Българска филология
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
И все пак, някои хора от връзки с обществеността (редовно), не ходят кой знае колко често... Знам го от преподавател... Поне на мен така мис е чу
И споко е деца, нека изчакаме класиранията, пък каквото Димов, Ботев или Славейков покаже
Още малко остана... Пък и който иска да си научи предмета, дори ида е задочно, ще седне на дупце си и ще чете... При всеки е различно.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
На мен ми се караха,че съм писала на второ място- философия
,а това е доста интелигентна специалност, но без перспективи... На първо ми е психология, на трето журналистика,после ПР, може би славянска и унгарска, задочно журнал и пр. ,после бълг. фил. редовно, руманска фил., после пак бълг. фил.,ама задочно... Нещо подобно ги писах. Аз до последният момент все ги променях... и сега не знам, квото ме приемат... Горните специалности са хубави
ще се радвам, ако уча някоя от тях 
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ами аз българската филология я писах на 5то място. Желанията ми са подредени по следния начин:
1. журналистика - редовно
2. връзки с обществеността - редовно
3. журналистика - задочно
4. връзки с обществеността - задочно
5. българска филология
6. славянска филология
7. психология
8. философия
А вие как сте си подредили желанията?! Ако не се сещате може да си погледнете в "персонална информация".
1. журналистика - редовно
2. връзки с обществеността - редовно
3. журналистика - задочно
4. връзки с обществеността - задочно
5. българска филология
6. славянска филология
7. психология
8. философия
А вие как сте си подредили желанията?! Ако не се сещате може да си погледнете в "персонална информация".
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Първоначално и аз мислех да ги пиша след редовно журнал. и ПР. ,задочното, ама ми беше толкова объркано.... Мали,сега гледам колко идиотско съм ги писала...
1. Психология
2. философия
3. журнал.
4. ПР
5. Славянска
6. Унгарска
7. Журнал. -З
8. ПР-З
9. книгоиздаване и чак на 10-то място ми е Българска филология... Не,че знам,защо мие това книгоиздаване,ама карай... Ама балът за книгоиздаването е по-висок от колкото задочните журнал. и ПР... Ой...
1. Психология
2. философия
3. журнал.
4. ПР
5. Славянска
6. Унгарска
7. Журнал. -З
8. ПР-З
9. книгоиздаване и чак на 10-то място ми е Българска филология... Не,че знам,защо мие това книгоиздаване,ама карай... Ама балът за книгоиздаването е по-висок от колкото задочните журнал. и ПР... Ой...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си