За кого ще гласувате на местните избори?
:)
И "дебилни", и "инфантилни", и без липса на логика, което е все едно и също - просто няма логичен аргумент, който да има смисъл.
Като няма значение кой ще е, дайте да изберем Волен.. той ще ни оправи, ако не нас, то поне турците. Или пък по-добре да не гласуваме, че да ни оправят нас турците...
А бе я кво ша се занимаваме с неща дето не разбираме, ще се чудя сега да гласувам ли и за кого - това изисква много мисловни усилия. По-добре е да се измисли някаквко дебилно и инфантилно оправдания, че да може цял ден да се мисли - аджеба кат съм в кенефа с дясната или с лявата ръка да си избърша задника?
Като няма значение кой ще е, дайте да изберем Волен.. той ще ни оправи, ако не нас, то поне турците. Или пък по-добре да не гласуваме, че да ни оправят нас турците...
А бе я кво ша се занимаваме с неща дето не разбираме, ще се чудя сега да гласувам ли и за кого - това изисква много мисловни усилия. По-добре е да се измисли някаквко дебилно и инфантилно оправдания, че да може цял ден да се мисли - аджеба кат съм в кенефа с дясната или с лявата ръка да си избърша задника?
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
трябва да стане ясно, че негласуването не може да бъде обосновано... представлява една субективна идея, която не отрязява реални условия... сещам се за един хубав пример, който ни даде един преодавател
" Нямате обувки и отивате до магазина да си купите, защото иначе трябва да ходите боси. Но там няма обувки, само джапанки и сандали. Какво ще направите? ест. ще си изберете един от 2та възможни варианта...ходенето бос изобщо не е алтернатива "
този пример много точно онагледява една обективна закономерност, състоянието на обществото организирано в д-ва...
друг проблем е, че на всички ни се иска с едни избори да се решат всички проблеми...
" Нямате обувки и отивате до магазина да си купите, защото иначе трябва да ходите боси. Но там няма обувки, само джапанки и сандали. Какво ще направите? ест. ще си изберете един от 2та възможни варианта...ходенето бос изобщо не е алтернатива "
този пример много точно онагледява една обективна закономерност, състоянието на обществото организирано в д-ва...
друг проблем е, че на всички ни се иска с едни избори да се решат всички проблеми...
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Поздравления, Moriarty!
Трябва да призная, че примерът ти е много на място. И наистина ме накара да се замисля.
Само не си прав, че искам от едни избори да се оправят нещата.
За да гласувам, трябва да повярвам. Повярвах 89'та, повярвах 97'ма, повярвах и на Царя.. Гласувах..
Колко още пъти трябва да ми хвърлят прах в очите?
Сещам се за един друг пример, но не го помня точно, за което се извинявам.
Трябва да призная, че примерът ти е много на място. И наистина ме накара да се замисля.
Само не си прав, че искам от едни избори да се оправят нещата.
За да гласувам, трябва да повярвам. Повярвах 89'та, повярвах 97'ма, повярвах и на Царя.. Гласувах..
Колко още пъти трябва да ми хвърлят прах в очите?
Сещам се за един друг пример, но не го помня точно, за което се извинявам.
Един човек носел обувки с огромен размер. Никъде нямало неговия номер, само при един скъперник, който обаче знаел че само при него има такъв номер и вдигнал много цената.
- Къде другаде ще отидеш? - попитал продавачът.
- А кой друг ще ти купи обувките? - отговорил му човекът и си тръгнал.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
А за Бат' Бриго лиmelestorm написа:Поздравления и от мен.
За гласуването...ще го сторя и 100% няма да е за Бай Ганьо ъъъ Бойко.
За жалост един асистент в ИФ се оказа прав в прогнозите си и както гледам повечето колеги ще гласуват за двете Б-та.
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Кандидатурата на Мартин Заимов изкърти плочките в десницата. Зам-управител на БНБ и шеф на валутния борд, човек на Костов, Методиев и на П. Стоянов, но и от ДП на Праматарски. Последният днес беше жалък по К1, защото преди 2 години Заимов му напусна Върховния съвет. Иначе наследник на царски генерал, разстрелян като съветски шпионин, евреин от кръга на цюрихските банкери, масон, б`ней`брит и ротарианец... Аве само още не е кмет.... и генерал от ченгеджийницата...
Честно, започвам да се разколебавам от първоначалното си решение...
Честно, започвам да се разколебавам от първоначалното си решение...
-
Disasterpiece
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Моят като е от БСП, да не мислиш че е по-добър?
Всичките ядят и пият на общи софри, а по медиите се изкарват върли противници. За да се промени нещо, не трябва нито един от сегашните да остане. НИТО ЕДИН. А вие искате да ги избираме и още, и още...
Всичките ядят и пият на общи софри, а по медиите се изкарват върли противници. За да се промени нещо, не трябва нито един от сегашните да остане. НИТО ЕДИН. А вие искате да ги избираме и още, и още...
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Едно съвсеем леко напомняне-това не са КМЕТСКИ избори.Можете да гласувате само за общински съветници на някоя партия,а за кмет да пуснете празна бюлетина или да гласувате за кмет от друга партия(нещо,което аз май ще направя..)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Disasterpiece
Ами ти да не би за БСП да гласуваш?Forester написа:Моят като е от БСП, да не мислиш че е по-добър?