ИРАНИСТИКА

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Публикувай отговор
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

Мнение от O f f i i i i i »

А да 17:00 ч. е супер(поне засега нямам ангажименти за тогава, ако нещо изникне ще пиша) Предлагам пред Ректората, до братята и да идем на кафе около Ректората. Все пак тези, които ще учат в ЦИЕК са се записали там и знаят къде е :wink:
Исках и да питам на тази среща кой евентуално се очаква да дойде. Може ли да има "Строй се, преброй се"
Първииии
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Аз мисля да дойда. То 9ти се пада неделя и едва ли някой ще има кой знае какви ангажименти. Аз към 19ч мисля само с гаджето да се видя и затова общо взето предложих да е 17ч :)
А и задължително ли трябва да е на кафе? :)
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Баси, как ги правите тия планове за 12 (!!!) дена напред? Не ми го побира главата.
А аз ще ви видя тъй или иначе на 10ти в ЦИЕК, пък и след това имаме първи семестър общи лекции всички по езикознание.
medicate, medicate
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

E, че ще се виждаме, ще се виждаме, но може би като идем на 10 няма да ти е кофти, защото не познаваш никой и не знам може би е добре да се видим преди това, или може след това :roll: Всъщнот както решите за самата среща... по принцип не обичам да оставям нещата така във въздуха, но сега някак си мисля къде ще живея през следващата година и чакам класацията за общежитиетооооооо, която не знам кога ще излезееееееееееееее :evil: :evil: :evil:
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Е що да не можем? Така или иначе аз почти всеки ден правя едно и също и знам общо взето какво мога да очаквам. Тези, които не са от София, едва ли ще имат какво толкова да правят ден преди началото.
Изображение
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

phoebe, аз те искам на 9ти на срещата, че после ще ми е трудно на 10ти да съм на две места :) А и нямам общи лекции с ЦИЕК-истите за жалост :)
Аз съм свикнала да си организирам нещата отрано- така ми е по-лесно пък и ако има изненади не са час преди планираното и има време за отреагиране :)

Ок, радвам се, че веча има час- 17:00 ч. пред Ректората :) На кафе, чай, бира, айрян, водица- к'вото дойде :) Така или иначе един ден преди 10ти всички трябва да са на линия- така че супер се нареждат нещата :)

Аз мога и да домъкна 1-2 хомо сапиенса от други две филологии, ама не е сигурно :)

И така, колеги филолози- който иска да дойде на среща на 09.09.2007г. от 17:00 часа пред Ректората (м/у двамцата седящи браточки). Джиесем номера за инцидентни свързвания и преки включвания от събитието приемам на ЛС, за да може и да се намерим, ако някой не уцели мястото/времето :)

Трима сигурни сме засега-аз, Kuln,Offiiiii; ако има още да се обаждат, та да зная колко голяма тъпла да търся пред Ректората :)
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

Ами да и аз предполагам, че няма да имам какво да правя, стига да си намеря жилище тази или следващата седмица :oops:
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Споко, Offiiiiiii, всичко ще се нареди- ще имаш общежитие- аз съм оптимист! :lol:
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

хуху Н А Д Я В А М С Е !!!! :lol:
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

А забравих да ви поздравя с това, че темата стигна 4 страница. Мислех си вече да се преместим в раздела "Студенти", там темата беще "има ли някой с иранистика" , но всички филолози ( а и не само те ) са добре дошли :P
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Хахха, браво, другари!
С общи усилия избутахме до 4та страница...кански мъки :D
Ще се преместим в "Студенти" скоро :) Нека почнем първо- пък тогава няма да имаме време много- много за писане :lol:
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

Да колеги :) Огромно благодарско за развитието на тази тема :P
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

А случайно да има читател на този форум, който да е от по-горните курсове, за да сподели впечатленията си...Би било доста интересно :wink:
Аватар
O f f i i i i i
В началото бе словото

Е, хора, 10 наближава :lol: Вълнувате ли се, споделете мнения :P
Аватар
wwayfarer
В началото бе словото

Мнение от wwayfarer »

мен ме мързи отчайващо много 8)
нещо мн назаде е темата за индологията за тва пиша в тази ;)
Публикувай отговор

Обратно към “ФКНФ”