Левски-ЦСКА, 2 декември, 15:30

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Деца, вземете да пораснете... :roll:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Има време днес още сме деца.. :)
In vino verittas
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

аз никога няма да порасна
а и днес имам повод да се радвам :wink: :wink:
България над всичко
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

аха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Бавария написа:аха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха
По - скоро ЕШЬ-ЕШЬ-ЕШЬ! :wink:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

а потърка ли коремчето
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Мача като цяло беше много слаб и за пореден път завърши само с един гол;разликата е единствено в това, че сега ЦСКА спечели.Нзм какво толкова се радват феновете на този отбор, макар че като се замисля.... :roll: :roll: дам, биете Левски веднъж на 4 години... :D :D така че,нормално, радвайте се сега.Иначе с тая игра червения тим пак ще я докара до някой отбор като Тулуза, Омония(Никозия) или МТК в Европа и пак ще си остане да се бори единствено за титлата в родния супершампионат (защото за Купата на България напоследък отпадат завалиите, кога от Берое, кога от Локо Пд).През второто полувреме за 45 мин. гранда от Борисовата градина нямаше удар към Петков и общо-взето не мина центъра.Срещу един абсолютно безличен,уморен и напълно изчерпан във всяко едно отношение Левски,който на всичкото отгоре имаше и кадрови проблеми-и двамата им крайни бранители(национали) не играха днес. ЦСКА така и не можа да ги надиграе и за пореден път излезе уж да печели мача с нападател и половина;така става само в България и то по един път на 4 години.Иначе първенството си е ясно още от август т.г- титлата ще вземат "армейците" , а Купата отива отново на "Герена"....така едните ще оправдаят средствата, вложени от индийския милиардер в тях и очакванията на феновете си, а другите ще спасят сезона и няма да останат и те без трофей;общо-взето позната картинка....после наесен като отидат в Европа, пак като по традиция още през септември всички наши топотбори ще се вайкат от липса на късмет, неадекватни съдии и нзм си още какво когато отпаднат от евротурнирите преди въобще да са успели да влязат в тях;Шампионската лига за ЦСКА е утопия, Левски може да се добере до групите на УЕФА само ако имат късмет при жребия и им се падне тим, по-слаб от Тампере.... :D :D (това определено ще е супершанс). Но това по-нататък, сега все пак искам да поздравя червените фенове с победата над Левски. :thumbright: :thumbright: :thumbright:
Все пак, аз лично, също спечелих 10 лв от този мач;хванах се на бас в средата на септември с един колега, че ЦСКА ще го вземе. :wink: Това се случи и сега съм малко по-богат, за втория полусезон ще се обзаложа на повече пари. :wink:
FCB......Mes que un Club!!!
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

много говореха вси4ки уескари преди ма4а
сега по-добре си трайте
България над всичко
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Радвайте се докато можете, сами знаете, че рядко ви се случва 8)
Изображение
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Рядко е не отричам... така , че наистина трябва да се порадваме като хората :)
In vino verittas
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

stonesoul написа:Радвайте се докато можете, сами знаете, че рядко ви се случва 8)
затова се казва
рядко... щастие
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
Томазо де Торквемада
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Томазо де Торквемада »

Колеги, наистина се вслушайте в онзи съвет малко по-горе и не се дръжте като деца. Слабите мачове между тези два отбора станаха традиция. И само за да "поправя" колегата по-долу - по-слаби отбори в турнира на Купата на УЕФА от Темпере няма, всъщност ние сме по-слаби. За съжаление химера ще си останат и групите на УЕФА, както и Шампионската лига. Абсолютно не споделям мнението, че някой от нашите отбори може да "прескочи" препятствията Темпере, Рен или някой "гранд" от този род. Това е колеги - действителността. Аз това имах предвид в предишния си пост. ЦСКА "спечели" "вечното дерби", колеги цесекари, спомнете си мача (една статична ситуация - един гол, никакви положения), а на колегите левскари - преди да се оправдавате, погледнете, че Левски изигра 2/3 от мача като губещ, но не сътвори нито едно чисто голово положение. Докато има хора, които се радват на подобни "победи", ще гледаме такъв грозен футбол. Знаете ли, понякога си мисля, че българският фен има много елементарни възгледи за футболната игра, в този смисъл както всеки народ си заслужава управниците, така и нашия роден фен си заслужава играта, на която става свидетел. Пожелавам ви искрено да се радвате на това, което сте видели, защото ще е хубаво поне някой да е щастлив от тази ситуация. Аз не съм, отвратен съм от грозната пародия, поразен съм от простотията и детинщината на някои хора. Радвайте се, "колеги-фенове", защото явно дотам сте стигнали в развитието си и познанието си за футбола, трябва обаче да ви кажа, че това не е футбола, а Вие сте част от тази глупост. Някой от вас ще кажат, че е глупост да се сравняваме с английските и испанските отбори поради ред причини, които са ясни на всички. Трябва да ви кажа обаче, че в испанското първенство, например, има отбори с по-малък бюджет от този на Левски и ЦСКА, които бият тимовете на Барса и Реал. Не всичко е пари, тука има школа, традиции, фенове (а не примитивна скупщина от байганьовци), провеждат маркетингова и икономическа политика, каквато дори нашата държава не може да направи. Арсен Венгер беше казал в едно интервю по повод въпрос за многото чужденци във Висшата лига, че "за да направиш един ученик по-силен, трябва да го стимулираш и напътстваш, а не да свалиш нивото на целия клас, за да се чувства той по-добър". Ако не се сравняваме с добрите, няма как да ги стигнем. Етествено, че утре няма да се събудим по-добри от Арсенал и Манчестър Юнайтед, но те не са станали за една вечер това, което са днес. Номерът не е да искаме да играем "по право" в Шампионската лига, само защото сме "шампиони", а да започнем да играем по начин, който да ни позволи да играем там. Шампионската лига не е лига за "шампиони", а турнир за отбори, играещи по шампионски. От прочетените постове оставам с впечатлението, че родните фенове имат нужда точно от това, което видяхме вчера. По заяжданията ви разбирам, че някои от вас наистина са стигнали дотам в развитието си, че да одобряват онези мъки, на които станахме свидетели. Пожелавам ви да се развивате.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Аватар
Google
Да живей словото

Мнение от Google »

В неделя вечер собственикът на ПФК Левски АД Тодор Батков поиска оставките на цялото спортно-техническо ръководство, съобщава сайтът на сините.
"Водени от лоялност и коректност към клуба подаваме своите оставки пред Управителния съвет и лично на собственика на клуба.
През тези три години и половина работихме като екип за успехите на Левски.
Благодарим горещо на милионите привърженици на Левски за безрезервната подкрепа и обич", е отговорът на спортно-техническия щаб.

sportal.bg
:twisted: :twisted:
България над всичко
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

смятам, че мачовете м/у юношеските отбори са по-силни от този, който гледахме в неделя...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

1-@Томазо де Торквемада-Защо започваш отново да сравняваш българското първенство с другите такива.Ако не знаеш къде живееш да ти напомня-в БЪЛГАРИЯ.И като не ти харесва футбола който гледаш,просто смени канала.Аз съм доволен от това което е БГ футбола в този момент.Каквато ни е държавата такъв е и футболът!!!Отбори със същите бюджети имало и в Испания,да да преди малко проверих и всеки един отбор в момента е с по-голям бюджет от тези на Левски и ЦСКА(дори и на Алмерия и Мурсия).И да бяха по-ниски това не означава,че Левски и ЦСКА щом са с по-голям бюджет трябва да могат да бият Реал или Барса.Пак казвам съпоставката е много неуместна.България-7 500 000 души,Испания-45 000 000 души.Сметни каква е разликата и я напиши!!!И не само с Испания,същото важи и за Италия,Германия,Франция,Англия и т.н.Ще се повторя в заключение,като не ти харесва БГ футбола просто не го гледай!!!А ако искаш да промениш нещо в него,кандидатсвай за работа в БФС!!!

2-Защо да се държим като деца???Какво ни е детското???Който е фен винаги си защитава отбора.Аз защитавам ЦСКА,други хора от форума защитават Левски,това е нещо съвсем нормално.И сега ако ми кажете:
"Ама те феновете в Европа не правят така" просто ще ме разсмеете много!!!

3-Юношеските отбори правили по-добри мачове.Ами ходи и гледай юноши.Не вярвам миналата година като ни бихте да си казал така.Прав ли съм?Казал си си: "Ами това е по-силни сме щом сме ги били,каквото искат да си приказват тия от ЦСКА".В тези мачове е важна победата.За справка който е гледал мача Милан-Ювентус може да потвърди какъв "прекрасен" мач изиграха двата отбора и направиха безлично 0-0.Това е положението колеги.......Със здраве :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Заключено

Обратно към “Спорт”