БНС прави национална гражданска гвардия
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
На Балканите няма чиста нация. Ако си мислите, че сме потомци на Аспаруховите българи - лъжете се, по-скоро сме смесица м/у славянското население и народите от Второто велико преселение на народите (най-вече кумани). Да не говорим за смесването с турците след това. Така че бъдете обективни. Повече от ясно е, че славянският корен е най-силен и то не само у нас. Да не мислите, че гърците са потомци на древните гърци ? Ами другите ни съседи (без Турция) ? Няма значение от кой или от какво произлизаме, важното е да запазим собственото си, българско самосъзнание, дух и традиции. Другото е бошлаф история.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
самият факт че се зовем българи мисля че е достатъчен.малко не съм съгласен за аспаруховите българи ама аиде не ми се спори 
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
-
Disasterpiece
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Да, достатъчен е да няма нищо общо с пра(proto)българите, които са тюрки.Лично аз по улиците не виждам много, като бай Moстич(все го давам горкия за примерDEATH'SS_HEAD написа:самият факт че се зовем българи мисля че е достатъчен.малко не съм съгласен за аспаруховите българи ама аиде не ми се спори
За сведение Южни Славяни в Уикипедия и Bulgarians на Английски език.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
Disasterpiece
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
тая уикипедия може да си я навреш в ....(едно тъмно място) ХОРА ЗА БОГА НИЕ НЕ СМЕ ТЮРКИ БЕ.ние сме от татаро-монголски произход.вземи хвани някои историк от софииски да ти обясни.никога не съм мислил че точно в софииски ще има хора които да незнаят това.тая теории с тюркския произход са оборени много одавна.melestorm написа:Да, достатъчен е да няма нищо общо с пра(proto)българите, които са тюрки.Лично аз по улиците не виждам много, като бай Moстич(все го давам горкия за примерDEATH'SS_HEAD написа:самият факт че се зовем българи мисля че е достатъчен.малко не съм съгласен за аспаруховите българи ама аиде не ми се спори), а като отида в Белград все едно съм в София.
За сведение Южни Славяни в Уикипедия и Bulgarians на Английски език.
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
Рисунките(миниатюрите) не са достатъчен извор, та да си правим генерални заключения.Не забравяй, че на тях може да не са изобразени прабългари, а български войни...които са светли и твърде СЛАВни.Паган написа:Българите изобщо не са тюрки.
На някоя рисунка да си виждал българите изобразени с леко дръпнати очи?
Или пък по-тъмни от гърците?
Пък и незнам кои рисунки имаш точно предвид.Аз ти показах антропологическата реставрация на главата на ичиргу боила Мостич.
Тюркските народи идват от централна Азия.За тях е характерна вярата в бог Тангра и тюркските езици.Освен пра(прото)българите, други примери за тюркски народи са:кумани, печенеги, узи, чуваши, татари, турци.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И ти спокойно можеш да си завреш информатора в това тъмно мястоDEATH'SS_HEAD написа:тая уикипедия може да си я навреш в ....(едно тъмно място) ХОРА ЗА БОГА НИЕ НЕ СМЕ ТЮРКИ БЕ.ние сме от татаро-монголски произход.
Паган написа:Българите изобщо не са тюрки. (добавено: нито пък татаро-монголи.)
melestorm, като са твърде славни, защо не са руси?
Защо не си носят гадните дрипи, приличащи на расо?
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ето за това ставаше въпрос.melestorm написа:Рисунките(миниатюрите) не са достатъчен извор, та да си правим генерални заключения.Не забравяй, че на тях може да не са изобразени прабългари, а български войни...които са светли и твърде СЛАВни.Паган написа:Българите изобщо не са тюрки.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
Пагане незнам кво те учат в търново а и неискам да знам.а това което казах за произхода на българите го знам лично от Георги Бакалов,пише го и в учебника му.а за мен неговото мнение е по важно от твоето 
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Щом повдигаш въпроса, явно те интересува.DEATH'SS_HEAD написа:Пагане незнам кво те учат в търново а и неискам да знам.а това което казах за произхода на българите го знам лично от Георги Бакалов,пише го и в учебника му.а за мен неговото мнение е по важно от твоето
Аз пък ще ти кажа, че история ще уча от тая година.
А и моето мнение не е мое. Аз просто съм съгласен с него.
Само един учен има в тоя свят и неговото име е Бакалов