Пореден световен неизвестник прегази "титанът" Лев

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

За Леверкузен - ОК, постижение си е.
Ама вторият мач с Ливърпул си беше просто протоколен след победата на мърсисайдци в София.
Както и да е, започна второто полувреме, да видим какво ще стане..
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Протоколен... ОК, но все пак Ливърпул, пред собствената си публика, пак е някакво постижение. А за мача с Омония, ЦСКА се видя че има още много много да работи, за да тръгне добре отбора в този вид... но съм доволен, видях някакви зачатъци на мисъл в играта им. Пролича си много добре кой има желание за игра и на кой не му се стои вече в ЦСКА... той беше само един.
zamunda.net will never die!
Аватар
SoNoR
Пишете, о, братя

Мнение от SoNoR »

Ооооооооооооооооооооо Тампере, догодина пак елааааа
ще те гледаме с интерес, как лески ще изпереш

:hello1: :hello1: :hello1:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Там пере
тук простира
и на Уефски
го навира
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Изключително забавни сте..
Ако си мислите, че сте велики, след като победихте със зор 9-мата опълченци от Омония, ами не, не сте..
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Всъщност при втория гол още бяха 10 ;)

Едва ли дори най-болния цесекар би си помислил, че сме много велики щото отстранихме Омония. Цялата радост идва от там, че за момента се представяме по-добре от Левски. И смятам че подобна радост е напълно нормална. Някакъв що годе успех ще бъде, ако отстраним Тулуза. И те не са особено велики, но все пак, трябва да се започне от някъде, ясно е че не можем да се мерим с най-големите. А истинския успех ще е да преминем групите. Лично аз малко се съмнявам че отбора е достатъчно качествен за това.
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

ZdrafQueZzZz написа:Цялата радост идва от там, че за момента се представяме по-добре от Левски.
Което доказва тезата, че най-големият успех на ЦСКА е неуспехът на Левски. :wink:
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

И имаш срам да говориш при тая дузпа вчера :evil: :evil: :evil:
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Cosa~Nostra написа:
ZdrafQueZzZz написа:Цялата радост идва от там, че за момента се представяме по-добре от Левски.
Което доказва тезата, че най-големият успех на ЦСКА е неуспехът на Левски. :wink:
аз наистина не разбирам какво нередно виждаш в това и дали действително смяташ че една доста голяма част от левскарите не се радват на неуспеха на ЦСКА

на какво да се радвам повече в момента - че сме били Омония или че сме били Видима... или който там беше вчера... като бием някой голям отбор ще се радвам на успеха и няма да ме грее особено какво прави левски

btw едно е да се радваш, съвсем друго да злорадстваш. Аз второто никога не го правя.
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

ZdrafQueZzZz, ти каза следното:
Цялата радост идва от там, че за момента се представяме по-добре от Левски.
, с което сам потвърждаваш тезата, че най-големият ви успех е нашият неуспех.
Да, казала съм вече сто пъти, в момента Левски не играе добре.
Но миналата година, която беше най-успешната в клубната ни история, въобще не съм се занимавала с вас и вашите неуспехи. Радвах си се първо на пробива за Купата на УЕФА, после и на влизането в ШЛ. Не ме е срам ни най-малко от 6-те загуби, защото не са били от кой да е, а от шампионите на Англия, Испания и Германия. Нямаме вина, че още при първото ни влизане в групите се натъкнахме на най-чудовищните съперници. Сигурна съм, че който и друг отбор да беше на мястото на Левски, го чакаше същото.
Много по-сладко е да се радваш на успехите на своя отбор, отколкото на неуспехите на противника. В тоя ред на мисли - гледайте си вашия отбор и толкова. :wink:
THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Cosa~Nostra написа:ZdrafQueZzZz, ти каза следното:
Цялата радост идва от там, че за момента се представяме по-добре от Левски.
, с което сам потвърждаваш тезата, че най-големият ви успех е нашият неуспех.
Да, казала съм вече сто пъти, в момента Левски не играе добре.
Но миналата година, която беше най-успешната в клубната ни история, въобще не съм се занимавала с вас и вашите неуспехи. Радвах си се първо на пробива за Купата на УЕФА, после и на влизането в ШЛ. Не ме е срам ни най-малко от 6-те загуби, защото не са били от кой да е, а от шампионите на Англия, Испания и Германия. Нямаме вина, че още при първото ни влизане в групите се натъкнахме на най-чудовищните съперници. Сигурна съм, че който и друг отбор да беше на мястото на Левски, го чакаше същото.
Много по-сладко е да се радваш на успехите на своя отбор, отколкото на неуспехите на противника. В тоя ред на мисли - гледайте си вашия отбор и толкова. :wink:

Съгласен съм с теб за трудните съперници, но не бяха и спестени коментари от сорта, че Левски ще завършат трети с поне хикс в Бремен и три точки в София. Искам да съм неутрален, ама у всички левскари има една нечовешка наглост, която ме вбесява. Слезте на земята бе, хора. Колкото до пробива в купата на УЕФА, там имаше доста фактори, които спомогнаха и най-вече факторът, че обстоятелствата се стекоха благоприятно след като Левски почиваше в първия кръг. Веднага давам пример: Гол след изтичането на продължението с/у Динамо Букурещ, протоколен мач за Олимпик (М) на картофената нива (ст. Георги Аспарухов). После мач с изпадналият от ШЛ Артмедия, който през зимната пауза разпродаде 3-4 от звездите си, последва мач с/у борещият се за изпадане и играещ с 7-8 момчета от младежкия отбор Удинезе, за да се стигне до мачовете с Шалке, където по стар роден обичай съдията беше виновен. Това което направи Левски наистина е значимо, но както виждате има много фактори. Не отричам успехите на сините, тъй като може би това ще си остане златната страница в историята на клуба, но не го сравнявайте с грандиозен успех все едно е спечелен европейски трофей.

П.С. Нещо много важно - НЕ съм от ЦСКА !
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

THE_PARASITE, нали знаеш, че апетитът идва с яденето.
Не разбирам за каква наглост говориш, при това слагаш под общ знаменател всички сини привърженици. Още когато видях в каква група попаднахме, ми беше пределно ясно, че отпадаме. Надявах се да се случи някакво чудо и да завършим трети. Така, както се надява всеки футболен привърженик, независимо от пристрастията му. Ако ги нямаше тези по детски наивни надежди, футболът нямаше да е най-обичаната и интересна игра, мисля, че с това трябва да се съгласиш. :wink:
А относно пробива за Купата на УЕФА..
Не всичко бе низ от щастливи случайности, както ти го изкарваш. Левски играеше хубав и, най-важното, правилен футбол и заслужено стигна до тази фаза на турнира.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Фенката на отбора на Берлускони има право....в група с Барселона, Челси и Вердер който и източноевропейски тим да вземеш,все щеше да отпадне със 6 загуби;по-важен е факта, че Левски е първия български отбор, влязъл в Шампионската лига :wink: Когато си фен на даден отбор, естествено, че ще надяваш на някакъв,пък бил той и минимален, успех...( те сега и някои, които са от Литекс си вярват,че ще отстранят Хамбургер; :D късмет все пак; :wink:)Иначе за мачовете в турнира на УЕФА отбора на Левски показа и добра игра и характер, при все , че съперниците (освен Шалке)не бяха кои знае колко добри отбори.(а със Шалке в Гилзенкирхен изкараха 1:1 :wink: така че...) Просто тогава отбора играеше със желание и това, заедно с подкрепата на феновете им и много правилната татктика на Мъри помогна на Левски да стигне до 1/4 финалите...нзм кога за последно преди това български отбор се е добирал до такъв етап в европейски клубен турнир :roll: :roll: Определено не всичко беше късмет;Левски играеше добър и грамотен футбол в онзи момент....сега обаче ЦСКА е по-добрият отбор с новите си попълнения и при добрата форма на Велизар, Данчо Тодоров, Тунчев и особенно на 'Митко"(т.е Удоджи) :D :D "червените" са с най-реални шансове от българските отбори за влизане в групите на УЕФА :wink:
FCB......Mes que un Club!!!
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

Cosa~Nostra написа:най-големият успех на ЦСКА е неуспехът на Левски.

Това е факт!
Наистина може да е имало някакъв късмет при жребия за Купата на УЕФА, но не може да се отрече, че Левски беше с класи над другите български отбори. В Европа играеха с огромно желание, в домакинските си мачове публиката беше 12-тия играч(никога няма да забравя как стадиона избухна при гола на Емил Ангелов с/у Динамо и головете срещу Удинезе...). В момента просто липсва този хъс и стремеж към нови успехи... някои футболисти дадоха каквото могат на Левски, време е за смени.
Колкто до цска, Митал ще спре сега кранчето и пак ще започнат познатите ни проблеми, резане на греди, бой м/у играчи и т.н. :lol: Там винаги си е било цирк...
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

Kemchev написа:
Cosa~Nostra написа:най-големият успех на ЦСКА е неуспехът на Левски.

Колкто до цска, Митал ще спре сега кранчето и пак ще започнат познатите ни проблеми, резане на греди, бой м/у играчи и т.н. :lol: Там винаги си е било цирк...
То пък едно кранче... уж щяха да потекат пари, то кво...курец
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”