Редовно или задочно
Модератор: Boromir
kRiss, напълно те подкрепям!
Имам доста познати, които завършиха "редовно" без да са стъпвали на лекции и не мога да кажа, и други, които са посещавали лекции, но и не са пропускали така прочутите "студентски купони"...в същото време има хора, които се опитват да учат по-сериозно и не се възползват от "благото", наречено еженощен купон и получават накрая почти същата дилома, както и купонджиите... А както на повечето е добре известно - накрая се гледа повече оценката в дипломата, а не знанията в главата...за съжаление...
Имам доста познати, които завършиха "редовно" без да са стъпвали на лекции и не мога да кажа, и други, които са посещавали лекции, но и не са пропускали така прочутите "студентски купони"...в същото време има хора, които се опитват да учат по-сериозно и не се възползват от "благото", наречено еженощен купон и получават накрая почти същата дилома, както и купонджиите... А както на повечето е добре известно - накрая се гледа повече оценката в дипломата, а не знанията в главата...за съжаление...
"Ако искаш да разсмееш Бог - разкажи му за плановете си! "
"Усмихвай се повече - за една хубава усмивка са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 47!"
"Усмихвай се повече - за една хубава усмивка са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 47!"
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Всичко си зависи от човека. Оказа се, че мога да си посещавам и редовните лекции без проблем, ама, на, записах се задочно. Здраве да е. Мисля да ходя и на редовни и на задочни. След като имам възможността, защо да я пропускам?
За журналистика иде реч.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Обратна връзка:
Е ти си направила голяма "глупост", с извинение.... ако ще учиш журналистика, поне я учи редовноEneya написа:Оказа се, че мога да си посещавам и редовните лекции без проблем, ама, на, записах се задочно. За журналистика иде реч.
Но щом можеш да посещаваш и редовните лекции, може би си си направила сметката добре
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Обратна връзка:
Както казах, кофти се получи, но аз така или иначе ще се преместя след първата година, а и имам намерение да съм често присъствие в университета. Въпрос, а коя е темата на журналистите, че май само тях не ги видях на главната страница?
Календар
Някой ще ми каже ли най-сетне какви са тази първа и втора сесия? (на задочниците) И как първата зимна сесия е от септември до Дември, но втората е януари, февруари?
Същото е и при втория сеемстър.
О.о?
Календар
Някой ще ми каже ли най-сетне какви са тази първа и втора сесия? (на задочниците) И как първата зимна сесия е от септември до Дември, но втората е януари, февруари?
Същото е и при втория сеемстър.
О.о?
Последно промяна от Eneya на 14 Авг 2007, 11:32, променено общо 1 път.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
-
salvia
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Eneya , за темата на журналистите - и аз не видях такава на първа страница и реших да пусна една -> http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=8031
като се надявам колегите да се активизират във форума
като се надявам колегите да се активизират във форума