English
Модератор: Boromir
Лелейййй како!heygod:Разчитах на себе си на този изпит изцяло.
Особено като един пред мене каза,че е написал вместо изпиТ - изпиД и поиска нова бланка ...
Иначе и аз самичка си направих всичко на иЗпиТа.
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Случайно да си бил/а в 241 стаяheygod написа:Разчитах на себе си на този изпит изцяло.
Особено като един пред мене каза,че е написал вместо изпиТ - изпиД и поиска нова бланка ...
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от sm361 на 24 Юли 2007, 11:26, променено общо 1 път.
- MissHeartless
- В началото бе словото
А на мен не ми се събра на чертичката и писах извън
А диктуващият, като дойде и почна да обяснява нещо за материалите... И след като почти всички си написахме на големия лист наименованието на изпита и датата, той каза "И сега напишете английски език с малка буква!"
И тъкмо някои поправиха там и той: "Е може и с голяма"
Баси гаврата 
А диктуващият, като дойде и почна да обяснява нещо за материалите... И след като почти всички си написахме на големия лист наименованието на изпита и датата, той каза "И сега напишете английски език с малка буква!"
- MissHeartless
- В началото бе словото
-
kravhimikat
- В началото бе словото
*от другата тема
Мисля, че ясно казах, че това ми го казаха, когато ходих да си проверявам работата, а не е моя позиция. Дори обясни, че наскоро чела някаква книга на тема есета, където това си било доказано.bojangles написа:Глупости, точките за есето са разпределени - еди колко си за граматика, за лексика и тн. Ако есето ти е на ниво никой не може да те преебе така. По принцип един преподавател може винаги да се заяде, но никога не може да те ореже чак толкова. Да не говорим, че има двама проверяващи.Миналата година ходих да си гледам есето и тази, която ми обясняваше грешките, каза, че абсолютно всяко есе можело да получи от 0 до 25 точки, без да се нарушават правилата за оценяване.
Пък и противно на мнението на повечето кандидати, проверяващите не се чудят само как да те прецакат и да ти напишат по-ниска оценка. Това са комплексарски приказки.