Кореистика :)

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

незнам как се пише, но изговора ми е правилен

все пак кореец ме разбра

хана, туль, сет, нет... аве ей, знам ги тея работи
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

FeelingSad: Честито тогава! Най-важното е ти да си доволна. :) Не забравяй, че ако нещо не ти хареса, или старото ти желание за японистика се възроди, имаш шанс за прехвърляне догодина. :wink:

mrent: Да, чели сме, даже и курсова работа сме писали само за "Дъ"-то в "Дао Дъ Дзин". :lol: :lol: Щяха да я публикуват в сборник, ама не знам дали е станало... трябва да питам Желязкова - тя преподава тая тематика в ЦИЕК.
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

ADeLL написа:Ако ни приемат~ :lol: (някои де :lol: )
Казвам ти, чакай второ, ако се наложи и трето класиране, мисля, че ще има отказали се. :) И се надявам да те видя в бойните редици. Може пък да станем близки и да си правим ядрени опити в градинките примерно. :lol: Така че трепери, народе! Хаха!

Александър, аз съм доволна, да. :) У нас още мрънкат и наляво-надясно ми разправят: "Какво ще правиш с тая забита специалност? Ще гладуваш? Айде, ти си клечка и няма да имаш проблеми с това, но каква реализация има това?"

Хаха, вече ме виждат просеща... :D А и откакто споменах на майка ми, че моят рожден ден (23 февруари) съвпада с Юдейската дата и у нас съм като "изменичка".
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Бавария написа:незнам как се пише, но изговора ми е правилен

все пак кореец ме разбра

и аз,и аз мога,даже до 10 да преброя 8) :lol:
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

eli_girl написа:

все пак кореец ме разбра

на мъжки шпагат,
ти на тренировки няма ли да идваш, бря
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Казвам ти, чакай второ, ако се наложи и трето класиране, мисля, че ще има отказали се. :) И се надявам да те видя в бойните редици. Може пък да станем близки и да си правим ядрени опити в градинките примерно. :lol: Така че трепери, народе! Хаха!
^^;; много си мила благодаря~ (абе като гледам групичката е малка,така че приемат ли ме няма как да не станем близки ,стискам си палци...)
Ох май ще чакам второ наистина.Бала ми е 25.95... дано да падне щото ще ги пребия всичките там проверяващи дето ме натресоха с тая оценка :lol: :twisted:
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Аделл, на теб и Кира стискам палци, оправдано е да опиташ. Все пак не си толкова далече, а и миналата година е имало срив на бала. Именно затова реших да пусна тази статистика. И да се обадиш като влезеш! :)

Какво решаваме за срещата и записването в четвъртък? Съгласни?
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Ми... аз мислех утре да се задвижа натам, но ако искате за в четвъртък, нищо против. Даже ще се радвам. Трябва да реша само, да записвам или да потвърждавам... Не че голямата разлика в крайния резултат. При всички случаи трябва да се иде, така че да се разберем за час. Само нека е в по-умерено време, за да мога да си довлека старите кокали до Сф. :lol:
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Добре, позволявам си да посоча час в такъв случай и нека го обсъдим - предлагам в 14:00 да се чакаме пред книжарницата в Ректората, намираща се на първия етаж срещу стълбите. Отсреща ви се намират асансьорите. Съгласни?

Още веднъж казвам какво ни е необходимо, за да се запишем в Северното крило на Ректората, кабинет 211:

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта, която след проверка се връща;
3. Квитанция за платена такса за обучение;
4. Три снимки с формат 4х6 см;
5. Комплект документи за новоприети студенти /по образец/, вкл. личен картон, който се получава при записването от отдел “Студенти”;

За да стане по-лесно, нека всеки от вас да си е купил предварително комплекта документи за новоприети студенти. Мисля, че могат да се купят и пред университета, от задния вход.

После ще се насочим заедно към Паричен салон. И след това към стая 211. :) После трябва ли да се ходи и до ЦИЕК?

Още нещо, нека всеки, който смята да дойде, да го напише тук, за да имаме представа колко човека и кои чакаме всъщност. :)
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Бавария написа:
eli_girl написа:

все пак кореец ме разбра

на мъжки шпагат,
ти на тренировки няма ли да идваш, бря
ОФ:закопа ме,честно...дай на лс...
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

След като си платите таксата в паричния салон в ректората, задължително се ходи в отдел "Студенти" в ЦИЕК, там се попълват някакви документи и се представя касовата бележка от платената такса. Ако искате да участвате в класация за общежитие, пак там (в ЦИЕК, отдел "Студенти") се попълва една декларация и сте готови.
Всъщност тя Pu знае процедурата и ако ходите заедно, ще ви покаже къде какво се прави. :wink:
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

А в стая 211 за какво отиваме тогава? И всъщност трябва ли? Видях, че така пишеше в правилника.

П.С.: Междудругото аз ще искам да си видя и работата по немски език и история, което значи, че ще чакам. А вие какво смятате да правите - ще си гледате ли работите или не?
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

FeelingSad написа:А в стая 211 за какво отиваме тогава? И всъщност трябва ли? Видях, че така пишеше в правилника.
ако става въпрос за ректората, това трябва да е отдел "Студенти" за западните филологии и на нея трябва да има табела, на която пише нещо от сорта на "Всички студенти, приети в някоя от специалностите японистика, китаистика, кореистика, арабистика, иранистика, тюркология, арменска филология, индология да отидат в отдел "Студенти" в Центъра по източни езици и култури, намиращ се на бул. Тодор Александров #79.
Норвежка гора
В началото бе словото

Мнение от Норвежка гора »

Дали някой може да ми каже какъв е минималният бал за момчета на първо?Мерси предварително. ;)
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Oh, holy mother of stupidity... Напълно бях забравила за снимките! Утре ще ида да се щракна за поколенията.
Иначе и аз искам да си видя работите по английски и немски, ако искаш може да се разберем с теб по-рано, за да не чакат останалите.
Ех организация :laughing8:

Ох, иначе Пу я знае процедурата, дам. Недай боже пак да й се налага да я повтаря :lol:

Бту, добра идея е да си вземем лепилце, миналата година докато попълвахме документите в паричния салон буквално се избихме за него.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”