Кореистика :)
Модератор: Boromir
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
FeelingSad: Честито тогава! Най-важното е ти да си доволна.
Не забравяй, че ако нещо не ти хареса, или старото ти желание за японистика се възроди, имаш шанс за прехвърляне догодина.
mrent: Да, чели сме, даже и курсова работа сме писали само за "Дъ"-то в "Дао Дъ Дзин".
Щяха да я публикуват в сборник, ама не знам дали е станало... трябва да питам Желязкова - тя преподава тая тематика в ЦИЕК.
mrent: Да, чели сме, даже и курсова работа сме писали само за "Дъ"-то в "Дао Дъ Дзин".
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Казвам ти, чакай второ, ако се наложи и трето класиране, мисля, че ще има отказали се.ADeLL написа:Ако ни приемат~(някои де
)
Александър, аз съм доволна, да.
Хаха, вече ме виждат просеща...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
на мъжки шпагат,eli_girl написа:и аз,и аз мога,даже до 10 да преброяБавария написа:незнам как се пише, но изговора ми е правилен
все пак кореец ме разбра
хана, туль, сет, нет... аве ей, знам ги тея работи![]()
ти на тренировки няма ли да идваш, бря
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
^^;; много си мила благодаря~ (абе като гледам групичката е малка,така че приемат ли ме няма как да не станем близки ,стискам си палци...)Казвам ти, чакай второ, ако се наложи и трето класиране, мисля, че ще има отказали се.И се надявам да те видя в бойните редици. Може пък да станем близки и да си правим ядрени опити в градинките примерно.
Така че трепери, народе! Хаха!
Ох май ще чакам второ наистина.Бала ми е 25.95... дано да падне щото ще ги пребия всичките там проверяващи дето ме натресоха с тая оценка
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Ми... аз мислех утре да се задвижа натам, но ако искате за в четвъртък, нищо против. Даже ще се радвам. Трябва да реша само, да записвам или да потвърждавам... Не че голямата разлика в крайния резултат. При всички случаи трябва да се иде, така че да се разберем за час. Само нека е в по-умерено време, за да мога да си довлека старите кокали до Сф. 
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Добре, позволявам си да посоча час в такъв случай и нека го обсъдим - предлагам в 14:00 да се чакаме пред книжарницата в Ректората, намираща се на първия етаж срещу стълбите. Отсреща ви се намират асансьорите. Съгласни?
Още веднъж казвам какво ни е необходимо, за да се запишем в Северното крило на Ректората, кабинет 211:
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта, която след проверка се връща;
3. Квитанция за платена такса за обучение;
4. Три снимки с формат 4х6 см;
5. Комплект документи за новоприети студенти /по образец/, вкл. личен картон, който се получава при записването от отдел “Студенти”;
За да стане по-лесно, нека всеки от вас да си е купил предварително комплекта документи за новоприети студенти. Мисля, че могат да се купят и пред университета, от задния вход.
После ще се насочим заедно към Паричен салон. И след това към стая 211.
После трябва ли да се ходи и до ЦИЕК?
Още нещо, нека всеки, който смята да дойде, да го напише тук, за да имаме представа колко човека и кои чакаме всъщност.
Още веднъж казвам какво ни е необходимо, за да се запишем в Северното крило на Ректората, кабинет 211:
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта, която след проверка се връща;
3. Квитанция за платена такса за обучение;
4. Три снимки с формат 4х6 см;
5. Комплект документи за новоприети студенти /по образец/, вкл. личен картон, който се получава при записването от отдел “Студенти”;
За да стане по-лесно, нека всеки от вас да си е купил предварително комплекта документи за новоприети студенти. Мисля, че могат да се купят и пред университета, от задния вход.
После ще се насочим заедно към Паричен салон. И след това към стая 211.
Още нещо, нека всеки, който смята да дойде, да го напише тук, за да имаме представа колко човека и кои чакаме всъщност.
ОФ:закопа ме,честно...дай на лс...Бавария написа:на мъжки шпагат,eli_girl написа:и аз,и аз мога,даже до 10 да преброяБавария написа:незнам как се пише, но изговора ми е правилен
все пак кореец ме разбра
хана, туль, сет, нет... аве ей, знам ги тея работи![]()
ти на тренировки няма ли да идваш, бря
A Mind is a terrible thing to waste!
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
След като си платите таксата в паричния салон в ректората, задължително се ходи в отдел "Студенти" в ЦИЕК, там се попълват някакви документи и се представя касовата бележка от платената такса. Ако искате да участвате в класация за общежитие, пак там (в ЦИЕК, отдел "Студенти") се попълва една декларация и сте готови.
Всъщност тя Pu знае процедурата и ако ходите заедно, ще ви покаже къде какво се прави.
Всъщност тя Pu знае процедурата и ако ходите заедно, ще ви покаже къде какво се прави.
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
ако става въпрос за ректората, това трябва да е отдел "Студенти" за западните филологии и на нея трябва да има табела, на която пише нещо от сорта на "Всички студенти, приети в някоя от специалностите японистика, китаистика, кореистика, арабистика, иранистика, тюркология, арменска филология, индология да отидат в отдел "Студенти" в Центъра по източни езици и култури, намиращ се на бул. Тодор Александров #79.FeelingSad написа:А в стая 211 за какво отиваме тогава? И всъщност трябва ли? Видях, че така пишеше в правилника.
-
Норвежка гора
- В началото бе словото
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Oh, holy mother of stupidity... Напълно бях забравила за снимките! Утре ще ида да се щракна за поколенията.
Иначе и аз искам да си видя работите по английски и немски, ако искаш може да се разберем с теб по-рано, за да не чакат останалите.
Ех организация
Ох, иначе Пу я знае процедурата, дам. Недай боже пак да й се налага да я повтаря
Бту, добра идея е да си вземем лепилце, миналата година докато попълвахме документите в паричния салон буквално се избихме за него.
Иначе и аз искам да си видя работите по английски и немски, ако искаш може да се разберем с теб по-рано, за да не чакат останалите.
Ех организация
Ох, иначе Пу я знае процедурата, дам. Недай боже пак да й се налага да я повтаря
Бту, добра идея е да си вземем лепилце, миналата година докато попълвахме документите в паричния салон буквално се избихме за него.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.