Ех, а до преди няколко месеца мечтаеше "за жилище до университета и някой да ти плаща нета"Мила написа:Сериозно ли? Сериозно.
Мечтая преди всичко не само да изглеждам, но и да бъда самоуверена. Мечтая да ми пука по-малко от чуждото време и да започна да правя нещата, не защото трябва, а защото искам. Мечтая, един ден да имам достатъчно от всичко. Мечтая книгоиздаването да не се окаже балон с горещ въздух...
Мечтая си да спра да се разминавам със специалните хора
За какво мечтаете?
-
A.Levi
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: За какво мечтаете?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Мечтая да не бъда забравен! Всичко друго е преходно...
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Мечтая да разбера какво наистина искам от живота и да го постигна.Мечтая да стана по-добър човек и да не мисля само за себе си.Мечтая някой ден да се влюбя истински.Мечтая да съм свободна да избирам това,което наистина ми харесва и накрая-мечтая да обиколя целия свят заедно с хората,които обичам.
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- BolgAryan
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз мечтая само аз едно, може да ви се види позьорско, детско, налудничаво, но аз знам защо мечтая за него и вярвам, че не е: свят без хора. И бих си отишъл без страх от него, ако знам, че всичко живо ще остане да живее както заслужава на тази красива планета, която ние прояждаме като вирус - вирусът населява един организъм докато изчерпи всичките му жизнени сили и живот. Омъртвява го и го зарязва. По нищо не се различаваме от това. А планетата не е не-жива, напротив.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
BolgAryan написа:Аз мечтая само аз едно, може да ви се види позьорско, детско, налудничаво, но аз знам защо мечтая за него и вярвам, че не е: свят без хора. И бих си отишъл без страх от него, ако знам, че всичко живо ще остане да живее както заслужава на тази красива планета, която ние прояждаме като вирус - вирусът населява един организъм докато изчерпи всичките му жизнени сили и живот. Омъртвява го и го зарязва. По нищо не се различаваме от това. А планетата не е не-жива, напротив.
да, това и аз си го мечтаех преди време.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
В момента мечтая тая гадна сесия да отмине 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- radja
- Гутенберг
- Курс: втори
Вонегът > ол.Smoking Mirror написа:BolgAryan написа:Аз мечтая само аз едно, може да ви се види позьорско, детско, налудничаво, но аз знам защо мечтая за него и вярвам, че не е: свят без хора. И бих си отишъл без страх от него, ако знам, че всичко живо ще остане да живее както заслужава на тази красива планета, която ние прояждаме като вирус - вирусът населява един организъм докато изчерпи всичките му жизнени сили и живот. Омъртвява го и го зарязва. По нищо не се различаваме от това. А планетата не е не-жива, напротив.
Мдаа... братче много си прав!!! Искрено се надявам един ден човечеството да на се засели и на Марс, 'щото тогава ще унищожим още един свят...BolgAryan написа:Аз мечтая само аз едно, може да ви се види позьорско, детско, налудничаво, но аз знам защо мечтая за него и вярвам, че не е: свят без хора. И бих си отишъл без страх от него, ако знам, че всичко живо ще остане да живее както заслужава на тази красива планета, която ние прояждаме като вирус - вирусът населява един организъм докато изчерпи всичките му жизнени сили и живот. Омъртвява го и го зарязва. По нищо не се различаваме от това. А планетата не е не-жива, напротив.
- radja
- Гутенберг
- Курс: втори
наше право е да разрушаваме това, което сме създали, но е грехота да съсипваме нещо, което не ни принадлежи. Земята НЕ е наша. Тя е на всички организми.necrozis написа:Мдаа... братче много си прав!!! Искрено се надявам един ден човечеството да на се засели и на Марс, 'щото тогава ще унищожим още един свят...BolgAryan написа:Аз мечтая само аз едно, може да ви се види позьорско, детско, налудничаво, но аз знам защо мечтая за него и вярвам, че не е: свят без хора. И бих си отишъл без страх от него, ако знам, че всичко живо ще остане да живее както заслужава на тази красива планета, която ние прояждаме като вирус - вирусът населява един организъм докато изчерпи всичките му жизнени сили и живот. Омъртвява го и го зарязва. По нищо не се различаваме от това. А планетата не е не-жива, напротив.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
radja написа:Вонегът > ол.Smoking Mirror написа:BolgAryan написа:Аз мечтая само аз едно, може да ви се види позьорско, детско, налудничаво, но аз знам защо мечтая за него и вярвам, че не е: свят без хора. И бих си отишъл без страх от него, ако знам, че всичко живо ще остане да живее както заслужава на тази красива планета, която ние прояждаме като вирус - вирусът населява един организъм докато изчерпи всичките му жизнени сили и живот. Омъртвява го и го зарязва. По нищо не се различаваме от това. А планетата не е не-жива, напротив.
Peace is a lie. There is only passion.
Ето нещо много прозаично-мечтая си да имам шанса да пия бира и да хапвам картофки и цаца някъде по нашето черноморие с Бату( един монголец, много приятен човек) 
Да си посрещам приятелите на летището...
Да им ходя на гости...
Да имам шанса да ги видя всичките пак... (ох, пак се разревах, хем е прекрасно да имаш приятели по целия свят, хем е някак... много болезнено да не можеш да ги виждаш)
И нещо по, че темата май беше за такива, като бях в гимназията си мечтаех да мога да направя света по-добър, исках да се занимавам с политика и да имам шанса да оправя нещата, виждаше ми се недостойно само да мрънкаме по адрес на политиците... После осъзнах, че ако наистина в някой момент получа властта да променя нещо, ще ме убият преди да успея да го сторя... И някак...
Сега... още си мечтая, още вярвам, че някой ден никъде по света няма да се произвеждат оръжия, и че всички ще гледат с дълбоко отвращение към днешните дни, когато хората още се убиват... Както ние гледаме на времената, когато са се правели човешки жертвоприношения. Защото хората нямат проблем да се разбират всъщност, проблеми стават когато ги насъскват един срещу друг, а ги насъскват заради икономически интереси обикновено... както и да е.
И за още нещо по-така си мечтая-пътуването във времето да стане общодостъпна реалност и да се окаже, че всички загубени хора всъщност още съществуват...че не са изчезнали безвъзвратно...
Да си посрещам приятелите на летището...
Да им ходя на гости...
Да имам шанса да ги видя всичките пак... (ох, пак се разревах, хем е прекрасно да имаш приятели по целия свят, хем е някак... много болезнено да не можеш да ги виждаш)
И нещо по, че темата май беше за такива, като бях в гимназията си мечтаех да мога да направя света по-добър, исках да се занимавам с политика и да имам шанса да оправя нещата, виждаше ми се недостойно само да мрънкаме по адрес на политиците... После осъзнах, че ако наистина в някой момент получа властта да променя нещо, ще ме убият преди да успея да го сторя... И някак...
Сега... още си мечтая, още вярвам, че някой ден никъде по света няма да се произвеждат оръжия, и че всички ще гледат с дълбоко отвращение към днешните дни, когато хората още се убиват... Както ние гледаме на времената, когато са се правели човешки жертвоприношения. Защото хората нямат проблем да се разбират всъщност, проблеми стават когато ги насъскват един срещу друг, а ги насъскват заради икономически интереси обикновено... както и да е.
И за още нещо по-така си мечтая-пътуването във времето да стане общодостъпна реалност и да се окаже, че всички загубени хора всъщност още съществуват...че не са изчезнали безвъзвратно...
The Forbidden Lady from the Forbidden floor 
говорим си сериозно.A.Levi написа:
Ех, а до преди няколко месеца мечтаеше "за жилище до университета и някой да ти плаща нета"
и тъй като най-вероятно си имал предвид това мнение бих искала да подчертая, че част от тези мечти ги изпълних (почивката и сандалките, от йовков също бях доволна). жилището до университета, хич не е лоша идея, но след няколко години, когато спечеля от тото (или създам най-проспериращото издателство в България, макар това с тото да ми се вижда по-вероятно). А, да и ако имах жилище до университета - нета ми щеше да е безплатен. Междудругото - тъй като не: работя и сама си плащам 95% от сметките. И това не то няколко месеца, а от близо две години, така че...
пс. не съм се отказал от люляковата градина
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
AlexLevitt
- В началото бе словото
Да, точно за това.Мила написа:говорим си сериозно.A.Levi написа:
Ех, а до преди няколко месеца мечтаеше "за жилище до университета и някой да ти плаща нета"
и тъй като най-вероятно си имал предвид това мнение бих искала да подчертая, че част от тези мечти ги изпълних (почивката и сандалките, от йовков също бях доволна). жилището до университета, хич не е лоша идея, но след няколко години, когато спечеля от тото (или създам най-проспериращото издателство в България, макар това с тото да ми се вижда по-вероятно). А, да и ако имах жилище до университета - нета ми щеше да е безплатен. Междудругото - тъй като не: работя и сама си плащам 95% от сметките. И това не то няколко месеца, а от близо две години, така че...
пс. не съм се отказал от люляковата градина
Искрено ти желая успех , Мила, а казаното беше в най-положителен смисъл.
Явно си сред малкото свои сънародници без презрително отношение към труда и съм уверен , че резултатите и това, което искаш ще бъде постигнато.
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз си мечтая за собствено жилище...съвсем мъничко...в Гео Милев или Яворов...и като знам,че трудно би станало и.....