Мога ли да си купя документите за записване от факултета, в който се записвам (в случая ХФ), или трябва да се разкарвам 1во до книжарниците в ректората и после до факултета? Кажете ако знаете сега, за да не ми стане разходката тройна плс
Записване
Модератор: Boromir
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
ако само ще искаш да учасваш във второ за кво ти е да плащаш...плаща се САМО ако се записваш...MerS написа:и аз имам едно въпросче : ако искам сега само да потвърдя и да участвам за 2 класиране плащам ли таксите ? щото примерно ако ме приемат в специалност с друга цена на семестара какво се случва ?
и айде стига с тъпите въпроси...все пак студенти са ви взели- четете бе м***** му!
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хайде някой, който си е подал документите да каже кое се попълва от студента и кое и от университета, защото аз днес си взех документите и сега седя и ги гледам умно
Личните данни ясно, ама има и разни неща, които не са ми много ясни. Например какъв е този 'социален произход'? Или това 'какъв език ще изучава' за какво се отнася? За специалности, където трябва да избереш между няколко чужди езика или какво? Аз като съм филология и ще уча няколко езика какво, да им напиша учебния план направо? Личната карта и студентската книжка ние ли ги попълваме?
А уверенията предполагам не трябват при самото записване, нали?
Сори за тъпите въпроси, ама с бумащината съм адски зле.
Личните данни ясно, ама има и разни неща, които не са ми много ясни. Например какъв е този 'социален произход'? Или това 'какъв език ще изучава' за какво се отнася? За специалности, където трябва да избереш между няколко чужди езика или какво? Аз като съм филология и ще уча няколко езика какво, да им напиша учебния план направо? Личната карта и студентската книжка ние ли ги попълваме?
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Тея документи са яка тесла, попълваш, попълваш, а накрая ти взимат само дипломата и студентската книжка,която си попълваш ти. Трябва да се попълни и Личната карта, а другото изобщо не ми го и погледнаха... само за общежития ти дават там нещо ама то на място го попълваш, а и някаква здравна декларация ми дадоха докато чаках.Vaskes написа:Хайде някой, който си е подал документите да каже кое се попълва от студента и кое и от университета, защото аз днес си взех документите и сега седя и ги гледам умно![]()
- pure poison
- В началото бе словото
- Hide_in_Rainbow
- В началото бе словото
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
тея уверения не ти трябват сега, а и на мен ми казаха, че били стари и в случай, че трябва да се подават трябва да се купят другиpure poison написа:тука чета, че в комплектите има по 2 уверения...странно защо в моя комплект има 1( няколко пластова индиго-хария или както там се казва) та стават няколко(3) уверения...луда работа
Начи всичко,което са ви дали,се попълва.В студентската книжка само първа страница,на втора отгоре вляво се пишеше зимен семестър 2007-2008,а на 3-а отгоре трите имена.Уверенията са по личен избор-за БДЖ,НОИ и нз си кво,ма се дават и те.Тва дето пита васкес за езика-избираш какъв език искаш ад учиш,ма ти верно като си филология е пълен ташак тва,питай ги все пак.
Аз имам един въпрос-студентската книжка в тях ли остава,или я връщат обратно,че на мойта сбърках на едно място и лелката каза,че щяла да отиде до няква си стая за коректор,а аз си тръгнах
Аз имам един въпрос-студентската книжка в тях ли остава,или я връщат обратно,че на мойта сбърках на едно място и лелката каза,че щяла да отиде до няква си стая за коректор,а аз си тръгнах
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
ами аз не съм подавала за общежитие, но имаше едно момиче пред мен на което мисля, че не му взеха. ти така или иначе имаш 3 снимки, винаги можеш да я лепнеш, тъй като за именника не ти трябваHide_in_Rainbow написа:vaaaaaaaaa само да попитам за общежитието искаха ли ти снимки,защото някой във форума каза,че трябвали 2 снимки и за това,а ми се струва много нелогично?
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Hide_in_Rainbow
- В началото бе словото
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
за бдж и за градския транспорт ти важи студентската книжка, за гр. транспорт съм сигурна а и почти за бдж, за именника не знам защо не го искаха, само дето го попълвах, а и ми казаха да си отлепя снимката, а на едно момиче направо го изхвърлиха..Methuselah написа:Всъщност те са безплатни. Уверението служи пред БДЖ, Градския транспорт и т.н. за да ти издадат карта с намаление.
Последно промяна от Дъждът върху лицето на 07 Авг 2007, 17:12, променено общо 1 път.