Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
е не нененееее човече ти как мислиш да кандидатстваш изобщо .. по география не се ли пише тема
Etiainen написа:
1)Научи употребата на буквата 'ъ'
2)Научи употребата на буквата 'у'
3)Абе няма и да е зле да научиш употребата на ДВЕТЕ ДУМИ 'не знам'
4)И като цяло това е форума на СУ, не на варненския университет
Да бе, пропуснах да спомена, че 'секи' се пише с В, и че частицата 'ли' се пише отделно от думите, ама варненския изглежда не искат такива неща от бъдещите си студенти
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
хахх... +1
Аз искам да питам нещо друго. Знам, че със сигурност го има писано някъде и съжелявам..Може даже и в темата да го има, ама...
Как се формира балообразуващата оценка за журналистиката?
Колкото е по-голям саламът, толкова по-мокро е котето...
VicKy написа:хахх... +1
Аз искам да питам нещо друго. Знам, че със сигурност го има писано някъде и съжелявам..Може даже и в темата да го има, ама...
Как се формира балообразуващата оценка за журналистиката?
Здравейте значи аз искам да кандидатствам със Философия и разбрах, че не е като в другите университети под тестова форма на изпитване а писмена т.е дават ти тема и пишиш. По БЕЛ същото ли е треа да пишиш ЛИС?
Hrisko написа:Здравейте значи аз искам да кандидатствам със Философия и разбрах, че не е като в другите университети под тестова форма на изпитване а писмена т.е дават ти тема и пишиш. По БЕЛ същото ли е треа да пишиш ЛИС?
Казва се 'пишеш'. Което драстично намалява шансовете ти да влезеш каквото и да е с изпит по български, ако не научиш елементарен правопис.
Ами ако знаеше сам да използваш гугъл (или търсачката на сайта на СУ, whatever) щеше да намериш необходимата информация. Ако всеки влезе тук и пита нещо, което вече го пише черно на бяло където трябва, тоя форум щеше да се задръсти за нула време (както и често става).
Hrisko написа:Здравейте значи аз искам да кандидатствам със Философия и разбрах, че не е като в другите университети под тестова форма на изпитване а писмена т.е дават ти тема и пишиш. По БЕЛ същото ли е треа да пишиш ЛИС?
Казва се 'пишеш'. Което драстично намалява шансовете ти да влезеш каквото и да е с изпит по български, ако не научиш елементарен правопис.
Да ви питам дали ако отида в СУ и се запиша ще ми искат някаква такса в допълнение към сумата за изпитите.
Защото мога да се запиша и от Стара Загора,но искат 22лв. за това,че се записвам тук.
Dimitrov написа:Да ви питам дали ако отида в СУ и се запиша ще ми искат някаква такса в допълнение към сумата за изпитите.
Защото мога да се запиша и от Стара Загора,но искат 22лв. за това,че се записвам тук.
Ако се записвашот друг град ти взимат тази такса за 'обработка на документите'. Ако отидеш на място в СУ да се запишеш, мисля, че ще ти вземат само някаква такса за формулярите(нещо от порядъка на 2-6 лв) +таксите за изпити.