За или против квотите по пол?
- явор
- Летописец Виртуоз
Не е точно така, защото оценките по математика са по-високи при момчетата... Просто изпитите трябва да са насочени поравно към възможностите на двата пола, а сега се дава преимущество на момичетата 
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
sasoh
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Лесно, като сравниш колко момичета и колко момчета кандидатстват с математика, после и съотношението на резултатите и виждаш.
А преимущество се дава като квотите за момичета са повече от тея за момчета
А това, че жените са равни на мъжете го има само в нечии мечти. Двата пола са различни. Едните са по-силни при чуждите езици, другите - в точните науки. Има и изключения, ама те са прекалено малко, че да променят нещата
efegee
- явор
- Летописец Виртуоз
И аз това от кога го повтарям, ама малко "хора" са склонни да го разбератsasoh написа:А това, че жените са равни на мъжете го има само в нечии мечти. Двата пола са различни. Едните са по-силни при чуждите езици, другите - в точните науки. Има и изключения, ама те са прекалено малко, че да променят нещата
Извинявай, обаче това, че си си назубрил темата по биология не означава, че разбираш от наука! Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!Abele* написа:явор написа:Просто изпитите трябва да са насочени поравно към възможностите на двата пола, а сега се дава преимущество на момичетата![]()
и как ще стане това? човек или разбира от дадена наука, или не
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
абе не всички момичета са по-добри в зубренето, в това се убеждавам вече стотици пъти; от моя клас почти всички момичета кандидатсваха с математика например, а не с история или нещо зубраческоявор написа:sasoh написа:Просто момичетата са по-добри в зубренето, а смотаните изпити са до голяма степен зубрачески, а не мисловни!