Хах,да да,не сте ли се замисляли,че просто на мъжете им е по-лесно да пренебрегват тези намеци,когато не са заинтересовани,без да изпадат в излишни обясненияblack_lady написа: Усеща да, ама ако е момичеНе са ли ви казвали, че повечето мъже са по-просто устроени създания и някои неща трябва да им се казват директно?
Ние жените правим завоалирани намеци, говорим с мътни увъртания и сами се разбираме, но за мъжете твърде често си оставаме загадка. Така че продължавам да настоявам за моята теза: на момчето трябва да му бъде изяснена ситуацията лично и в прав текст
Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Взе ми думите от клавиатурата!Плазмодий написа: Хах,да да,не сте ли се замисляли,че просто на мъжете им е по-лесно да пренебрегват тези намеци,когато не са заинтересовани,без да изпадат в излишни обяснения

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- sto_yan
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
И двамата да не се привличате сексуално, а пък да ви е приятно заедно си е трудна работа.renesanz написа:еми така е,но все пак ако си подтискате нагона може и да стане нещо.просто трябва да не те привлича сексуално и да се разбирате като приятели.
Ако говорим за много добро приятелство и други фактори трябва да са налице,като сравнително голяма възрастова разлика например ,която да ви спира.
Повечето момчета ,както и аз не бих излязъл с момиче ,с което искам да бъда просто приятел...
Просто мислим по-практично
Съществува,аз също съм част от такова приятелство,дори си казваме,че се обичаме,но всеки си има свой собствен личен живот.
- renesanz
- Легендарен флуудър
ето,вие трябва да имате полза от нас !sto_yan написа: Повечето момчета ,както и аз не бих излязъл с момиче ,с което искам да бъда просто приятел...
но все пак имам приятели,но съм им показала до къде може да се простира "приятелството" ни
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- sto_yan
- От дъжд на вятър
Ако говорим за ползи -момичетата излизат с момчета(само приятели),защото им е приятно да си общуват със съответния човек т.е. искат просто да им е забавно постоянно.renesanz написа:ето,вие трябва да имате полза от нас !sto_yan написа: Повечето момчета ,както и аз не бих излязъл с момиче ,с което искам да бъда просто приятел...аз съм на мнение,че няма момче,с което да излизам дълго и то да си мисли,че ще ми е само приятел...
но все пак имам приятели,но съм им показала до къде може да се простира "приятелството" ни
- renesanz
- Легендарен флуудър
приятелството не е само забавление.то е много повече. за това по-напред казах,че някои момчета са по-добри приятели от някои момичета,защото ще ти помогнат винаги,или поне с каквото могат.но разбира се НЕ всички 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- sto_yan
- От дъжд на вятър
Така е ,от друга страна може доста неща да си споделят по-успешно,отколкото ако са от един полrenesanz написа:приятелството не е само забавление.то е много повече.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ами, възможно е, аз имам един приятел, с който се разбираме супер. Никой няма никакви желания към другия и ни е много готино. 
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
ОК, строявам се пред момъка и му съобщавам каквото имам и какво следва? Ако не ме ще за какво приятелство можем да говорим от тук нататък?
Тогава всичко градено отива на едно друго място
.
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Много ясно че има - Джеймс и женичката ми
(ако разбера че тайно единият от двамата харесва другия ще има бой
)
Освен това - Джеймс е приятел с маса момичета, а приятелката ми - с маса момчета.
Освен това - Джеймс е приятел с маса момичета, а приятелката ми - с маса момчета.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Съществува.
И дори е много по-истинско от женското. Знам, че на приятелите ми момчета мога да разчитам винаги за всичко, докато приятелките ми ... Да кажем, че ме разочароват много повече, отколкото ми се иска...
Съгласна съм и с мнението, че момичето трябва да изясни нещата. Преди много години постъпих така и спечелих приятел, вместо да го загубя.
И дори е много по-истинско от женското. Знам, че на приятелите ми момчета мога да разчитам винаги за всичко, докато приятелките ми ... Да кажем, че ме разочароват много повече, отколкото ми се иска...
Съгласна съм и с мнението, че момичето трябва да изясни нещата. Преди много години постъпих така и спечелих приятел, вместо да го загубя.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Ама Джеймс си го начешва редвоно налиMethuselah написа:Много ясно че има - Джеймс и женичката ми(ако разбера че тайно единият от двамата харесва другия ще има бой
)
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Methuselah
- Легендарен флуудър
What d'ye mean?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък си мисля, че определението "приятел" твърде лесно се дава в днешно времеMethuselah написа:Много ясно че има - Джеймс и женичката ми(ако разбера че тайно единият от двамата харесва другия ще има бой
)

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .