та - ако ги има и двете, няма грешка, дай Боже всекиму. Ако липсва първото, става тормоз; ако липсва второто, имаме налице наивна глупост. Ако липсват и двете, сигурно става дума за двама души, дето имат толкова общо, колкото аз и... айде да не изреждам форумни мъже, че ще се обидят.

Лорде, ти отиваш в бисерите. Веднага.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

някои неща просто не бива да се знаят.... а ако изневерите станат перманентни и сериозни тогава няма смисъл да продължаваме да лъжем. и.... не се усещат,не и ако ти самият не им придаваш значение.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Търговецът на кристал написа:Ей тоя отговор очаквах от Ахмед, впрочем. Евалла, душко. Вълкът козината... нали знаеш? Както ти казах в един наш предишен Скайп-чат, да ме пази Господ от "приспособими" мъже.

Лорде, салатката няма да протестира, гарантирам ти. Нито ще се тревожи от грубия акт, който ще извършиш с нея.
Иначе, да, абсолютно сигурна съм, че има хора, които изневеряват и не го смятат за изневяра. Както има хора, които го правят, а после обясняват как не биха го направили никога, разбираш ли - самото олицетворение на християнския морал. И двата варианта съм ги виждала/чувала/чела.
Аз затова не се заричам много-много публично. Нито се гордея особено много с факта, че не изневерявам - просто не го правя и точка. Ужасно просто и съвсем естествено. Не го намирам за повод за особена гордост и хвалби.
Ти ще спреш ли да се заяждаш вече?
Достатъчно голяма си, да знаеш, че за различните хора има различни истини.
При държанието което вкарваш, няма да стигне до теб "приспособимият" мъж, не се притеснявай ;)
medicate, medicate
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

phoebe написа: При държанието което вкарваш, няма да стигне до теб "приспособимият" мъж, не се притеснявай ;)
Оф, добре, че ме успокои - предвид информациите, които достигнаха до мен преди време, бях почнала да се притеснявам. Но вече ще спя спокойно. :)
И никой не се заяжда, повярвай ми - не би искал да разбереш как мога да се заям с тебе, ако реша. Честно. Просто се изкефих, защото очаквах отговор точно в тоя дух. Явно кристалното кълбо още работи и отново казва, че в тая криза трябва да се инвестира в бонбони.

Със здраве. :)
В края на ноември
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

О я стига вече, големи сте деца :evil:
My will be done!!!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Гнездо на змии... :)
Естествено, ако тръгна да изтъквам негативите на поредната форумна любимка, бързо ще се окажа в същото положение като в някои други теми, затова ще си замълча. Хората които трябва, си правят изводите ;)
medicate, medicate
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

:lol: не сериозно, стига вече, кръв потече...
My will be done!!!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ахмед, абсолютно. *THUMBS UP* Радвам се, че и ти ме оценяваш като "любима форумка", усещането е почти приятно.

You have been weighed, you have been measured, and you have been found wanting.
(или нещо от сорта)
Чудесен цитат.

Стига вече офтопик, дайте да си говорим за изневярата и има ли тя почва у вас.
В края на ноември
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

ти да си мълчиш че само ти се заяжаш ама ха, не те срам :evil: :evil: :evil:
интригантка такава :evil: :evil: :evil:
ще има ...

:girl_devil: :girl_devil: :girl_devil: :girl_devil: :girl_devil: :girl_devil:
My will be done!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

phoebe написа:
pora_e_priqtel написа:По-страшно е да си иневерил и да осъзнаваш, че така нараняваш половинката си, и да не ти пука.

Винаги може да стане и по-лошо, казал оптимистът :drunken:
Защо да е по-страшно?
Ставаш по-приспособим, а оцеляват само най-приспособимите ;)
По-страшно е, защото се предполага, че трябва да ти пука за момичето (в нашия случай), с което си. А ако само на нея й пука, а на теб не и съзнателно правиш неща, за които знаеш, че я нараняват, тогава става гадно. Тя може да те намрази, което не ти го пожелавам, а дори и да не ти дреме за това, с такова егоистично поведение един ден ще останеш сам. И ще боли.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Кире, само вметвам:
Ако си просиш BDSM изпълнения, не е нужно да ме обиждаш - безпочвено, при това - а просто да си поискаш. Дали ще ти дам, е съвършено друг въпрос, разбира се. От снощи се държиш дори по-странно от обикновено. :scratch:

Ей, Поре, доживях да го напиша, но да, съгласна съм с тебе. Макар че то се подразбира.
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”