За кого ще гласувате на местните избори?

Модератори: Don Horhe, Lord

zmey
Пишете, о, братя

:)

Мнение от zmey »

И "дебилни", и "инфантилни", и без липса на логика, което е все едно и също - просто няма логичен аргумент, който да има смисъл.
Като няма значение кой ще е, дайте да изберем Волен.. той ще ни оправи, ако не нас, то поне турците. Или пък по-добре да не гласуваме, че да ни оправят нас турците...
А бе я кво ша се занимаваме с неща дето не разбираме, ще се чудя сега да гласувам ли и за кого - това изисква много мисловни усилия. По-добре е да се измисли някаквко дебилно и инфантилно оправдания, че да може цял ден да се мисли - аджеба кат съм в кенефа с дясната или с лявата ръка да си избърша задника?
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Ако изборите променяха нещата щяха да ги забранят !

П.С. Единствено и само хомо сапиенсите могат да променят нещата, но досега не се сещам някога да е ставало с гласуване...
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

трябва да стане ясно, че негласуването не може да бъде обосновано... представлява една субективна идея, която не отрязява реални условия... сещам се за един хубав пример, който ни даде един преодавател
" Нямате обувки и отивате до магазина да си купите, защото иначе трябва да ходите боси. Но там няма обувки, само джапанки и сандали. Какво ще направите? ест. ще си изберете един от 2та възможни варианта...ходенето бос изобщо не е алтернатива "
този пример много точно онагледява една обективна закономерност, състоянието на обществото организирано в д-ва...
друг проблем е, че на всички ни се иска с едни избори да се решат всички проблеми...
Аватар
Forester
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Forester »

Поздравления, Moriarty!
Трябва да призная, че примерът ти е много на място. И наистина ме накара да се замисля.
Само не си прав, че искам от едни избори да се оправят нещата.
За да гласувам, трябва да повярвам. Повярвах 89'та, повярвах 97'ма, повярвах и на Царя.. Гласувах..
Колко още пъти трябва да ми хвърлят прах в очите?

Сещам се за един друг пример, но не го помня точно, за което се извинявам.
Един човек носел обувки с огромен размер. Никъде нямало неговия номер, само при един скъперник, който обаче знаел че само при него има такъв номер и вдигнал много цената.
- Къде другаде ще отидеш? - попитал продавачът.
- А кой друг ще ти купи обувките? - отговорил му човекът и си тръгнал.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

Поздравления и от мен.
За гласуването...ще го сторя и 100% няма да е за Бай Ганьо ъъъ Бойко.
За жалост един асистент в ИФ се оказа прав в прогнозите си и както гледам повечето колеги ще гласуват за двете Б-та.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

melestorm написа:Поздравления и от мен.
За гласуването...ще го сторя и 100% няма да е за Бай Ганьо ъъъ Бойко.
За жалост един асистент в ИФ се оказа прав в прогнозите си и както гледам повечето колеги ще гласуват за двете Б-та.
А за Бат' Бриго ли :?: :?: :?:
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

За генерал или палячо няма да гласувам. Бригадир Аспарухов отпада по първия критерий, Папазов по втория, а Борисов и по двата. Човека на седесарите и той не цвете за мирисане :roll: Изобщо тия избори май ще ги пропусна :?
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Кандидатурата на Мартин Заимов изкърти плочките в десницата. Зам-управител на БНБ и шеф на валутния борд, човек на Костов, Методиев и на П. Стоянов, но и от ДП на Праматарски. Последният днес беше жалък по К1, защото преди 2 години Заимов му напусна Върховния съвет. Иначе наследник на царски генерал, разстрелян като съветски шпионин, евреин от кръга на цюрихските банкери, масон, б`ней`брит и ротарианец... Аве само още не е кмет.... и генерал от ченгеджийницата...
Честно, започвам да се разколебавам от първоначалното си решение...
Аватар
Forester
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Forester »

Ама аз какво ви обяснвям, вие ме карате да гласувам за изроди. :lol:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Трябва да гласуваш за районни кметове и общински съветници, не искаш да се окаже изведнъж, че кмета на района ти е от ДПС, знае турски и цигански, а по образование е стругар :lol: , нали? :lol:
Аватар
Forester
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Forester »

Моят като е от БСП, да не мислиш че е по-добър?
Всичките ядят и пият на общи софри, а по медиите се изкарват върли противници. За да се промени нещо, не трябва нито един от сегашните да остане. НИТО ЕДИН. А вие искате да ги избираме и още, и още...
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Едно съвсеем леко напомняне-това не са КМЕТСКИ избори.Можете да гласувате само за общински съветници на някоя партия,а за кмет да пуснете празна бюлетина или да гласувате за кмет от друга партия(нещо,което аз май ще направя..)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Forester написа:Моят като е от БСП, да не мислиш че е по-добър?
Всичките ядят и пият на общи софри, а по медиите се изкарват върли противници. За да се промени нещо, не трябва нито един от сегашните да остане. НИТО ЕДИН. А вие искате да ги избираме и още, и още...
Ами ти да не би за БСП да гласуваш? :lol:
Аватар
Marmelada
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Marmelada »

Не мога да разбера защо не гласувате,време е да взема двойно граждаство та да допринеса малко :lol:
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

В София изборите не ви ли заприличват на Мистър София конкурс?
И сега победител ще стане този, който прави най-добри....
:twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “България”