Какво писахте на есето? 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Е, той Жорката е гордостта на форумците писали по шибаното есе. Ако можех да върна времето назад сигурно щях да пиша по другата тема, а аз се хвърлих в мъгливото... Но, минало свършено.
Един съвет от мен - пишето по жанра,за който сте по-сигурни! Струва ми се,че от СУ все още има проверители,които не знаят как да оценяват по това есе,ако може да се нарече есе! Все пак не съм чувала есето да има и увод, и теза... Интересно, нали? А като ходих да си видя работата ми се стори,че точно този момент не им беше много изяснен... Както и да е.
Да сте живи и здрави, скъпи мои проверители
, че да има кого да чумосвам още !
Един съвет от мен - пишето по жанра,за който сте по-сигурни! Струва ми се,че от СУ все още има проверители,които не знаят как да оценяват по това есе,ако може да се нарече есе! Все пак не съм чувала есето да има и увод, и теза... Интересно, нали? А като ходих да си видя работата ми се стори,че точно този момент не им беше много изяснен... Както и да е.
Да сте живи и здрави, скъпи мои проверители
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-
ZmEiaT
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Правих шибаното есе около 2 седмици и половина , като го носих , тя не го харесваше , пак го носих , пак не го харесваше и сега каза че е много добро ама е могло да наблегна още повече на философските размисли , есето ми е 5 листа с дребен теничък шрифт написано на Уърд... мисля че ако пак това се падне ще имам 8ца на изпита... сънувам безсмъртие всяка нощ и вече когато пиша за Шели не пиша Шели а "ТаткО" , тоя сдухан поет ми стана супер близък....
ПС - Vintersorg , а относно аватара... и аз забелязъх че сме с еднакви идеи
ПС - Vintersorg , а относно аватара... и аз забелязъх че сме с еднакви идеи
България Над Всичко !
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Браво, браво! Продължавай в същия дух и ще успееш!ZmEiaT написа:Правих шибаното есе около 2 седмици и половина , като го носих , тя не го харесваше , пак го носих , пак не го харесваше и сега каза че е много добро ама е могло да наблегна още повече на философските размисли , есето ми е 5 листа с дребен теничък шрифт написано на Уърд... мисля че ако пак това се падне ще имам 8ца на изпита... сънувам безсмъртие всяка нощ и вече когато пиша за Шели не пиша Шели а "ТаткО" , тоя сдухан поет ми стана супер близък....
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-
ZmEiaT
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ако влезна каквото и да било от нещата които искам ти обещавам че ще те черпя една бира в някое кафе , а ако не искаш някав гологлав неандерталец да ти говори глупости, ти обещавам да ти пратя бира в кутийка в колет на адрес който дадешHimera написа:Браво, браво! Продължавай в същия дух и ще успееш!ZmEiaT написа:Правих шибаното есе около 2 седмици и половина , като го носих , тя не го харесваше , пак го носих , пак не го харесваше и сега каза че е много добро ама е могло да наблегна още повече на философските размисли , есето ми е 5 листа с дребен теничък шрифт написано на Уърд... мисля че ако пак това се падне ще имам 8ца на изпита... сънувам безсмъртие всяка нощ и вече когато пиша за Шели не пиша Шели а "ТаткО" , тоя сдухан поет ми стана супер близък....
България Над Всичко !