Минало и съвремие на Югоизточна Европа 2
Модератор: sientelo
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Tи реши ли последно къде - тук или право?Geronimo написа:ами историята излезе вчера вечерта...а до първото класиране има още седмица...но сметките вече започнаха
А относно това, че се радваме на бъдещи зайци...еми свързано е с факта, че това са едва втория випуск от нашата специалност и няма кой друг да им се радва.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
Geronimo
- Драскач
- Обратна връзка:
МИСЮЕ ми е първо желание с бал от 27.00 - минималния от миналата година, ама нищо не се знае...с тея 7 юнаци ,които приемат...feichka написа:Tи реши ли последно къде - тук или право?Geronimo написа:ами историята излезе вчера вечерта...а до първото класиране има още седмица...но сметките вече започнахаКолко изкара по история?
А относно това, че се радваме на бъдещи зайци...еми свързано е с факта, че това са едва втория випуск от нашата специалност и няма кой друг да им се радва.

-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Geronimo написа:МИСЮЕ ми е първо желание с бал от 27.00 - минималния от миналата година, ама нищо не се знае...с тея 7 юнаци ,които приемат...feichka написа:Tи реши ли последно къде - тук или право?Geronimo написа:ами историята излезе вчера вечерта...а до първото класиране има още седмица...но сметките вече започнахаКолко изкара по история?
Хахаха, моят бал също беше 27.00 !!! Успех, пич !
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
бал 27, 75 , момиче
това е първата ми специалност само с история и тъй като се изложих на немския, май ще драпам за тук;}
Уфф, как ми се иска вече да пиша в т0зи форум , а не в КСК2007
това е първата ми специалност само с история и тъй като се изложих на немския, май ще драпам за тук;}
Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly аway.Listen to the words I say]
Licenti0us написа:бал 27, 75 , момиче
и на мен това ми е баш първата специалност...а също така ми се иска да съм тук в този форум, но като легитимен негов член
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър