Класиране и записване ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
iiccoo
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Именно
Оставяш там дипломата още в началото (1-во класиране)
и не си я буташ (счита се, че си решил там да учиш)
И така, ти си я оставил там и в случай , че не бъдеш приет по-горна специалност на 2-ро класиране, си оставаш в по-долната, където си приет на първо
мерси
by iiccoo
Оставяш там дипломата още в началото (1-во класиране)
и не си я буташ (счита се, че си решил там да учиш)
И така, ти си я оставил там и в случай , че не бъдеш приет по-горна специалност на 2-ро класиране, си оставаш в по-долната, където си приет на първо
мерси
by iiccoo
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Мога ли да се преместя в по-задна специалност?
Почти съм сигурен, че не ама да питам:
Така примерно съм писал като 2-ра специалност Култорология , а 3-та Психология и да кажем ме приемат Културология, а аз искам да уча 3-тата - Психология? Възможна ли е маневра назад???
Може или не???
Дано ме приемат в 1-вата, Дано ме приемат в 1-вата, Дано ме приемат в 1-вата, Дано ме приемат в 1-вата...
Така примерно съм писал като 2-ра специалност Култорология , а 3-та Психология и да кажем ме приемат Културология, а аз искам да уча 3-тата - Психология? Възможна ли е маневра назад???
Може или не???
Дано ме приемат в 1-вата, Дано ме приемат в 1-вата, Дано ме приемат в 1-вата, Дано ме приемат в 1-вата...
-
iiccoo
Това вече едва ли е възможно.Те вече са обявили хората за Психология и не може да махнат някой.Представи си тези които са определени на този етап за тази специалност решат всички да се запишат.Тогава за теб няма да има свободно място.Нямат право да махат никой от класиралите се защото ти си си променил мнението.
INTERNET KLASIRANE
SLADURI MN MI SE ISKA DA ZNAM DALI SHTE IZLIAZAT KLASIRANIATA V NETA ILI SAMO NA MESTO SHTE SE PROVERIAVA?
THANX
С колко пада бала м/у класиранията???
така... благодаря за отговора на предишния и предварително благодаря и за отговара на настоящия ми въпрос, а той е:
С колко приблизително пада бала да кажем във второ класаране в сравнение с първо??? (може да отговорите в единици или в %-ти
Дано ме приемат в първата, дано ме приемат в първата, дано ме приемат в първата...
С колко приблизително пада бала да кажем във второ класаране в сравнение с първо??? (може да отговорите в единици или в %-ти
Дано ме приемат в първата, дано ме приемат в първата, дано ме приемат в първата...
-
iiccoo
- Bobi Turboto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Ами виж сега, ако те приемат на второ по-желана специалност, разбира се че не ти го пазят
А ако не те приемат, разбира се че ще си запълнят местата, след като не си класирана на второ нали оставаш на първо
Логично е - помисли
А ако не те приемат, разбира се че ще си запълнят местата, след като не си класирана на второ нали оставаш на първо
Логично е - помисли
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
-
impure_blood
- От дъжд на вятър