егати чата стана чесно
Кандидатстване в УАСГ
-
lilit
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
нали като си даваме дакументите при домакинката в блока ги слагат в една папка....и си оставяш и телефон за вразка...ами от там..а аз ще бада я сф вторник сряда...а окончателно на 22-ри отивам и си оставам там
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
-
lilit
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
първо разходка до уасг там където си подавахме дакументите за общежития и си плащаш таксата от 52лв(само сега е толкова после е 20 и нещо)после се ходи в съседната стая да се вземе настанителната заповед и след тва разходка до 4 блок в студентски в рпу-то за направата на адресна регистрация...адресната регистрация отнема мн времеллза това отиди до там вземи си номерче и като видиш кои номера влизат си прецени дали имаш време да идеш до блока си и да се настаниш(домакинката там е свяста и ще ви оправи документите без адресна )трябва ви 1 снемка за пропуска...а и трябва да се отиде до студентска клиника за печат че сте здрави...общо взето глупости...още като отидеш в уасг ще ти обяснят какво защо как
-
lilit
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Амеба отиди наистена към понеделник вторнек защото стаята ти може да е мизерия и да можеш да си я пауправиш...а ако случаино си с първокурснице или с хора които не са живели мин год в тази стая си сменете и бравата на вратата за всеки случай
К'во се оплаквате от 36-ти ...
Там е най-добре, стаите са ремонтирани . А колкото до странното настаняване - и аз питам защо мен са ме праснали в 33-ти , като съм Архитектура
А определено има от какво да се оплача... стаята е ... мазало ! Вчера цял ден ремонт, а за тоалетната нямам база за сравнение, може би с някоя обществена ... 
Там е най-добре, стаите са ремонтирани . А колкото до странното настаняване - и аз питам защо мен са ме праснали в 33-ти , като съм Архитектура
-
lilit
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Changes сериозно ли е така в 33бл...аз там съм преместена от 36 ме сложиха в 33...единственото хубаво за сега и че сме 2 момичета в стаята...иначе и аз знам че в 36 е най-добре..даже ся са им отпуснали 90 матрака
За жалост - да. Така е. Коридорите приличат на канално подземие за затворници
Тоалетните би трябвало всички да са брутално зле, тъй като аз лично като казах на домакинката, че ще правя ремонт и тя отговори да не пипаме банята, защото някога щели да оправят всичките в блока. Въпреки, че чух, че на едно момиче тоалетната е доста добра, но явно е дело на предишни квартиранти.
Не знам , може пък и да имаш късмет ... 
А теб как така те преместиха? Ти ли си подаде молба или ... ?
А теб как така те преместиха? Ти ли си подаде молба или ... ?
-
lilit
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
едното от момичетата при които бях настанена подаде молба неква нейна приятелка да се настани при тях щото не била свикнала да живее с непознати и да така стана номера....а за банята нормално до ти кажат да не я бараш защото правят изцяло ремонти на баните,въпреки че не знам в 33 кога ще е тва...и коридорите във всички блокове изглеждат по този начин..аз не знам как ми е стаята,но момичето с което ще живея е там от тодина и предполагам че ще е добре(надявам се)..по принцип след 2-3 месеца ако поискаш можеш да подадеш молба за преместване в др стая,поне нещо такова разбрах
- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ххх днеска ходих да си видя апартамента
направо щях да припадна както казах съм на 8мия етаж а асансьора стига само до 7мия ... 8мия етаж е нещо като тавански освен моята стая има още 1 и помещението за "двигателя" на асансьора
после имам желязна врата ама не е входна
ами е поставена само в стаята с леглата
иначе входната е дървена .. в коридора липсва балатум "гардероба" е безврат ... цялата стена е в плакети на некви мъже
има и насрисувана някаква дето показва среден пръст , изглежда са правили изолация на прозорците с пяна и като е засъхнала и са я рязали не са си я изчистили
има 2 бюра и една маса с 3 стола от на баба ми времето
и неква смешна библиотечка ... абе трагична работа
егати късмета дето имам чесно
чувал съм че има доста прилични апартаменти .....
и неква смешна библиотечка ... абе трагична работа
на 24ти започва ебанта 
-
lilit
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
red&white моите съболезнования..едни приятели са в същото положение ама в 36 бл...и даже таман си бяха измили прозорците и заваля дъжд и ....общо взето стаята им си по наводни малко от към прозорците