Шампионска лига 2009/2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Заключено
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Шампионска лига 2009/2010

Мнение от Vaskes »

Интер един мач играха в защита и айдеее, антифутбол, а-у... :lol: :lol:

Мен пък мачът ми беше интересен. Предимно заради Интер, всъщност, защото Барса не неправиха почти нищо. Ако не можете да оцените добре подредения отбор и добрата тактика, а само "екшъна", това си е ваш проблем. Все едно аз при снукъра да се кефя само как Ракетата прави максимални брейкове и да храня играчите като почнат да се надиграват и да си поставят снукъри по половин час без да вкарат и една топка. Еми не, и двете са ми интересни.

Интер се защитаваше по-добре, отколкото Барса нападаше -> те бяха по-добрия отбор на терена. Същото беше и като играха с Челси миналата година, ама тогава Иниеста взе, че пре*ба целата схема в края на мача. :Р
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Vaskes написа:Интер един мач играха в защита и айдеее, антифутбол, а-у... :lol: :lol:

Мен пък мачът ми беше интересен. Предимно заради Интер, всъщност, защото Барса не неправиха почти нищо. Ако не можете да оцените добре подредения отбор и добрата тактика, а само "екшъна", това си е ваш проблем. Все едно аз при снукъра да се кефя само как Ракетата прави максимални брейкове и да храня играчите като почнат да се надиграват и да си поставят снукъри по половин час без да вкарат и една топка. Еми не, и двете са ми интересни.

Интер се защитаваше по-добре, отколкото Барса нападаше -> те бяха по-добрия отбор на терена. Същото беше и като играха с Челси миналата година, ама тогава Иниеста взе, че пре*ба целата схема в края на мача. :Р
А боксов мач , в който единият играч е вдигнал гарда и само бяга назад без да нанася удари ?!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Доколкото другият се опитва да го удря, но последният ловко се измъква... и при положение, че последният е доста по-слаб физически от онзи, който удря, и няма как да го бие със сила... да...БИХ го гледал с интерес.

И ако по-слабият победи с хитрост...евалата.

Дичо, не мога да те разбера, често. Интер НЯМАШЕ КАК ДА ОТСТРАНИ Барса с 10 души и да играе открит и нападателен футбол. Това е ясно. Троя не е била превзета със сила, а с хитрост.

Ако Жозе беше тръгнал да се надиграва с Барса в онова, в което те са най-добри, то той нямаше да е гений, а щеше да е глупак.
Последно промяна от camel на 29 Апр 2010, 22:58, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

хахаха баси

Едно е ясно за мен, да, Моуриньо е издигнат на пиедестал... напълно заслужено!
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Що бе? Не го ли намрази? Как може така да практикува антифутбол, а да не Фърли :mrgreen: отбора си напред, както бат Венгер направи и отнесе едно 1;4. :lol:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
dexteriti
Да живей словото
Специалност: Economics with Journalism

Мнение от dexteriti »

ники написа:Каква прогноза да ти дам? На финала мушкаме на Интер гол от засада, гол с ръка и гол от измислена дузпа, спестяват ни 4 червени картона, а на Интер не признават 25 чисти гола. Мадуриньо губи купата на Италия, титлата и го пращат за треньор при говедата, откъдето кариерата му върви стремглаво към Турция. Челси падат от Ливърпул и губят титлата в Англия. Следва покупка на 25 печки, за да се подържа текучеството в отбора.
Mили ми смехурко, на теб и на другите, които не могат да боравят с гугъл или са неграмотни.
Интер 35игри в серия А при голова разлика 68-31 са най-резултатния тим и най-добрата защита.
В Испания, Барселона са с най-добрата защита, но не са най-резултатния тим. Въпреки това, от 0:1 да направиш 3:1, с катаначо не става. Не става и да гледате 5 мача от ШЛ и да си съставяте мнение, камо ли да го налагате.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Пич, нямам нищо против Интер. Дори харесвам играта им. Евала за начина, по който отстраниха Барса, които пък не са ми особено симпатични. Ти ми искаше някакви прогноза. Не мога да дам прогноза, затова ти написах една пародийна, която да кореспондира с култа към Мауриньо и Челси.
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

Щом не можеш да дадеш, къде се вреш :lol:
Мауриньо взе ШЛ с Порто. Отбор с бюджет по-близък до Левски отколкото до Интер. Има шампионата на Англия, а това е повече от ШЛ. Колкото и гнусен стил да има, ефективността му е като перпетомобиле за футбола. Никой грък не псуваше Рехагел след Евро купата, щото той печели за Гърция, не за естетите :mrgreen:
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Е хубаво, взел с Порто. Браво. Да ида да му излижа задника ли? Не е за сефте някой да вземе ШЛ със ставнително слаб отбор. В Челси с толкова пари се попровали. А прогнози не давам, защото финалът може да иде и двете посоки и няма нужда да ставам смешен тука като прогнозата, кяото съм дал, само щото тия искаш, се окаже невярна.
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Е как се е провалил с челси? 2 купи на Англия, 2 първенства, 1 суперкупа, 1 фа купа, 2 полуфинала на шл за 3 години и двата загубени заради малшанс, едно отпадане на 1/8 финал заради непростима съдийска тесла (най-смешния червен картон, който съм виждал, показан на дел орно заради сблъскване във въздуха в безобидна ситуация) в първия мач и доста видимо подпиране на барселона. Това хич не е провал. :D

- Of course not!
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Повече се очакваше от него.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Дичоу написа:А боксов мач , в който единият играч е вдигнал гарда и само бяга назад без да нанася удари ?!
Тогава въпросният играч просто няма как да спечели. Обаче ако през първата половина от мача е направил повече удари и през останалите рундове трябва просто да пази резултата - не виждам нищо лошо. :D

PS Между другото, в смятания за един от най-великите мачове в историята на бокса "Rumble in the Jungle" (между Али и Джордж Форман), Али играе именно защитно през почти целия мач, като се оставя на атаките на по-силния от него Форман, но се пази добре (използвайки техника, по-късно наречена rope-a-dope) и така и не позволява на Форман да му нанесе чисти удари по главата. Накрая Али изчаква своя момент, контраатакува и нокаутира Форман в осмия рунд. (:
Последно промяна от Vaskes на 30 Апр 2010, 13:00, променено общо 3 пъти.
dexteriti
Да живей словото

Мнение от dexteriti »

ники написа:Повече се очакваше от него.
Според теб ли?
ШЛ е по-лесна от Премиърлийг... Челси има потенциал, но не е най-добрия отбор в 2 мача, каквито са Ливърпул, който от 2005 нямат нищо! Стискат си ония финал и това е. Догодина от Уефата, но феновете на КОП не са щастливи от факта, че не могат да стигнат дори в 3-ката...
Интер преди наказанието на Милан и Юве имаха с клизма 2-3 сезона в ШЛ и стискаха зъби срещу Каляри, Пиаченца и Киево... докато дойде Мауриньо.
Има 2 треньора които правят разликата Сър-а и Мауриньо.
Аватар
dataghost
Да живей словото
Специалност: КН
Курс: втори

и

Мнение от dataghost »

Моуриньо отстрани Барса с 10 души на Ноу Камп. Каталунска излагация - 70 минути с човек повече за общо 2 положения, едното влезе, другото го изтърва Къркич. Ти еба и шампиона на Европа, ти еба и красивия им футбол.

Ееех ама като вземте да приказвате за Челси и пари ... само как ей така игнорирате, че Интер са пръснали 700 милиона за 10-11 години, Барселона само тая година даде за играчи колко Челси за предишните 3, а Реал Мадрид избиват рибата през 5 години. Тях никой не им търси сметка - обаче стане ли въпрос за Челси , е-е-е-е как, Моуриньо трябвало 100 титли да вземе за 3 години, провал ,провал!

Очаквам Интер да вземе Шампионската лига.

Каква е тая наглост, каталунци да говорят за съдии? Могат всичко друго, но не и да паднат с достойнство.
http://img717.imageshack.us/img717/6466 ... b5ff3k.gif
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
teammember
В началото бе словото
Специалност: sport

Мнение от teammember »

За мен Моуриньо е един от най-качествените треньори в света. Постигал е успехи във всеки един клуб, който е водил. Липва му единствено втора Шампионска лига, а може би точно този сезон ще я спечели.

Относно мача Барса-Интер. Барса след като са толкова възхвалявани и Гуардиола едва ли не го обявиха за най-добрия треньор, защо тогава не успяха да отстранят 10 интеристи на своя Камп ноу? Остава да видим дали все пак ще успеят да вдигнат титлата в Испания.

Относно пръскането на пари и аз не виждам защо всички плюят по Челси, след като във всички отбори(грандове) се харчат колосални суми. Челси през последните години дори въобще не пръскат толкова.
Заключено

Обратно към “Спорт”