те девойките са тренираниphoebe написа:Не е важно бельото, важно е с каква бързина се сваля
за какво мислят, че се бавят толкова за среща
тренират за колко кратко време ще се съблекат
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
те девойките са тренираниphoebe написа:Не е важно бельото, важно е с каква бързина се сваля
мхм,но не ти ли убива желанието един гаден гащок?Бавария написа:аз не съм претенциозен...
така или иначе ще се сваля и хвърля нанякъде...

Като не е в прав текст всеки може да си го тълкува както искаNemesis написа:Хаха да бе я прочети пак поста казал го е точно така...не в прав текст де обаче това се намеква...а ако казваш че ние /каквото и да означава това ние/ само за секс мислим може и да си прав ...за останалите, обаче аз не съм "останалите" - да сме си на ясно от сега за да няма спорове по-късно...
хммм,това за очертанията под панталоните е така,кофти е,това беше причината да почна да нося прашки,но вече предпочитам да ги нося само тогава - на нещо твърде прилепнало или прозрачно,иначе прашките са ми все още сравнително неудобни лично на мен,въпреки,че ги нося от доста години вече...друг е въпроса,че могат да доведат до много неприятни инфекции или дразнения на кожата,протъркванеMarmelada написа:мхм,но не ти ли убива желанието един гаден гащок?Бавария написа:аз не съм претенциозен...
така или иначе ще се сваля и хвърля нанякъде...![]()
Освен това прашките като се свалят изглеждат по-малки,т.н бикини изглеждат големиАми желанието не се ли убива и като под панталончето се очертават гадни ивици по бузите,аз лично изтръпвам като видя такава жена.

Има наистина и доста стилни бикини,но не знам заради да кажем цена или не знам и аз какво,а може би заради странната среда в която попаднах,мацките които познавам ползват ужасни гащоси и ми прималява.Всъщност има отвратителни китайски прашки плъзнали по евтините магазини и естествено световния търговски център Мол Илиянци ,които също ми бъркат в здравето.Но аз съм леко изкукала и се дразня на всичкоMira написа:хммм,това за очертанията под панталоните е така,кофти е,това беше причината да почна да нося прашки,но вече предпочитам да ги нося само тогава - на нещо твърде прилепнало или прозрачно,иначе прашките са ми все още сравнително неудобни лично на мен,въпреки,че ги нося от доста години вече...друг е въпроса,че могат да доведат до много неприятни инфекции или дразнения на кожата,протъркванеMarmelada написа:мхм,но не ти ли убива желанието един гаден гащок?Бавария написа:аз не съм претенциозен...
така или иначе ще се сваля и хвърля нанякъде...![]()
Освен това прашките като се свалят изглеждат по-малки,т.н бикини изглеждат големиАми желанието не се ли убива и като под панталончето се очертават гадни ивици по бузите,аз лично изтръпвам като видя такава жена.
а до това,че бикините изглеждали по-големи - всякакво бельо изглежда голямо,когато е по-дълбоко,дори прашките,а аз не обичам бельото да ми стига до пъпа,тъй че гледам винаги да си взимам колкото е възможно по-плитки нещица
бабешките модели наистина изглеждат бая големшки,но не вярвам някой тук да е говорел за такива
![]()
ПП:относно секси бельо - предпочитам бикини,прашките показват твърде много и изглеждат по-мръснишки,докато бикините изглеждат по-невинно,но все пак съблазнително...
ПП2:абе всъщност - различни хора - различни идеали,всеки си има вкус в крайна сметка,не може всички да харесваме едно и също

е то като се стигне до гащички за какво да си помисляNemesis написа:Хаха не винаги ще се сваля... аз моето бельо освен в пералнята, на други места не го хвърлям
Леле тия мъже само за секс мислят значи........ му и прасе!