Преписване на изпита :)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

хаха
това е вече , повече от конфузно и интересно
и неучещите История са чували за "Хатихумаюн"
все пак сме ходили на даскало ;)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
liusi-montana
В началото бе словото

Мнение от liusi-montana »

На изпита по българсики и литература сега на 13-ти, квестора хвана едно момиче в тоалетната с пищови. И я отстраниха от изпита. Около час след като обявиха темата.
Тя пожелал да отиде до тоалетна естествено квестора я придружи и я хваща в тоалетната с пищов.
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

ХАхаха?Вътре?? :shock:
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Нагъл квестор или много глупава к.студентка ( която вече не е такава де )
liusi-montana
В началото бе словото

Bagpipe написа:ХАхаха?Вътре?? :shock:
Да, вътре. Не знам как точно е станало, но са я хванали. И са я накарали да напусна изпита.
Майка ми докато ме е чакала отвън момичето е излязло от университета и след това е разбрала, какво е станало. 8)
Може би докато е прехвърляла листовете квестора е усетил. Не мога да кажа, какво е направила, но факт е, че си промиля шанса с този си опит за приписване.
liusi-montana
В началото бе словото

iiccoo написа:Нагъл квестор или много глупава к.студентка ( която вече не е такава де )
То това му е работата на квестора, а момичето нещо не си е преценила възможностите за опит за преписване. 8)
morning_star_
В началото бе словото

Мнение от morning_star_ »

Искам да попитам,относно преписването,възможно ли е да вкараш GSM в изпитната стая?проверяват ли много строго и как?чувала сам че някои крият плановете на темите в себе си?Но в такъв случай кога и къде ще ги прочетат?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Не, телефоните ги взимат и ги поставят в найлонови пликчета на катедрата като примерно веществени доказателства от местопрестъпление. Който не си е дал телефона и му звънне... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: майка му жална. :violent3: :violent3: :violent3: :violent3:
И за по-добре си оставете телефоните вкъщи. Не ви трябват, докато сте на изпит.
Относно преписването - мразя го!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Никога не съм преписвал!!!!!!!!!!!!!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Преписването си е умение,което не всеки притежава-факт,но за да упражниш това изкуство са необходими много данни-задължително да си отделил време за направата на пищови,много нерви и тактичност,познания по темата,ловкост и хладнокръвие.Човек,който не е учил трудно може да се справи.Аз не мисля да правя пищови просто защото не ми се занимава,много е изнервящо.Всеки сам си решава,аз гледам себе си и съм далеч от мисълта да набутвам някого задето си е загубил време да се занимава с пищови,преписи вместо да поучи и той е положил усилие в крайна сметка..хъх оставяте квесторите те си знаят работата :)
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

А аз искам, който бъде хванат да преписва било на кандидатстудентски, било на изпит през сесия, ммммм - да се измисли някакво сурово наказание. :violent3: :violent3: :violent3: :violent3: :violent3: :violent3: :violent3: :violent3: :violent3: :violent3: :violent3: Такъв демидж да му се вкара... :dmage: :dmage: :dmage: :dmage: Другият път ще преписва ли - буквата П ще е забравил/а :lol: :lol: :lol:

Абсолютно не е честно преписването спрямо тези, които честно са си седнали и си научили.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Възможно е да препишеш 100% ;) Щом дори на нас, още на първата лекция от курса ни каза какви варианти за преписване има.. смятайте :) :) :)
Изображение
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

А с математиката има ли някаква възможност ? Някой кандидаствал с математика да каже , ако е видял някаква "нередност" по време на изпита .. :)
Всичко се решава лесно и бързо с теоремата на "Заеби"
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

По математика може евентуално да сравнявате отговори или на чертежите разположението на височини, медиани, двустенни ъгли и други елементи
Изображение
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Не мога да разбера кога ще се сетят от уни-тата, че след около 10 години ще има масово разпорстаранена техника, която ще позволява незабелязано преписване. Айде да си сложиш микроскопичен предавател в ухото кака ще го хванат! И да го заглушат няма д могат.

Образователната ни система все още не е прозряла, че не трябва да се варди да не се преписва, а да бъде такова изпитването, че да не можеш да препишеш - т.е. с опит и логика... или с много на брой лесни въпроси, за които нямаш време да преписваш!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Нали има някакви химикалки с чипове или нещо от тоя сорт и аз не знам точно как се наричат ;) хихи
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”