И мен ме дразни. Особено малоумните истории от рода на УНСС:СУ-2:0. Иначе бала за право момичета редовно е с 0.01 по-нисък, а има 10 места повече. Не го виждам това падане на бала тука.marrylin написа:Балът за моята специалност е паднал само с 10 стотни ( за момичетата). Но и аз забелязах, че като цяло баловете са по-ниски!И единственото, което ме дразни от цялата работа, е че УНСС незаслужено обира хвалби заради високите балове тази година!
Минималните балове тази година - Трагедия!!!
Модератор: Boromir
- summer
- Да живей словото
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
lo_flo, първо, тази година кандидатстват доста по-малко хора от миналата; второ, местата са доста повече; трето, не си съвсем права - някъде са паднали, другаде не са; четвърто, ти самата също далеч не си блестяща - виж си за справка правописните грешки от първия постинг; пето, сравнението ти е некоректно, понеже тазгодишните изпити не са повторение на миналогодишните.
Има и още, но като първоначална база за размишления мисля, че това е достатъчно.
Има и още, но като първоначална база за размишления мисля, че това е достатъчно.
- LFirestorm
- В началото бе словото
Вчера като се записвах и докато си говорихме с другите, дойдохме и на тази тема - ниския бал... Какво всъщност е нисък и висок бал и какво е хубава оценка? В крайна сметка стигнахме до извода, че не ти трябва просто висока оценка, ами по-висока от на другите оценка...lo_flo написа:Според мен СУ си вкара автогол, като оряза оценките на многото кандидатстващи, така сам си е виновен, че е нисък балаmarrylin написа:Балът за моята специалност е паднал само с 10 стотни ( за момичетата). Но и аз забелязах, че като цяло баловете са по-ниски!И единственото, което ме дразни от цялата работа, е че УНСС незаслужено обира хвалби заради високите балове тази година!
За баловете в УНСС - смешна история - дадоха елементарен изпит, и пак можеха да се разберат отговорите предварително и изобщо мазало.
Иначе тази година също допринася за по нисък бал:
1. Повече места
2. По-малко кандидати
3.Голям наплив за икономически университети и икономически специалности
ПС: Ако мислите, че на СУ е нисък бала погледнете какво става в ТУ ...
Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
lo_flo написа:Според мен СУ си вкара автогол, като оряза оценките на многото кандидатстващи, така сам си е виновен, че е нисък балаmarrylin написа:Балът за моята специалност е паднал само с 10 стотни ( за момичетата). Но и аз забелязах, че като цяло баловете са по-ниски!И единственото, което ме дразни от цялата работа, е че УНСС незаслужено обира хвалби заради високите балове тази година!
Така е! Отпуснаха 1000 места повече, а за някои специалности не могат да запълнят бройката! НО се дразня, че тъпите журналисти преиначават нещата! СУ си е СУ! Факт! Всеки може да потвърди, че за изпитите в СУ се искат повече знания отколкото за "иновативните" тестове на УНСС! Така че за мен ниските балове в СУ не означават занижаване на нивото му!
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
Мати написа:lo_flo, първо, тази година кандидатстват доста по-малко хора от миналата; второ, местата са доста повече; трето, не си съвсем права - някъде са паднали, другаде не са; четвърто, ти самата също далеч не си блестяща - виж си за справка правописните грешки от първия постинг; пето, сравнението ти е некоректно, понеже тазгодишните изпити не са повторение на миналогодишните.
Последно промяна от orion_elira на 09 Авг 2007, 09:18, променено общо 1 път.
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
-
lo_flo
- Драскач
- Курс: втори
Мати написа:lo_flo, първо, тази година кандидатстват доста по-малко хора от миналата; второ, местата са доста повече; трето, не си съвсем права - някъде са паднали, другаде не са; четвърто, ти самата също далеч не си блестяща - виж си за справка правописните грешки от първия постинг; пето, сравнението ти е некоректно, понеже тазгодишните изпити не са повторение на миналогодишните.
Айде пак почнахме с правописа. Всеки греши, човешко е, случва се. Не казвам, че съм права, просто изразявам лично мнение, но като гледам май някой днес е станал с гъза нагоре!
Който не пие на екс, да не види секс!!!
- orion_elira
- Да живей словото
Това с ниските балове се очакваше поради мн причини, така че няма какво да се очудваме.. за мен лично това си е екстра 
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
[quote="Мати"]lo_flo, първо, тази година кандидатстват ДОСТА по-малко хора от миналата; второ, местата са доста повече; трето, не си съвсем права - някъде са паднали, другаде не са; четвърто, ти самата също далеч не си блестяща - виж си за справка правописните грешки от първия постинг; пето, сравнението ти е некоректно, понеже тазгодишните изпити не са повторение на миналогодишните.
Има и още, но като първоначална база за размишления мисля, че това е доста
По-малко са кандидатите,ама под 12 000 не падат,така че едва ли тва е причината...според мен тоталното затъпяване продължава и с всяка следваща година ще е по-зле...Пък и бая хора са отвратени от връзкарщината в бг унитата и предпочитат да отидат в чужбина....
Има и още, но като първоначална база за размишления мисля, че това е доста
По-малко са кандидатите,ама под 12 000 не падат,така че едва ли тва е причината...според мен тоталното затъпяване продължава и с всяка следваща година ще е по-зле...Пък и бая хора са отвратени от връзкарщината в бг унитата и предпочитат да отидат в чужбина....
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
С каква програма се отваря това нещо?
Нещо я нямам на ПСто и не мога да зацепя какво трябва да инсталирам.
Последно промяна от Catherine на 09 Авг 2007, 09:57, променено общо 3 пъти.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- orion_elira
- Да живей словото
Абе в това за затъпяването има нещо вярно, но като гледам оценките има си и доста високи.. а двойките са били 50% винаги не е за пръв път..
Е-е, какво му има на моя гъз - ти наистина имаше правописни грешки в постинга си... пък и когато вчера обвини всички тазгодишни кандидати за СУ за тъпи, май не просто с гъза нагоре си била станала, ами сигурно е било на челна стойка на Мусала отгоре... Аз се заядох само с тебе, а ти пък вече се беше заяла с > 10000 души...Не казвам, че съм права, просто изразявам лично мнение, но като гледам май някой днес е станал с гъза нагоре!
... И аз съм само изразител на лично мнение...
-
lo_flo
- Драскач
Кого съм обвинила за тъп?Мати написа:Е-е, какво му има на моя гъз - ти наистина имаше правописни грешки в постинга си... пък и когато вчера обвини всички тазгодишни кандидати за СУ за тъпи, май не просто с гъза нагоре си била станала, ами сигурно е било на челна стойка на Мусала отгоре... Аз се заядох само с тебе, а ти пък вече се беше заяла с > 10000 души...Не казвам, че съм права, просто изразявам лично мнение, но като гледам май някой днес е станал с гъза нагоре!
... И аз съм само изразител на лично мнение...
Който не пие на екс, да не види секс!!!