За 41-ви блок
Re: За 41-ви блок
Колко струва да си викнеш такава фирма?
При положение, че стаите са бъкани с дупки и че от гардеробите можеш да си видиш съседите, мисля че дори и фирма да си извикаш е безполезно. Хлебарките ще ти дойдат от другите стаи.
При положение, че стаите са бъкани с дупки и че от гардеробите можеш да си видиш съседите, мисля че дори и фирма да си извикаш е безполезно. Хлебарките ще ти дойдат от другите стаи.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
E зависи.
Не във всички блокове е толкова отвратително положението!
А за фирмите не съм сигурна - около 30лв грубо, но ще те излъжа така че попитай някой друг или се разрови из нета за по-точно инфо.
Не във всички блокове е толкова отвратително положението!
А за фирмите не съм сигурна - около 30лв грубо, но ще те излъжа така че попитай някой друг или се разрови из нета за по-точно инфо.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
Е да, де, ама повечето стаи в 41 са точно такива, освен ако не си правил основен ремонт, като си се настанявал, но повечето от нас нямаме средства и нерви за това. А и не сме длъжни. Живеем като кучета, за да спестим по някой лев. Тва е положението.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Така е ...мисля, че само в 51-и няма хлебарки, ама ако искат винаги могат да ми се обядат, с удоволствие ще им услужа с няколко!

And I keep...
And I keep...
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
В нашата кооперация в Центъра викаме фирма, която пръска не по апартаментите, а в мазето ( и то най-вече в общите части на мазето)! Хлебарките тръгват именно от мазетата и оттам попълзновяват нагоре по етажите. Когато бъдат пресечени от корен, изчезват! Относно фирмите, които извършват тази дейност, просто напиши "хлебарки" в Гугъл... Но за пръскане в общите части на блоковете в СГ трябва да платят онези, които ги стопанисват, а не студентите.Prudence написа: При положение, че стаите са бъкани с дупки и че от гардеробите можеш да си видиш съседите, мисля че дори и фирма да си извикаш е безполезно. Хлебарките ще ти дойдат от другите стаи.
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Действително е ефектно това с мазетата, при нас го направиха преди 2-3 седмици и всичките тлъсти гадове които трепах всяка вечер изчезнаха, при положение че в нас никой не е пръскал изобщо. Не знам какво става, но тая година имаше страшно много, никога при нас - в панелка в Младост - не е било така.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Е да... ама нали се сещаш колко ще го направят това- ако им го предложиш най-много да те изгледат като паднал от Марс и най-вероятно ще ти кажат да се оправяме сами.вечен студент написа: Но за пръскане в общите части на блоковете в СГ трябва да платят онези, които ги стопанисват, а не студентите.
And I keep...
And I keep...
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Връзката между тези, които стопанисват блоковете в СГ и студентските организации не ми е ясна, така че нищо не мога да кажа...
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Всички са едни и същи безхаберници и непукисти.
And I keep...
And I keep...
Кво е тва съобщение пред 41ви блок, че ОТ 10.08 няма да има топла вода? Пише, че има неплатени задължения към топлофикация.... Абе ние някви животни ли сме? Как се очаква да се къпя? Със студена вода, после пари за лекарства? Ай, сиктир от тука! При първа възможност като ми паднат пари се махам!
Кво стана, нали от 10ти нямаше да има топла вода ве?
Друго имах предвид, щото тогава като писах съобщението нямахме топла вода цял ден... и се бях ядосала...
Дали?peterdi написа:Явно са си платили задълженията....
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3185932