В някой специалности като филологиите,хората дето учат там го правят поради липса на алтернатива и с надеждата да се преместят след това...Обаче те са си влезли по нормалния начин и не можеш да търсиш вината в тях,просто са изкарали повече от теб...СТУДЕНТКА? написа:Яд ме е на хора,които се записват немска и само заемат места,а догодина ще се прехвърлят туризъм или ........,следователно това им е нещо като трамплин за понататък.Кога в Б-ия всеки ще учи това което наистина иска,омръзна ми от гимнастики:(
Трето класиране
Модератор: Boromir
В някой специалности като филологиите,хората дето учат там го правят поради липса на алтернатива и с надеждата да се преместят след това...Обаче те са си влезли по нормалния начин и не можеш да търсиш вината в тях,просто са изкарали повече от теб...СТУДЕНТКА? написа:Яд ме е на хора,които се записват немска и само заемат места,а догодина ще се прехвърлят туризъм или ........,следователно това им е нещо като трамплин за понататък.Кога в Б-ия всеки ще учи това което наистина иска,омръзна ми от гимнастики:(
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не е така! Има и хора,които искат точно това да учат! Аз дълго се колебаех и избрах да уча Балканистика, все пак! Не,че балът не ми стигна и за най-модерните специалности: Публична администрация,Политология,Социология и т.н... Стигна ми и за БГ филология... за всичко без право (редовно):) Не го казвам ей така,а просто ,за да ви докажа,че във филологиите не влизат само хора,които са нямали друга алтернатива!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
можеш да се прехвърлиш само специалност, за която се държи същите изпитиangry написа:има ли изобщо някаква алтернатива за прехвърляне?и ако има каква процедурата някой знае ли?
на които и ти си ходила
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото
-
СТУДЕНТКА?
- В началото бе словото