Колеги, идеята за онлайн записването е да не се лутате по залите, а да започнете часовете още на 8 октомври. Така че, каквото си изберете до тогава това ще бъде, няма да има уговорки с преподавателите, треьорите или сенсеите.aishiii написа:При онлайн записването просто си избираш спорта.Вече октомври като почнем, първата седмица предполагам ще имаме среща с треньорите, когато ще се уточнаява кой кога ще посещава часовете.
Проблеми със спорта - записване, заверки и пр.
Модератори: ники, Methuselah
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Re: Спорт в СУ
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Записването за спорт е с ден и час. Тази дата (15 септември) е, за да имате време да си помислите. Програмите би трябвало да са готови още в средата на септември и би могло да се информирате, но ако не са, най-късно на 1 октомври трябва да са готови и тогава се записвате окончателно.elldean написа:Ако се запиша, да кажем, на 15 септември, още тогава ли ще трябва да задам ден и час, когато ще ми е удобно да практикувам спорта или мога да се запиша и да въведа ден и час по-нататък, когато всъщност ще излезе програмата ми? Тъй като разбрах, че местата за по-желаните спортове (твърдо съм се спряла на плуване) бързо свършват, а просто няма как да се знае кога ще съм свободна.
Затова има и възможност за промяна до три пъти на спорта, респективно часа и деня.
-
niya.koleva
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: първи
А можем ли да се запишем на фитнес, но да ходим в друг и накрая да се явим само на изпита?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ако можеше да се явиш само на изпита, а то не може, тогава няма смисъл да се записваш и да заемаш мястото на някой, който действително желае да спортува.niya.koleva написа:А можем ли да се запишем на фитнес, но да ходим в друг и накрая да се явим само на изпита?
- dewdrop
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
А някой случайно да знае къде е възможно да се провежда зумба фитнесът,ако го е имало и минали години?
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
В стадион Академик - Гео Милевdewdrop написа:А някой случайно да знае къде е възможно да се провежда зумба фитнесът,ако го е имало и минали години?
- elldean
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Не съм запозната, но не излизат ли програмите на различните специалности по различно време? Примерно за специалност Философия ще излезе на 19. септември, а за специалност Право на 29. септември. В този случай не е ли несправедливо спрямо студентите, чиято програма излиза по-късно, и не е ли по-малко вероятно да успеят да се запишат за желания от тях спорт, който, да кажем, е един от най-избираните?admin.sport написа: Записването за спорт е с ден и час. Тази дата (15 септември) е, за да имате време да си помислите. Програмите би трябвало да са готови още в средата на септември и би могло да се информирате, но ако не са, най-късно на 1 октомври трябва да са готови и тогава се записвате окончателно.
Затова има и възможност за промяна до три пъти на спорта, респективно часа и деня.
"Светът съвсем ще я оплеска - ... - в деня, когато хората тръгнат да пътуват първа класа, а литературата - в товарен вагон!"
-
judoka
- В началото бе словото
Да, програмите ви излизат по различно време. Да, може да не ви се вижда справедливо. Не, не е несправедливо, тъй като имате право на 3 промени в желанието си за спорт. Бъдете комбинативни-вече сте студенти
:):)
Успех колеги. Ще ви чакаме в залите и на игрищата.
Успех колеги. Ще ви чакаме в залите и на игрищата.
Cogito ergo sum...
- aishiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: Стопанско управление (немски език)
А откъде разбрахте кога излизат програмите за тези специалности ?
Ohne Frauen geht es nicht.Das hat sogar Gott einsehen müssen.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Вижда ли се вече?!elldean написа:
Не съм запозната, но не излизат ли програмите на различните специалности по различно време? Примерно за специалност Философия ще излезе на 19. септември, а за специалност Право на 29. септември. В този случай не е ли несправедливо спрямо студентите, чиято програма излиза по-късно, и не е ли по-малко вероятно да успеят да се запишат за желания от тях спорт, който, да кажем, е един от най-избираните?
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- aishiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: Стопанско управление (немски език)
Реших, че е достоверен пример, а не предположение. ИзвинетИ
Ohne Frauen geht es nicht.Das hat sogar Gott einsehen müssen.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Спокойно, все ще се появят по някое време програмите, няма къде да избягат и те, и ученето! : )
Нещо не ме радва много-много идеята за това онлайн записване, между другото! Добре че нямам нужда от него, защото като нищо можеше да остана извън групите, които биха ми били удобни...
Нещо не ме радва много-много идеята за това онлайн записване, между другото! Добре че нямам нужда от него, защото като нищо можеше да остана извън групите, които биха ми били удобни...
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- elldean
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Просто леко ме плаши фактът, че може да не мога да се запиша на плуване... Също така ще има хора с "факултативен спорт", които ще се запишат в началото... Аз нямам нужда да си меня мненито до 3 пъти, а да го изкажа още на 15-ти. Но както и да е, ще видим какво ще излезе...
"Светът съвсем ще я оплеска - ... - в деня, когато хората тръгнат да пътуват първа класа, а литературата - в товарен вагон!"
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Браво за плуването. Успех ти желая със записването, защото наистина това е един от най-желаните спортове и за съжаление ще има доста хора, които няма да могат да се запишат, тъй като не си знаят учебните програми и не им се рискува в предварителното избиране на ден и час... за сметка на такива, които ще стрелят напосоки. Надявам се от октомври да се засичаме на басейна! : )