За полякините, туркините и изобщо чужденките ;)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- DADO
- Легендарен флуудър
еми действай! пускат ли?charshavcho написа:Тука на Албена бачкам в един хотел само с германци. Грозни били германките ли ...... пффф ! Има такива звезди, че като минат покрай и не мога да се освестя 2 часа!don_angelitto написа:Не са толкова лоши, колкото ги изкарват.Xenon написа:понеже си в Мюнхен, кажи как са германките?
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Готини ли са полякините?
Венедките са много красиви.Това славянката е уникална работа бе.Xenon написа:Тази сутрин се завърнах от морето. Бяха предимно поляците и малко чехи, словаци, руснаци и германци. Впечатлен съм от красотата на полякините. Направо се влюбих.
Та значи, какво мислите за източноевропейските красавици - полякини, чехкини и словакини? За мен те са нумеро уно
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- charshavcho
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил

това,че е мис БЪЛГАРИЯ няма да го коментирам,просто не ми е ясно как може някой да стане мис Б-я при положение,че не е българка,ама както и да е...
НО...не знам как някой може да каже че това е красиво
ако вие смятате,че такова безцветно същество е красиво...все пак въпрос на вкус....казало кучето...

- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
Т'ва, че си българка, не те прави автоматично най-красива, или това, че ние сме българи, не ни кара автоматично да ви признаваме за най-най.Mira написа:Tarantkof написа:Рускините са по-красиви от българките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чак ми стана жал за теб....
Наистина, в повечето случаи, рускините превъзхождат българките - интелектуално и външно.
Жалко, че доста хора са тесногледи.
medicate, medicate
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
както вече казах - всеки с вкуса си
пък и честно казано не помня да съм казала нещо за себе си,ама хайде...може би ти се е привидяло,случва се...
пък и ми е много смешно някой,който е видял 5 хубави рускинчета по морето и айде - всички рускини са красавици
че аз не познавам една хубава такава - или са над 100 кила или са като това сиво мишле по-горе
знам ли,може би пък мъжете харесват такива ъъъъ жени...и за да не си измислиш пак,че изтъквам незнайно как себе си ще кажа,че моят идеал за красива жена се доближава ето до това....за съжаление не познавам такива рускини,полякини,украинки и т.н....

а относно българките - поне са по-разнообразни,има всякакви за всеки вкус,не все едно сме вадени от един калъп
ПП:това за интелектуалното превъзходство на рускините много ме разсмя!мерси,повдигна ми настроението
забавен си,спор няма
пък и ми е много смешно някой,който е видял 5 хубави рускинчета по морето и айде - всички рускини са красавици

а относно българките - поне са по-разнообразни,има всякакви за всеки вкус,не все едно сме вадени от един калъп
ПП:това за интелектуалното превъзходство на рускините много ме разсмя!мерси,повдигна ми настроението